Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Ακουω στις ειδησεις ενα σωρο λεξεις που ποτε δεν ειχα ξανακουσει ακα τραμπουκισμος ,στ@ρχ1δ!σμ0ς, ωχαδελφισμος , καθωσπρεπισμος , κλπ , και αισθανομαι σαν το σταλονε που τον ξεπαγωσανε μετα 50 χρονια , και δε μπορουσε ουτε να σκουπιστει στη τουαλετα.

Οταν ακουω τετοιες λεξεις , μου γυρνανε τα εντερα και θελω να πεσω κατω με σπασμους , βγαζοντας αφρους απ το στομα.

Πως την ειδανε ολοι (δημοσιογραφοι και μη)?

hipster παυλα νεοελληνες παυλα τρεντηδες παυλα cool χρησιμοποιωντας 2 λεξεις σε 1?

Ποτε ξανα ειδησεις.

Έχεις κάποιο πρόβλημα με τον ισμισμό;:hehe:

Δε παμε καθολου καλα!!!!

Κριμα να ξεκιναει ετσι η μερα μου....

Στεναχωρηθηκα και νευριασα ταυτοχρονα.

το ξερουμε οτι τα διπλωματικα αυτοκινητα εχουν "ασυλια" βασει διεθνων συνθηκων εε???... :(

Κατσε σε εχασα,αν ισχυει,οχι δεν το ξερω...αλλα μου εκανε και εντυπωση που ανοιξαν δρομο για να περασει το αμαξι.Ποσο μαλλον υπο τετοιες συνθηκες....επρεπε να το ειχαν διαλυσει

δίαιτα νάνος 1-0

επίσης μου κάηκε ram slot όταν σύνδεσα τον νέο σκληρό... που πως και γιατί... no idea

Είναι γιατί αύριο βράδυ φεύγω από τα πανέμορφα Χανιά για να γυρίσω στο *ρδέλο της Αθήνας.....

Filthy dwarf shop rulez.......έχει και ένα 19χρονο άλλο πράμα :hehe:

Πηγε η κρητη ατλαντικο ε?αυτες οι ατιμες οι πλακες τι κανουν :p

όταν τα'λεγε η Δημητρίου ότι θέλει ένα σπίτι στην Κρήτη για να βλέπει τον Ατλαντικό, όλοι την κοροϊδεύαμε. Χρόνια μπροστά από την εποχή της η Λέιντι

@φιλθι ντουαρφ

Τι κοινο εχουμε εκτος απο την σθε?

Αστο..περασε...

σθε?

Είναι γιατί αύριο βράδυ φεύγω από τα πανέμορφα Χανιά για να γυρίσω στο *ρδέλο της Αθήνας.....

Filthy dwarf shop rulez.......έχει και ένα 19χρονο άλλο πράμα :hehe:

shhhhhhhhhht

μινι ερωτηξις και αμα παρει διαστασεις θα το κανω θεμα...(κυριολεκτικα)

Σε ενα μοτερακι ..αυτα που δινεις ρευμα και περιστρεφουν ενα αξονα...πως καταλαβαινουμε ποιος ειναι ο θετικος και ποιος ο αρνητικος πολος??

Δεν εχει καποιο ανγνωριστικο απο εξω που ειναι κολλημενα τα καλωδια.

(και για να προλαβω ,και τα 2 καλωδια ειναι μαυρα)

Δοκιμες -να δωσω ρευμα δλδ- δε πρεπει να με παιρνει γιατι το τραβαει το ρευματακι του..

αν και δεν μπορώ να φέρω στο μυαλό μου αυτό ακριβώς που λες, ο θετικός/αρνητικός πόλος ισχύουν μόνο στην περίπτωση που το μοτέρ δουλεύει με DC.

Αν το τροφοδοτείς απευθείας από την πρίζα τότε δεν πρέπει να παίζει ρόλο σε ποια υποδοχή θα βάλεις το κάθε καλώδιο (αρκεί να βάλεις την γείωση -αν έχει- σωστά)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.