Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Αυτη η εικονα μαθητη γυμνασιου-αρχες λυκειου ειναι πλεον κατι το συνηθες.

3-4 μηνες ειμαι χαλαρος,ανετος...i'm not afraid!!! yeah

Και οταν ειναι να παρει βαθμους,βοηθαμε θεε μου να σωθω απο την μαμα!!

Πλακα εχει :D

Υ.Γ:Καλη τυχη Μανωλιο χαχαχα

Ξέρει κανείς πως πάμε από Σύνταγμα στο ΣΕΦ? Τραμ υποθέτω, αλλά ποιο; και πόση περίπου ώρα κάνει;

Σύμφωνα με το youdrive.gr

Περπατήστε 192m (3 λεπτά) και επιβιβάζεστε στο Τράμ Τ1 στη στάση ΣΤ. ΤΡΑΜ ΣΥΝΤΑΓΜΑ . συχνότητα μέσου 6 λεπτά

----------

... αποβιβάζεστε στη στάση ΣΤ. ΤΡΑΜ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ (μετά από 26 στάσεις). Τέλος, περπατήστε 220m (3 λεπτά) μέχρι τον προορισμό σας

----------

Στοιχεία διαδρομής για επιλεγμένη ημέρα: 'Καθημερινή'

Εκτιμώμενη διάρκεια διαδρομής : 50 λεπτά

Αναμονή σε στάσεις : 4 λεπτά

Carbon footprint : 1.36 Kg CO2 (160g/km)

Περυσι τον ιδιο καιρο ειπα να παω να κανω επιτεουλς εγχειρηση ρινικου διαφραγματος που ειναι θεοστραβο.

Αφου πηγα σε γιατρο του ικα και μου χρεωσε την επισκεψη , μου ειπε οτι πρεπει να παω στο νοσοκομειο.

Παω κι εγω λοιπον στο νοσοκομειο του βολου (που ειναι απο τα μεγαλυτερα χασαπικα της ελλαδος) και μου ειπαν οτι εφοσον το περιστατικο μου δεν χρηζει αμεσης επεμβασης + οτι οι αναιθη(τοι)σιολογοι ηταν λιγοι και πολυ busy για να το προλαβουν , να παω ξανα σε 6 μηνες.

Μετα απο 6 μηνρε ξαναπηγα και ειχαν ολοι απεργια για κανα 2μηνο , γιατι ολοι στα μεσα του καλοκαιριου θυμουντε να κανουν απεργια (ποτε αλλωστε να πας Ναξο? το χειμωνα?)

Παω ξανα πριν 2 μηνες , τους ειπα οτι ειμαι απο περυσι και μου καναν :o ελα μεσα στο ιανουαριο για να σου κλεισουμε ραντεβου κατα το τελος του φεβρουαριου.

Παω πριν 5 μερες και μου λενε....για ποτε θες ειπες? τελος φεβρουαριου?

για το 2013 βλεπουμε!

εχουν παει ολα τα ηδη κλεισμενα ραντεβου 1 χρονο πισω γιατι τοσο καιρο δε χειρουργουσαμε!

Αυτα τα (ουτως η αλλως) γνωστα για την δωρεαν υγεια μας (που την πληρωνουμε μεσω ποσοστου της ασφαλιστικης εισφορας μας.

Πηγα προχτες και εκοψα κι εγω ομορφα κι ωραια το ικα μου ετσι για το γαμωτο.

Και ερωτω.

Οχι 350+ που ζηταν οι ασφαλειες του κρατους...100 ευρω το μηνα αν εδινα στη ιντεραμερικαν , θα μου εκανε ή δε θα μου εκανε και αερα με βενταλια οταν θα ημουν στη κλινικη?

Α στα διαλα πια

Ελλαδισταν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.