Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Να ρωτησω.ΑΝ καποια καθηγητρια αδικησει μαθητη στους βαθμους σε σχεση με αλλο παιδι,τι μπορει ο μαθητης να κανει;Θενξς

Να παψεις να συγκρινεις τον εαυτο σου με αλλους.Μην μπαινεις σε αυτο το ηλιθιο τρυπακι.Το οτι πηρε παραπανω απο σενα αδικως ,δε σημαινει οτι η ζωη θα του τα φερει ετσι ....

ολοι εχουμε αδικηθει σε τετοια θεματα,αλλα ειναι απλα νουμερα αυτα.

Ναι Μανωλη το ξερω και να χαιρεσαι.Δειχνει οτι ενδιαφερονται για σενα.

Απλα δε καταλαβαινουν αυτο που σου λεω....δεν πειραζει,εσυ κανε οτι καλυτερο μπορεις,αλλα μιας και με πιανεις,δε χρειαζεται να μπεις στη διαδικασια αυτη σου λεω....

3 χρονια στα γερμανικα απο το τμημα ολο ημουν ο "δεν παιζει να το παρει με τιποτα" και για τον καθηγητη ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ,αλλα τελικα το πηρα το πτυχιο με μεγαλυτερο βαθμο απο ολους στο τμημα και ειχα κανει μολις 7 λαθη.Πως τους φανηκε; Μεχρι τοτε παντα χαλια βαθμους μου βαζε ..... ;) ;)

Επισης περσυ εβλεπα ολους τους φιλους μου να διαβαζουν και να γραφουν 20αρια παντου,την ωρα που εγω ημουν στο 16 με διαβασμα του πωπου.Τους ειδα τωρα που τα χουν παρατησει ......

Απλα πορεψου μονος σου....μη κοιτας τι κανουν οι αλλοι!!! :T:

Μανωλιο για συμπαρασταση εβγαλα 19 και 3 Μ.Ο στους βαθμους!!!

Λοιπον το τι εγινε σημερα....

Γυρω στις 6.30 μια κυρια ειχε παει το σκυλι της για βολτα στο οικοπεδο απεναντι απο το σχολειο....και σε καποια φαση το σκυλι τραβηξε απο το χωμα κατι και ηταν ανθρωπινο χερι!!!Επειτα ηρθαν και σκαψαν λιγο,αλλα δε βρηκαν ολοκληρο το πτωμα.Μοναχα ενα ποδι και το πηραν για μελετες.....:sick:

CSI: Peristeri .....!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.