Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Τελικά η οπτικη ινα που περνανε απεξω απτο πρωι και μας εχουν ζαλισει τα φρυδια ειναι της Wind(!?).... Βρε λες; :shout:

Στο Περιστέρι πέρασαν οπτική ίνα πριν ακόμα φύγω για Ιρλανδία, το 2006. Ακόμα δεν έχουμε καταλάβει που έχει χρησιμοποιηθεί.

yup και εδώ κάθε χρόνο περνάνε οπτικές ίνες στο ίδιο σημείο πάντα βέβαια

μήπως είναι της φόρθνετ; γιατί σε αυτούς κάθε λίγο και λιγάκι κόβονται οι οπτικές ίνες :p

Η κοπελα μου περασε απο τις πρωτες στην ιατρικη.5 χρονια τωρα δεν εχει κοπει σε μαθημα και βγαζει μεχρι στιγμης γενικο πανω απο 8,5. Προχθες εδινε γραπτα παθολογια και εγραψε σχεδον αριστα. Σημερα ειχε προφορικη εξεταση. Ο περηφανος Ελληνας Μακεδονας καθηγητης της (οπως αυτοχαρακτηριζεται σε κειμενα που βρηκα) το πρωτο που ρωτησε ηταν την καταγωγη της με αφορμη το ονομα της. Ειναι ομογενης απο την Αλβανια και ζει 22 χρονια εδω. Υστερα απο αυτο την αποκαλεσε 2 φορες Αλβανιδα μπροστα στους συμφοιτητες της και την εδιωξε στην μεση της εξετασης καθως την εκρινε αδιαβαστη..

Το μαθημα η κοπελα το περναει καθως τα γραπτα εχουν μεγαλυτερο συντελεστη.

Η ανθρωπιδα αυτη που ασκησε κατ' αυτον τον τροπο την εξουσια του σε ενα κοριτσακι 23 χρονων ειναι καθηγητης με εδρα.

Δασκαλος και γιατρος..

σπάνια γίνεται κάτι αν δεν μαζευτούνε υπογραφές.... και εμείς είχαμε έναν καθηγητή ίδια φάση που έκοβε τους "μαλιάδες-ρεμάλια". αλλά δεν έγινε τίποτα....

Η κοπελα μου περασε απο τις πρωτες στην ιατρικη.5 χρονια τωρα δεν εχει κοπει σε μαθημα και βγαζει μεχρι στιγμης γενικο πανω απο 8,5. Προχθες εδινε γραπτα παθολογια και εγραψε σχεδον αριστα. Σημερα ειχε προφορικη εξεταση. Ο περηφανος Ελληνας Μακεδονας καθηγητης της (οπως αυτοχαρακτηριζεται σε κειμενα που βρηκα) το πρωτο που ρωτησε ηταν την καταγωγη της με αφορμη το ονομα της. Ειναι ομογενης απο την Αλβανια και ζει 22 χρονια εδω. Υστερα απο αυτο την αποκαλεσε 2 φορες Αλβανιδα μπροστα στους συμφοιτητες της και την εδιωξε στην μεση της εξετασης καθως την εκρινε αδιαβαστη..

Το μαθημα η κοπελα το περναει καθως τα γραπτα εχουν μεγαλυτερο συντελεστη.

Η ανθρωπιδα αυτη που ασκησε κατ' αυτον τον τροπο την εξουσια του σε ενα κοριτσακι 23 χρονων ειναι καθηγητης με εδρα.

Δασκαλος και γιατρος..

Αλεξανδρε επεσες σε περιπτωση

ρατσιστης με εκπαιδευση ειναι απο τα χειροτερα ειδη

εαν εχει δε και σε ποστο εξουσιας αστα να πανε

αν μπορεις ψαξε το γενεαλογικο του δεντρο

ολο και κατι θα εχει για το ποιο θα ντρεπεται

και μετα απλα φροντιστε να το μαθουν ολοι...

πανε με 1-2 φιλους να του δείξεις πως μπαινουν οι γαζες ντε

Το πρωτο που σκεφτηκα ηταν που που εχω βαλει την fullface του στρατου.

Πιο ψυχραιμος πλεον προσπαθω να αποτρεψω την επελαση του UCK απο το Αχεπα.. :hehe:

Καταγγελία στο πανεπιστήμιο, θα ανοίξει μεγάλο θέμα κι ίσως αντιμετωπίσει πρόβλημα, αλλά πρέπει να πάει στον πρύτανη.

Δεν θελω να γινει βορα των παραταξεων και "συντροφων"..

Αλεξανδρε επεσες σε περιπτωση

ρατσιστης με εκπαιδευση ειναι απο τα χειροτερα ειδη

εαν εχει δε και σε ποστο εξουσιας αστα να πανε

αν μπορεις ψαξε το γενεαλογικο του δεντρο

ολο και κατι θα εχει για το ποιο θα ντρεπεται

και μετα απλα φροντιστε να το μαθουν ολοι...

Βρηκα μονο φωτογραφιες με μαγιο της κορακλας του στο facebook.. :hehe:

Συγγενικο μου προσωπο ειναι απο τους πιο γνωστους καθηγητες στον χωρο και προεδρος της επιτροπης της ειδικοτητας που εχει ο Ελληναρας μου .. Πως τα φερνει καμια φορα...Θα τον ρωτησω τι χουνερι μπορουμε να του κανουμε..

Εάν δεν έχετε σκοπό να ασχοληθείτε επίσημα [καταγγελία κλπ], τότε μην ασχοληθείτε καθόλου. Δεν το λέω από την άποψη αντιποίνων ή κάτι αντίστοιχο. Απλώς δεν αξίζει να χαλιέσαι για τέτοιους ανθρώπους. Τέτοιες συμπεριφορές αξίζει να τις συναντήσεις κάποια φορά στη ζωή σου, μόνο και μόνο για να ξέρεις τι να αποφύγεις :)

Το πρωτο που σκεφτηκα ηταν που που εχω βαλει την fullface του στρατου.

Πιο ψυχραιμος πλεον προσπαθω να αποτρεψω την επελαση του UCK απο το Αχεπα.. :hehe:

Δεν θελω να γινει βορα των παραταξεων και "συντροφων"..

Δεν θέλω να το πάρει κανεις στραβά, αλλά αν με καταλάβετε θα δείτε ότι δε θέλω να προσβάλω αλλά να παρουσιάσω

μια άποψη που λίγοι την σκεφτονται.

Άν αυτός είναι τούρκος, θα το μάθει νομίζεις ποτέ;

Αν όλοι μας έχουμε τόση συνείδηση του τι είμαστε και αν οι πράξεις μας αντικατοπτρίζουν με πλήρη αυτογνωσία τις ρίζες μας, τότε πάει να πει ότι τις στηρίζουμε θελημένα.

Άρα και συ κάνοντας του αντίποινα ή παίρνοντας εκδίκηση, κάνεις ότι ο γερμανός στην κατοχή και πάει λέγοντας.

Αν θέλουμε να λεγόμαστε πολιτισμένοι πρέπει να το αποδεικνύουμε και όχι να βάζουμε απλά τον εγωισμό μας πάνω απο τη ρεαλιστική καθημερινότητα.

Αν είναι να τιμωρηθεί θα τιμωρηθεί από κάτι ανώτερο...

Μετά την έκθεση των "Αν" σταματώ.Απλά ήθελα να εκφράσω μια θέση...

Εάν δεν έχετε σκοπό να ασχοληθείτε επίσημα [καταγγελία κλπ], τότε μην ασχοληθείτε καθόλου. Δεν το λέω από την άποψη αντιποίνων ή κάτι αντίστοιχο. Απλώς δεν αξίζει να χαλιέσαι για τέτοιους ανθρώπους. Τέτοιες συμπεριφορές αξίζει να τις συναντήσεις κάποια φορά στη ζωή σου, μόνο και μόνο για να ξέρεις τι να αποφύγεις :)

meh, i say fight, make a difference

Καταγγελία να τον κάνεις, θα τον κολάσουν τα @@, που λένε...

Αν δεν είναι εμπόδιο στο πτυχίο της, το αφήνεις και περνάει και αν τελειώσει την σχολή και ακόμα νιώθεις οργή, τον στέλνεις στον νοσοκομείο να δει πόσο καλοί έγιναν οι φοιτητές του στα επείγοντα... Αν σου περάσει, τότε απλά ελπίζεις ότι κάποια μέρα θα βρεθεί ο "τρελός" που θα του σπάσει τα παΐδια...

Είναι κάποια πράγματα στην ζωή που δεν κάνεις καταγγελίες, γιατί και το νομικό σύστημα δεν είναι αρμόδιο να λύνει τέτοιου είδους διαφορές... δηλαδή τι θα κάνεις, θα του κάνεις μήνυση ότι είναι ρατσιστής ή βλάκας και θα τραβιέσαι στα δικαστήρια για χρόνια...? Απλά το προσπερνάς με δυο τρόπους, ο έναν από δίπλα του και ο άλλος από πάνω του (ή από κάτω του, αλλά πας για το πρώτο πάντα)...

σπάνια γίνεται κάτι αν δεν μαζευτούνε υπογραφές.... και εμείς είχαμε έναν καθηγητή ίδια φάση που έκοβε τους "μαλιάδες-ρεμάλια". αλλά δεν έγινε τίποτα....

Εσεις εκει ειχατε και την περιπτωση των 2 φυσικων που διαβασαν στον ορκο "Ορκιζομαι να μη σεβομαι οσους δεν το αξιζουν".. πολυ μου ειχε αρεσει..

Καταγγελία να τον κάνεις, θα τον κολάσουν τα @@, που λένε...

Αν δεν είναι εμπόδιο στο πτυχίο της, το αφήνεις και περνάει και αν τελειώσει την σχολή και ακόμα νιώθεις οργή, τον στέλνεις στον νοσοκομείο να δει πόσο καλοί έγιναν οι φοιτητές του στα επείγοντα... Αν σου περάσει, τότε απλά ελπίζεις ότι κάποια μέρα θα βρεθεί ο "τρελός" που θα του σπάσει τα παΐδια...

Είναι κάποια πράγματα στην ζωή που δεν κάνεις καταγγελίες, γιατί και το νομικό σύστημα δεν είναι αρμόδιο να λύνει τέτοιου είδους διαφορές... δηλαδή τι θα κάνεις, θα του κάνεις μήνυση ότι είναι ρατσιστής ή βλάκας και θα τραβιέσαι στα δικαστήρια για χρόνια...? Απλά το προσπερνάς με δυο τρόπους, ο έναν από δίπλα του και ο άλλος από πάνω του (ή από κάτω του, αλλά πας για το πρώτο πάντα)...

Και εγω ετσι νιωθω ρε Δημητρη..

Καταγγελια δε θα γινει.Δεν εκανε καποια ξεκαθαρα ρατσιστικη δηλωση για να ευσταθει κατηγορια. Η αντιπαραθεση ηταν του στυλ "Απο που ειναι η καταγωγη σου?Το ονομα σου δεν ειναι βοριοηπειρωτικο.Ντρεπεσαι που εχεις αλβανικο ονομα?" ή "φοβασαι μη σε κοψω αν εισαι αλβανιδα?" που αν αφαιρεσεις το υφος και την ειρωνια μπορεις να το δεις σχεδον και σαν κολοπροαιρετο σχολιο. Επισης μετα την αντιπαραθεση της μιλουσε αποτομα, την διεκοπτε και την κομπλαρε σε βαθμο να μη μπορει να απαντησει στις ερωτησεις.Οποτε μπορεις να την κρινεις και αδιαβαστη.. Οι υπολοιποι που ηταν εκει μεσα παγωσαν.Ηταν ξεκαθαρο σε ολους το τι εγινε και δεν χωραει παρεξηγηση.

Απο την αλλη..Ειμαι 90κιλα 1,90 31 χρονων και εκεινος ραμολι στην ηλικια του πατερα μου..Που να σηκωσω χερι?Ουτε να τον βρισω δεν μπορω..

θα σας παρακαλουσα να μη συνεχιστει η κουβεντα καθως γραφω χωρις την συγκαταθεση της..Ημουν θυμωμενος και ηθελα να το πω καπου.. Οποιοδηποτε στοιχειο ή κατι αλλο θελετε στειλτε μου π.μ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.