Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

έλεος δηλαδή.... τόσοι και τόσοι ακραίοι και άτομα που τους βρίζουν στο τσατ εγώ τους πείραξα.... τέσπα τι να πεις. Το θεώρησα καλό και "ανεξάρτητο" ράδιο για 1.30 ώρα. καλά ήταν :Ρ Για λίγο είχα ξεχάσει ότι από πίσω βρισκόταν ο Μάκης. Φρόντισε να μου το υπενθιμίσει :Ρ ( εν τω μεταξύ δοκίμασα με όλα τα ip shields που ξέρω και τπτ ΧD) .

τα έκανα και τα δύο (όχι συγχρονισμένα βέβαια ;Ρ - πρώτα έκανα επανεκκίνηση μοντεμ , προσπάθησα να μπω τσατ μακης και μετα καθαρισμό μπισκότω και ξανά προσπάθεια . ) Τεσπα, πραγματικά σταματώ να ασχολούμαι με το Ράδιο του Μάκη. Είναι απλά αστείο. Φακέλωμα τρομακτικό. Τέσπα.

@Χύτρα:

Μωρε παντου γινονται ενα σωρο εσχατα.

μην χρησιμοποιείς παντού αυτή τη λέξη. Καταλάβαμε ότι είσαι στη θεωρητική, αλλά υπάρχουν κι άλλες λέξεις, που αποδίδουν καλύτερα και σωστότερα αυτό που θες να πεις.

και όχι "Ooooookkkkk"..."οκ" σκέτο. λακωνικά και με ελληνικούς χαρακτήρες :hehe:

πάντως πέρα από την πλάκα, αμα απλά σου αρέσει μια λέξη αλλά δεν ξέρεις τι σημαίνει καλύτερα να μην τη χρησιμοποιείς καθόλου :)

και όχι "Ooooookkkkk"..."οκ" σκέτο. λακωνικά και με ελληνικούς χαρακτήρες :hehe:

πάντως πέρα από την πλάκα, αμα απλά σου αρέσει μια λέξη αλλά δεν ξέρεις τι σημαίνει καλύτερα να μην τη χρησιμοποιείς καθόλου :)

Τι να πω ρε παιδια.

Περιμενεις να ακουσεις τι τωρα;

Ειναι συζητηση αυτη;

Αν θες και εσυ να γινεις λιγοτερο κραχτης;Γιατι για την ηλικια σου μου θυμιζεις ωρες ωρες καγκουρα 17 χρονων και δεν σε τιμαει.

Πωπω ρε φιλε φτυαρι .Μηπως εισαι νεκροθαφτης;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.