Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Τυχαία δε γίνεται, αλλά εγώ βλέπω συνέχεια bots να προσπαθούν να κάνουν login μέσω ssh στο server που έχω σπίτι μου, τα κάνω block και μετά προσπαθούν άλλα. Τώρα δεν ξέρω αν υπάρχουν ίδια φαινόμενα και με το team viewer, αν και δε νομίζω...

----

Η συζήτηση νομίζω είναι off topic ακόμη και για το off topic :fie:

----

Ρε φουστη μου ακόμα και στα πιο απλά πράγματα ζώα είμαστε, πως θα πάμε μπροστά ετσι; Είμαστε στο αεροδρόμιο σε μια σειρά να επιβιβαστουμε και έρχονται οι μάγκες οι ελληναρες και μπαίνουν σφήνα στη μέση της ουρας και κανείς δεν τους λέει τίποτα απο ευγενια. Και γιατί; Να μπουν 30 δευτερα πιο γρήγορα στο αεροπλάνο. Αει σιχτηρ...

Κι εγώ ακριβώς το ίδιο. Σε εμένα έφτανε τα όρια του DoS, οπότε μπάναρα τη μισή Κίνα κι ησύχασα. :hehe:

Κι εμένα απο Κίνα είναι συνήθως... :whip:

Εγώ για να μη bannαρω κόσμο αβέρτα κουβέρτα με τα iptables (μιας κι ο server κάνει host και κάποια sites), χρησιμοποιώ το fail2ban(linux) που bannαρει την ip του bot (ή οποιουδήποτε άλλου που προσπαθεί ανεπιτυχώς να κάνει login) για ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα αυτόματα(10 λεπτά πχ). Μετά τα ίδια bots δε έχω παρατηρήσει να χτυπούν ποτέ κι έτσι έχω περιορίσει τις άστοχες προσπάθειες login απο bots στις 0-10( ανάλογα το πλήθος των bots) κάθε μέρα...

ITHOMI NEWS: ΕΝΟΠΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ…

OMGGGG

Είχα πάρει ένα ειδοποιητήριο και ήμουν έτοιμος να πάω..

πριν πέρασα από το φωτογραφείο ενός φίλου και έμαθα τα μαντάτα...

πάλι καλά........:nothing:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.