Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Ελα και εγω τοσες εχω.... αστα να πανε.Ευτυχως κανουμε και λιγο παλιμπαιδισμο στα διαλειμματα. :p

βασικα μολις πλησιαζεις τα 25 θα τα δεις πιο πρακτικα τα πραγματα.

εκτος αν money is not a problem.

Αν δεν περασω φετος,του χρονου ολα τα εξοδα φροντιστηριου θα πρεπει να ειναι με δικα μου λεφτα.Οποτε μη φανταστεις οτι υπαρχει money...

Εχεις δικιο στα 25 θα τα δω πιο πρακτικα,αλλα ηδη ακομα και ως φοιτητες ξερω πολλους που διδασκουν σε ιδιαιτερα.Ετσι... απο νωρις στο κολπο.

καλά αμά περιμένεις να ζήσεις από ιδιαίτερα τραγούδα κλέφτικα....

Σκέψου αυτό που θα κάνεις την επαγγελματική αποκατάσταση που θα έχει.

Καλή, χρυσή και άγια η φιλολογία αλλά επαγγελματικά δεν..

Εκτός αν καταλήξεις με το πτυχίο να τυλίγεις σουβλάκια όπως ο Αινστάιν στη Σαλονίκη.

ειμαι της αποψης οτι για να κανεις ιδιαιτερα πρεπει να εχεις αρκετες παιδαγωγικες ικανοτητες τις οποιες δεν αποκτας σε 2-3 χρονια φοιτησης, οπως αποκτας τις γνωσεις.

Οι περισσοτεροι το κανουν σαν αρπαχτη ασχετα αν εχουν καλη προθεση.

θα τα δεις ακομα πιο πρακτικα αν πας να μεινεις μονος σου, και θα θες 1500 το μηνα για να τα βγαλεις περα.Οποτε χαιρε οσο μπορεις τωρα...

Εκτός αν καταλήξεις με το πτυχίο να τυλίγεις σουβλάκια όπως ο Αινστάιν στη Σαλονίκη.

Συγνώμη που παρεμβαίνω, αλλά δυο παιδιά να έχεις την μέρα, από 15 ευρώ το ένα την ώρα για δυο ώρες είναι 60 ευρώ την μέρα. (Για εκεί οδεύω και εγώ)

Καθόλου άχημα αναλογίζοντας πώς ο πατέρας μου, δούλευε από τις 7 έως τις 3 σε τυροκομειο για να πάρει 20 ευρώ την μέρα.

15 ευρω μου φαινεται αισιοδοξο για μη αποφοιτο και επισης δεν ειναι εγγυημενο οτι θα εχεις επ' αοριστον 2 παιδια να τους κανεις μαθημα.

δεν παυει να ειναι ενα καλο χαρτζηλικι για αρπαχτη (δεν πιστευω να κοψεις αποδειξη,μηπως ειναι 20 ευρω με αποδειξη).

καλεσα κιολας 1517 και εδωσα το ονομα σου.

Υπάρχουνε και εξαιρέσεις....

Ο φυσικός μου στο λύκειο μπορούσε πολυ χαλαρά να πουλήσει τον εαυτό του επειδή έμοιαζε με τον Αινσταιν εξωτερικα κατά κάποιο τροπο + εβαζε κατι εξωγήινα θέματα στα διαγωνίσματα.

Στην κατοχη του εχει bmw 320, mercendes απο αυτη τη 2θεσια σπορ και ενα SUV.

Με 40 ευρω την ωρα...;)

Aν αγαπας αυτο που κανεις καθεσαι διαβαζεις...

Σκεψου μονο οτι λατινικα 3ης Λυκειου για να τα διδαξεις θελει απλα να ξερεις καλα τα λατινικα ΚΑΙ ΜΟΝΟ τα λατινικα της εξεταστεας υλης στις πανελληνιες.Οσα λατινικα μαθαινεις στο Πανεπιστημιο ειναι περιττα.

Επισης διδασκεις σε παιδια γυμνασιου για αρχη.Η σχολη αν διαβασεις και την τελειωσεις στα 4 χρονια ,μπορεις να διδαξεις απο τα 21.Εχεις δικιο ανεργια,αλλα για κατσε λιγο πως εννοεις την ανεργια?Δε σημαινει οτι επειδη δε διοριζεσαι στο δημοσιο εισαι αυτοματως και καμμενος.Ασχημα ειναι απο τα 19 να δουλευεις ετσι,αντι να μοιραζεις φυλλαδια και ασχημο ειναι στα 22 να κανεις ιδιαιτερα με 20-25 (τετοιες τιμες παιζουν πανω κατω) σε 3 παιδια σε 2 μαθηματα το λιγοτερο στο καθε παιδι και να βρεις δουλεια σε φροντιστηριο στα 23-25 ?

Επισης καποιος ειπε για οικονομικη κριση και οτι αυτο εχει ως ακολουθο να μη πληρωνουν οι γονεις για ιδιαιτερα.Παιδια πατε καλα.... η παραπαιδεια ΑΚΜΑΖΕΙ στην χωρα μας.Εδω κανουν το σκ@το παξιμαδι για να κανουν στα παιδια επιπλεον μαθηματα,ανεξαρτητως αν αυτα διαβαζουν ή οχι.

Πιστευω το αγαπησα.Αυτο θα κανω. ;)

Και καθε εμποδιο σε καλο.Απο το να περιμενω 700 μεικτα απληρωτα για μηνες και να φοβαμαι μηπως κλεισει η φυλλαδα.... ;)

Και καθε εμποδιο σε καλο.Απο το να περιμενω 700 μεικτα απληρωτα για μηνες και να φοβαμαι μηπως κλεισει η φυλλαδα.... ;)

Θα σε απογοητεύσω, αλλά αυτό θα το υποστείς θες δε θές

Mayby,αλλα αλλο να εχεις γενικα τον φοβο και αλλο να βλεπεις γυρω σου να κλεινουν Διφωνο,Απογευματινη,Φιλαθλος και γενικα μεγαλα ονοματα του χωρου. :/

Εν κατακλειδει,για να μη το κουραζουμε...το ξερω υπαρχει κριση,αλλα ειναι γενικευμενη.Οποτε ακολουθουμε αυτο που μας αρεσει,με καποια δοση ρεαλισμου.Οκ καλη η δημοσιογραφια,αλλα δεν ειναι του στυλ μου να τρεχω σαν το σκυλι για το ρεπορταζ και να μου λενε και τι θα γραφω. Καλυτερα καθολου....

Ο καθενας κανει τις επιλογες του... και ο Θεος βοηθος!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.