Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Aν αγαπας αυτο που κανεις καθεσαι διαβαζεις...

Σκεψου μονο οτι λατινικα 3ης Λυκειου για να τα διδαξεις θελει απλα να ξερεις καλα τα λατινικα ΚΑΙ ΜΟΝΟ τα λατινικα της εξεταστεας υλης στις πανελληνιες.Οσα λατινικα μαθαινεις στο Πανεπιστημιο ειναι περιττα.

Επισης διδασκεις σε παιδια γυμνασιου για αρχη.Η σχολη αν διαβασεις και την τελειωσεις στα 4 χρονια ,μπορεις να διδαξεις απο τα 21.Εχεις δικιο ανεργια,αλλα για κατσε λιγο πως εννοεις την ανεργια?Δε σημαινει οτι επειδη δε διοριζεσαι στο δημοσιο εισαι αυτοματως και καμμενος.Ασχημα ειναι απο τα 19 να δουλευεις ετσι,αντι να μοιραζεις φυλλαδια και ασχημο ειναι στα 22 να κανεις ιδιαιτερα με 20-25 (τετοιες τιμες παιζουν πανω κατω) σε 3 παιδια σε 2 μαθηματα το λιγοτερο στο καθε παιδι και να βρεις δουλεια σε φροντιστηριο στα 23-25 ?

Επισης καποιος ειπε για οικονομικη κριση και οτι αυτο εχει ως ακολουθο να μη πληρωνουν οι γονεις για ιδιαιτερα.Παιδια πατε καλα.... η παραπαιδεια ΑΚΜΑΖΕΙ στην χωρα μας.Εδω κανουν το σκ@το παξιμαδι για να κανουν στα παιδια επιπλεον μαθηματα,ανεξαρτητως αν αυτα διαβαζουν ή οχι.

Πιστευω το αγαπησα.Αυτο θα κανω. ;)

Και καθε εμποδιο σε καλο.Απο το να περιμενω 700 μεικτα απληρωτα για μηνες και να φοβαμαι μηπως κλεισει η φυλλαδα.... ;)

Καλά βγες λίγο στην αγορά εργασίας και πες μου αν ισχύει κάτι από όλα αυτά που λές...

Ο κόσμος δεν έχει λεφτά και θα κόψει από όπου μπορεί...

Τιμές για ιδιαίτερα για να έχεις δουλεια είναι στα 15..

Για φροντιστήριο ξέρεις πόσοι φιλόλογοι περιμένουν στην ουρά πριν από μέσα α και μάντεξε με πολλά περισσότερα πρόσοντα από έναν τελειόφοιτο της φιλολογίας α και μάντεξε τα ίδια θα πέρνατε σαν μισθό...

Συγνώμη που παρεμβαίνω, αλλά δυο παιδιά να έχεις την μέρα, από 15 ευρώ το ένα την ώρα για δυο ώρες είναι 60 ευρώ την μέρα. (Για εκεί οδεύω και εγώ)

Καθόλου άχημα αναλογίζοντας πώς ο πατέρας μου, δούλευε από τις 7 έως τις 3 σε τυροκομειο για να πάρει 20 ευρώ την μέρα.

Με τι ασφάλιση πληρώνεσαι 15 την ώρα?

Παρέχεις αποδείξεις ή αν κάνει ένα ντου το ΣΔΟΕ θα σου φέρνουμε τσιγάρα στη φυλακή

Eγω σου μιλω γνωριζωντας 10 ατομα στο ανετο,αμα κατσω να τα μετρησω ....

Οτι σου λεω δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου :/

Οτι βλεπω σου λεω!Σε 3 φροντιστηρια εχω παει και στα τρια ειχα καθηγητες/ιες μεχρι και 23 χρονων για να φανταστεις.

Επισης σε προκαλω να ψαξεις καθηγητη που διδασκει σε μαθητες λυκειου με 15 ευρω.Απλα δεν υπαρχει.

Εχεις δικιο απο καπου πρεπει να κοψουμε,αλλα σαν πατερας εσυ θα εκοβες πρωτα πρωτα αυτο?Εγω παντως οχι.... θα εκοβα το τσιγαρο,το ποτο,τις εξοδους,τη Nova,το αμαξι,την καταναλωση ρευματος/νερου.

Συμφωνω απολυτα,αλλιως θα δω τα πραγματα οταν θα βγω στην εργασια,αλλα αν σκεφτεις τον εαυτο σου πατερα,πες μου θα λες τα ιδια με τωρα? :T:

Δε κοβεις ευκολα κατι τετοιο.Ρωτα τους γονεις μου,ρωτα αλλους γονεις...ρωτα οποιον θες που εχει παιδια.Εδω σου λεω στελνουν κατι χαζοβιολικα οι δικοι τους και αυτα πανε για καφε αντι για μαθημα....

+κανενας απο οσους ξερω σε ιδιαιτερα δε δινουν 15 ευρω.20 και πανω... 25 μεσος ορος. Ετσι ξερω....

Πάντα τα ίδια λέω και πίστεψε με ξέρω αρκετούς καθηγητές που πάνε με 15 ευρώ γιατί δεν έχουν επιλογή.

¨Οπως ξέρω και φιλολόγους που ψάχνουν για δουλειά με το ντουφέκι ...

Τέσπα δικό σου το καρπούζι δικό σου το μαχαίρι... ο καθένας λούζεται τις μλκς του

Είπα εγώ κάτι για πρεζέμπορα?

Να στο κάνω φραγκοδίφραγκα γιατί δε το πιάνεις....

Ο καθένας μας έχει την ευθύνη των πράξεων του και των λαθών του.

Το αν είναι σωστή ή οχι η αποφάση σου θα το δείξει το τελικό αποτέλεσμα.

ΤΟ τελικό αποτέλεσμα δεν συνάγεται τώρα αλλά πολλά πολλά χρόνια αργότερα.

Το τι συνέπειες θα έχει η επιλογή του επαγγέλματος σου μόνο ο χρόνος θα δείξει.

Τα όποια λάθη έσυ θα τα λουστείς και η οικογένεια σου όχι εγώ....

Ελπίζω να κατάλαβες τι λέω τώρα

ρε χυντρα τι λες? δηλαδη θελει μια οικογενεια αν εχει ενα παιδι 600 το μηνα για 5 ωρες τη βδομαδα ιδιαιτερα απο ενα αποφοιτο?

δηλαδη ενας καθηγητης με 20 χρονια εμπειρια τι θα παρει?

πρεζεμπορας λιγοτερα βγαζει στο ατομο.

χωρις να θυμηθω τις αποψεις σου για τον τοπο, που με αυτη τη λογικη επιλεγεις να διαιωνισεις τη σκατιλα απο τοσο μικρη ηλικια.

"Θα τα φαω μαυρα απο γονεις που αγωνιουν να μαθει το παιδι τους γραμματα"

με 4 χρονια μιας ελληνικου επιπεδου σχολης θεωρεις οτι μπορεις να παρεις την ευθυνη να προετοιμασεις εναν λιγο μικροτερο σου για το σημαντικοτερο τεστ που θα καθορισει εν πολλοις τη ζωη του?

Μην βλεπεις μονο το οικονομικο.....

Προτιμω να ειμαι κατι αλλοι,με εναν καπως λογικο μισθο,παρα να μου δοθει με μεσο θεση σε ενα γραφειο και να καθομαι ολη μερα να παιζω πασιεντζα.Εγω βλεπω και τις ευκαιριες που προσφερει ενα επαγγελμα για δημιουργικοτητα....

Αλλα οπως ειπες ο καθενας ειναι υπευθυνος των πραξεων του...

@aggelopas δε θα απαντησω,γιατι το πιστευω ειλικρινα θα σου φανουν ακραια τα οσα θα πω.Προτιμω ομως τα παιδια μου να μαθουν κατι σωστο μεσα απο τη σκατιλα,παρα να μαθουν σκατα απο την αποσκατιλα των δημοσιων. ....Αλλιως το βλεπεις εσυ,αλλιως το βλεπουμε εμεις τα παιδια.Αν θελουν καλω και τα υπολλοιπα συνομιλικα παιδια να σου πουνε τι προτιμαν και οχι μονο.Ποιοι καθηγητες ειναι πιο ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ αυτο καθ'αυτο απεναντι τους.

omg hydra με έχεις κάνει να πιστεύω πως πραγματικά την βγάζεις πολύ εύκολα με τους γονείς σου ή άλλη πηγή εισόδων και δεν κοιτάς κατάματα το πρόβλημα αλλά από κάποιο πλάγιο φινιστρίνι ωχαδερφισμού και γρήγορης βόλεψης.

Παράκληση μην το συνεχίσεις γιατί πολλοί μπορούν να "δουν" μέσα από αυτά που γράφεις

κάποια πράγματα που λόγω ηλικίας δεν έχεις καταλάβει ότι "φαίνονται".

Εγραψα κατι μεγαλο,αλλα το εσβησα.Θα ναι χασιμο χρονου...δε περιμενω να καταλαβεις.

Μαμα το.... ειμαι μικρος..... αυτο φταιει.

Ξερεις εσυ καλυτερα.

Μονο που αυτα τα οποια βλεπουν μερικοι ειναι η επιφανεια....ειναι αυτα που βλεπουν εξ αποστασεως.Αλλοι τα ζουν και αλλοι μιλαν πισω απο ενα pc για καταστασεις που δεν εζησαν ή εζησαν σε μικροτερο βαθμο.Τραγικο.

Παμε για πολυ νερο στις 28 Ιανουαριου....και περιμενουμε κατι πολυ καλο για τις 2 Φεβρουαριου

Προς το παρον παρτε μια γευση για το τι γινεται στα βουνα μας

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ-ΚΕΛΑΡΙΑ

srkelaria.jpg

ΜΕΤΣΟΒΟ

lastl.jpg

ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ-ΣΑΡΑΝΤΟΒΡΥΣΗ

sarantovrisi.jpg

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

current.jpg

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΧΩΡΙΟ

town.jpg

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΧΚ

artemis.jpg?counter=1295939149634

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.