Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Για μένα μπορείτε να κάνετε ένα διήμερο ipban για να μη μπορώ να δω καν το site έτσι ώστε να κάτσω να διαβάσω Ανάλυση Ι :fist:

btw Τη δευτέρα ξεκινάει η πρώτη εξεταστική...:p

το ban δεν σε εξηπυρετεί;

Όχι, δε μου κάνει.

Γιατί θα ξέρω ότι όλοι θα είστε μέσα και θα ποστάρετε ασύστολα, οπότε θα κάθομαι και θα σπαμμάρω το F5 στη σελίδα που λέει "έχετε αποκλειστεί από... κτλ" μέχρι να λήξει το μπαν.

Εθισμός λέμε.

γνωστο ενημερωτικο site εδω στα βορεια, που χρησιμοποιει joomla, κανει update, και αφηνει σε κοινη θεα ολοκληρο το directory της σελιδας(μαζι με τα configuration files), μετα το update, οι κωδικοι ειναι οι ιδιοι..

τα συμπερασματα δικα σας...

Ακουω στις ειδησεις ενα σωρο λεξεις που ποτε δεν ειχα ξανακουσει ακα τραμπουκισμος ,στ@ρχ1δ!σμ0ς, ωχαδελφισμος , καθωσπρεπισμος , κλπ , και αισθανομαι σαν το σταλονε που τον ξεπαγωσανε μετα 50 χρονια , και δε μπορουσε ουτε να σκουπιστει στη τουαλετα.

Οταν ακουω τετοιες λεξεις , μου γυρνανε τα εντερα και θελω να πεσω κατω με σπασμους , βγαζοντας αφρους απ το στομα.

Πως την ειδανε ολοι (δημοσιογραφοι και μη)?

hipster παυλα νεοελληνες παυλα τρεντηδες παυλα cool χρησιμοποιωντας 2 λεξεις σε 1?

Ποτε ξανα ειδησεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.