Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Eντωμεταξυ το ειδα λιγο προχτες τυχαια και πεθανα στα γελια.

Πραγματικα παιδες μη ξαναπειτε το γνωστο "μαμω το ΑΟΔΕ" με το επιχειρημα οτι ειναι δυσκολο....μαλλον δεν εχετε διαβασει δυσκολα!!!! :hang3:

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

πσιτ θεωρητικέ έλα να λύσεις κανένα μαθηματικό η φυσικό και τα λέμε μετά ....

έτσι και αλλιώς δεν έχετε να μάθετε τίποτα πρακτικό (έβαλαν μαθήματα άχρηστα)(δεν ξέρω καν τι κάνετε) ξέρω οτι κάνετε αρχαια λατινικά ιστορία .... αρχαία = dead , λατινικά = dead , ιστορία ότι θέλει γράφει μέσα ...

και το ΑΟΔΕ το μάθημα είναι ότι πιο άσχετο υπάρχει πάνω στον πλανήτη όπως και το μανατζερ ...

τιπ

και μην μου πεις για αρχαία δεν σκαμπάζω τίποτα

φιλικά πάντα

Οντως δεν ξερω μαθηματικα καλα ουτε και φυσικη κτλπ.Αλλα μη τα ισοπεδωνεις ολα.

Και η φυσικη και τα μαθηματικα ειναι χρησιμα ,αλλα και τα αρχαια ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ δεν ειναι τοσο dead οσο φανταζεσαι.Καταρχας τα αρχαια ειναι η γλωσσα που μιλας και τωρα στην απλουστερη μορφη της.Αν μαθεις αρχαια,γινεσαι κατα πολυ καλυτερος στον χειρισμο της νεοελληνικης γλωσσας.Τα λατινικα εχουν ενδιαφερον απο αποψη γλωσσολογιας.Αν σκεφτεις οτι ειναι η γλωσσα στην οποια βασιστηκαν ολες οι αλλες γλωσσες του συγχρονου δυτικου κοσμου.Αγγλικα,γερμανικα (και στα αρχαια βασισμενα),ιταλικα,ισπανικα και παει λεγοντας....

Ολα εχουν μια αξια.

Σχετικα με το επομενο....

έτσι και αλλιώς δεν έχετε να μάθετε τίποτα πρακτικό

Χωρις τη θεωρια δεν υπαρχει πραξη.Λεγοντας πρακτικο?

Ξερω να ξεβιδωνω-βιδωνω,να ανοιγω μια πριζα,να αλλαξω ενα μπουζι,να καρφωσω ενα καρφι κτλπ ......

Δε περιμενα απο το σχολειο να με διδαξει πανω σε αυτο :p

Τωρα για να λυσω ενα θεωρημα ,δεν ξερω....αν το εννοεις ετσι!

Anyway!!!Στο ξαναλεω!Ολα εχουν μια αξια!Και η φυσικη και τα αρχαια και πολλα αλλα.

το ΑΟΔΕ δεν έχει καμία αξία, τρώει χρόνο, και χαζεύει τους μαθητές της τεχνολογικής κατεύθυνσης, μιας και είναι καθαρά παπαγαλία. Όπως και η ιστορία γενικής, έτσι όπως την διδάσκουν και την εξετάζουν.

με αφορμή

Τα λατινικα εχουν ενδιαφερον απο αποψη γλωσσολογιας.Αν σκεφτεις οτι ειναι η γλωσσα στην οποια βασιστηκαν ολες οι αλλες γλωσσες του συγχρονου δυτικου κοσμου.Αγγλικα,γερμανικα (και στα αρχαια βασισμενα),ιταλικα,ισπανικα και παει λεγοντας....

εγώ ένα έχω να πω αν μου δινόταν η δυνατότητα να μάθαινα αρχαία σαν πρώτη γλώσσα θα έλεγα γουστάρω αλλά αυτοί που διοικούν κατάφεραν να τα ισοπεδώσουν όλα ... και κάτι ακόμα είμαι από τα άτομα που ξέρουν real history και όχι αυτά που έγραψαν οι νικητές οι οποίοι λένε ότι θέλουν όπως να σου λένε ότι όλες οι γλώσσες είναι βασισμένες στα λατινικά ... αυτή είναι η μεγαλύτερη κοροϊδία που έχω ακούσει ...

όλες οι γλώσσες προέρχονται από την αρχαία ελληνική και κυρίως τα λατινικά ...

και μην μου πείτε για τους φοίνικες που πήραμε τα μπλα μπλα γιατί θα σας πω ότι οι φοίνικες ήτανε Έλληνες και τέλος

και εδώ τελειώνω λέγοντας

τι είμαστε εμείς μπροστά στους δυνατούς ?

πιόνια που τα χορεύουν στο ταψί ανάλογα με τα γούστα τους...

και αυτό που ήθελαν το κατάφεραν έναν λαό χωρίς γνώση και με κανένα είδος αισθήματος για το ποιος είναι ...

να σου λένε ότι όλες οι γλώσσες είναι βασισμένες στα λατινικά ... αυτή είναι η μεγαλύτερη κοροϊδία που έχω ακούσει ...
όλες οι γλώσσες προέρχονται από την αρχαία ελληνική και κυρίως τα λατινικά ...

;;;;

Kατσε με μπερδεψες.

Το αντιθετο θα ηθελες να πεις και αυτο το ξερω και εγω. ;)

Ολα τα αλλα περι δυνατων δεν ξερω πως κολλανε με τα αρχαια.Εμενα δεν με εκανε κανεις να τα απαξιω.... :/

κεχαγιά (πέραμα είναι) πάει στο πέραμα που αυτοί που ξεκίνησαν Σεπτέμβριο σήμερα έγραφαν όλα τα κεφάλαια της φυσικής !!!

εγω ιδιαιτερο κανω μαζι με αλλο ενα παιδι απο οκτωμβριο..

Πέρα από τις χαζομάρες περί υποσυνείδητων νοημάτων, πλάκα είχε ο χειρισμός της βονταφον, αν αληθεύει το παρακάτω :p

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=2FAqKQrf95s&feature=player_embedded]YouTube - Τι κρύβεται πίσω από την Διαφήμιση της vodafone?? ΔΕΙΤΕ ΤΟ..[/ame]

Εμεις στην πληροφορικη παντως κανονικα ερχονται ολοι...

Δεν μας αναφερθηκε τπτ για αναστολη...

τα συντριβανια, και τα λουλουδια, μας ελειπαν απο τει, αντι να πληρωσουν τους καθηγητες...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.