Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Πλεον πιανομαι με οποιο κομματοσκυλο πλασαρει φυλλαδιο.

Αν ειμαι υπερβολικος?Ναι... και ?

Ο αλλος στην Ομονοια επειδη δεν επαιρνα φυλλαδια μου λεγε "καναν πλουσιο παντερα θα χεις και συ". :nothing: Πως δεν εφαγε μπουνιδι ενας Θεος ξερει....

"Οικονομικη ενισχυση για το ΚΚΕ;"

-Ειδικα για το ΚΚΕ!!!! (λεω)

Ειναι και ασχημες ολες τους ρε γαμωτο :(

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

απεργία των ΜΜΜ--> όλοι παίρνουν τα αυτοκίνητά τους--> η βενζίνη ως εκ θαύματος ανεβαίνει εν μια νυκτί τουλάχιστον 4 λεπτά...

Ούστ από δω κλεφταράδες...:TD:

απεργία των ΜΜΜ--> όλοι παίρνουν τα αυτοκίνητά τους--> η βενζίνη ως εκ θαύματος ανεβαίνει εν μια νυκτί τουλάχιστον 4 λεπτά...

Ούστ από δω κλεφταράδες...:TD:

Το θέμα είναι ότι μετά την απεργία δεν κατεβαίνει πάλι...

αγγλια παμε με ταυτοτητα η θελει διαβατηριο??

παιρνω στην πρεσβεια τους στην αθηνα και βγαζει τηλεφωνητη εδω και 3 μερες.

Αν έχεις από τις νέες ταυτότητες με αυτήν, απλά με το διαβατήριο ειναι πιο γρήγορα τα πράγματα.

Και με νέα ταυτότητα, έφαγα πόρτα στο Stansted, γιατί ο τελωνειακός μου είπε ότι οι ταυτότητα μας μπορεί να αντιγραφεί εύκολα. Έχε διαβατήριο μαζί σου να ξεμπερδεύεις.

Και με νέα ταυτότητα, έφαγα πόρτα στο Stansted, γιατί ο τελωνειακός μου είπε ότι οι ταυτότητα μας μπορεί να αντιγραφεί εύκολα. Έχε διαβατήριο μαζί σου να ξεμπερδεύεις.

340x.gif

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.