Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Εγώ, πάντως, το είπα, όχι για να σε κράξω, όσο επειδή τη χρησιμοποιείς πολύ τώρα τελευταία, και ναι μεν η ερμηνεία της λέξης αυτής συμπίπτει με αυτό που θες να πεις, ορισμένες φορές δεν είναι δόκιμη η χρήση της. Συν τοις άλλοις, υπάρχουν άλλες λέξεις που είναι πιο ωραίες, και λειτουργούν σωστότερα μέσα στην πρότασή σου :)

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Μιλάς λες και ο καταναλωτής δεν έχει δύναμη. Αλλά βέβαια, έτσι όπως μας έχουν απονευρώσει, δεν αντιδρούμε για τίποτα. Στο χέρι μας είναι να μην δεχθούμε μονοπωλιακές πρακτικές στις τιμές, στο χέρι μας είναι να επιλέξουμε από που θα ψωνίσουμε, όπως κάνουμε τώρα με τα προϊόντα πληροφορικής. Η γνώμη μου είναι ή τα απελευθερώνεις όλα, ή τα έχεις όλα υπό κρατικό έλεγχο. Δεν μπορείς να έχεις και τη πίτα χορτάτη και το σκύλο ολόκληρο.

Στην ελληνική κοινωνία υπήρχαν κάποιες προνομιούχες ομάδες και αυτές καταργούνται και ενσωματώνονται στον γενικό πληθυσμό. Το λάθος μας είναι ότι όταν όλα ήταν ρευστά δεν αρπάξαμε την ευκαιρία να ανέβουμε εμείς αντί να κατέβουν αυτοί.

για να μην χαλασω το εκει thread ..

ειναι καποιο νεο ειδος meme που κυκλοφορει αυτο το ...splatter "moto" ????

Πιτα ολοκληρη ...σκυλος χορτατος...

@Χύτρα:

μην χρησιμοποιείς παντού αυτή τη λέξη. Καταλάβαμε ότι είσαι στη θεωρητική, αλλά υπάρχουν κι άλλες λέξεις, που αποδίδουν καλύτερα και σωστότερα αυτό που θες να πεις.

Δικη τωρα για δυσφημιση μεσω τυπου.

Ο δικηγορος της εφημεριδας ρωτα τον μαρτυρα -συγγενη του δυσφημισθεντος

Δ. : -Πειτε μου κυριε μαρτυς,τα λαθη αυτα που εμφιλοχωρησαν στο δημοσιευμα...

Μ. : ΜΗΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΕΜΕΝΑ "ΕΜΦΙΛΟΧΩΡΗΣΑ",ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΛΕΡΩΝΟΥΝ,ΠΑΣ ΝΑ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙΣ ΑΛΗΤΗ ΚΛΠ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.