Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Αλυσίδα με βρώμικο - εγώ = 2 -0

Αλυσίδα με βρώμικο - άτυχος φιλος που είπε να φάει μαζί με μένα εκεί = 3- 0

:angry: πρέπει να την μετονομάσουν στο πιο βρώμικο.... και δεν έτρωγα από την ρωσιδα καλύτερα...

edit: Παίζει τελικά να μην φταίει το βρώμικο άλλα ο *#%$ φίλος να με κόλλησε ιο...τα ίδια συμπτώματα τα είχε ένας δικός του μια μέρα πριν, anyway θα δείξει αν με περάσει σήμερα ή όχι..

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
γιατί νομίζεις ότι τα περισσότερα "καθαρα" είναι όντος καθαρά;

είχα καιρό να την πατήσω....ήταν η πρώτη φορά που έφαγα από εκεί και δεν έτυχε πέτυχε, οι δοκιμές θα με φάνε και η μανία να έχω άποψη :p, που πας ρε καραμήτρο (αν και με λένε Γιάννη) κάτσε στα αυγά σου που θες και δοκιμές...:tomato:

γιατί νομίζεις ότι τα περισσότερα "καθαρα" είναι όντος καθαρά;

Αναλογως τι νομιζει ο καθενας.Αμα δεν εχεις φαει ποτε το καλο καλο κρεας και τρως απο το σουπερμαρκετ,δυσκολα θα αμφισβητησεις το κρεας σε ενα μαγαζι.

Δηλαδη ενας φιλος μου τρελαινεται για κουασαντιγια και σουβλακι στην Ομονοια μεσα στην στοα...

Οκ τι να πεις...... :fie:

Αναλογως τι νομιζει ο καθενας.Αμα δεν εχεις φαει ποτε το καλο καλο κρεας και τρως απο το σουπερμαρκετ,δυσκολα θα αμφισβητησεις το κρεας σε ενα μαγαζι.

Δηλαδη ενας φιλος μου τρελαινεται για κουασαντιγια και σουβλακι στην Ομονοια μεσα στην στοα...

Οκ τι να πεις...... :fie:

Αν θες καλό κρέας πήγαινε μια βόλτα από τα χωρία έξω από τη θήβα, προσοχή όχι μέσα :p, έξω από τη θηβα.

Παίζει τελικά να μην φταίει το βρώμικο άλλα ο *#%$ φίλος να με κόλλησε ιο...τα ίδια συμπτώματα τα είχε ένας δικός του μια μέρα πριν, anyway θα δείξει αν με περάσει σήμερα ή όχι..

Αλυσίδα με βρώμικο - εγώ = 2 -0

Αλυσίδα με βρώμικο - άτυχος φιλος που είπε να φάει μαζί με μένα εκεί = 3- 0

:angry: πρέπει να την μετονομάσουν στο πιο βρώμικο.... και δεν έτρωγα από την ρωσιδα καλύτερα...

Παντελής FTW ρεεε!

Η Ρωσίδα δίπλα στο ΑΒ είναι αυτή του παντελή... ο παντελής δεν ξέρω αν είναι εκεί :p

χμμ δεν το ήξερα ότι πήγε εκεί, το βρώμικο στο ΑΒ πάντως υπήρχε και πιο παλιά όταν ο παντελής ήταν στο παλατάκι, αλλά δεν ήξερα ότι "συγχωνεύτηκαν" :p

αυτό το angry birds είναι μεγάλο κόλλημα ε; :p

ορίστε ένα παρόμοιο http://armorgames.com/play/3614/crush-the-castle

το ξέρω το συγκεκριμένο όπως και τα υπόλοιπα της σειράς και τα έχω λατρέψει. ειδικά στο 2, που υπάρχει η δυνατότητα να παίξει στο People's Empire (ή κάπως έτσι) με random κάστρα έχω κάψει μπόλικες ώρες

(λολ, σαν 10χρονο κάνω :hehe: )

μετά από σκληραγώγηση 4 μηνών θα σου βάλω θερμοαγώγιμη pcάκι μου!

:fun:

τώρα που τον έκανες άντρα τον επεξεργαστή, σειρά έχει η αφαίρεση του backplate από τη μητρική για να κάνει μούσκουλα η ψύκτρα σου :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.