Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Βγάζεις έξω το αμάξι, το πλένεις, ανεβαίνεις 2mins στο σπίτι να δεις το φούρνο άμα είναι οκ η μάσα...ρίχνει μπόρα και στο κάνει #@@$@#$. Τρέχεις να το βάλεις μέσα, μέχρι να το ξεκινήσεις, σταματάει.

Καταρραμένε Murphy.

Είχα μαύρο, το άσπρο είναι καλύτερο, δεν ζεσταίνεται τόσο πολύ το καλοκαίρι πάντως.

Στην βρώμα είναι τα ίδια. Επίσης, το πήρα με τη λογική ότι το υπόστρωμα της μπογιάς θα είναι άσπρο όπως σε όλα τα άλλα χρώματα, αλλά σιγά που θα τους ξέφευγε, μαύρο είναι το υπόστρωμα :hehe:

εμένα το αμάξι μου αρέσει σε κρεμ χρώμα(ΟΧΙ αυτό της κουζίνας)

ανθρακί ζάντα(όχι μαύρο του αράπη)

φιμέ τζάμι.-

Άσπρο: όλα τα χρώματα μαζί

Μαύρο: απουσία χρώματος

άρα ενδιάμεση λύση είναι ένα οποιοδήποτε χρώμα :p

εμεις βλεπουμε τα χρωματα γιατι το φως εχει ολα τα χρωματα.... αραγε πχ το μπλε τραβαει ολα τα χρωματα και αντανακλαει μονο το μπλε... τωρα το ασπρο δεν τραβαει κανενα χρωμα.. και αντανακλαει ολα τα χρωματα πισω... αντιθετα το μαυρο τραβαει ολα τα χρωματα με αποτελεσμα να το βλεπουμε μαυρο...

γιαυτο κιολλας τραβαει και περισσοτερη θερμοκρασια... :D

ελπίζω να κάνεις πλάκα.... ΟΥΤΕ στις σχολές θα έπρεπε να είναι..

Νόμιζα ότι το sarcastic smilie ήταν αρκετό για δείξω τη ακριβώς εννοούσα....anyway για να γίνω σαφής είμαι υπέρ τις άποψης έξω από τις σχολές τα κομματικά....

Νόμιζα ότι το sarcastic smilie ήταν αρκετό για δείξω τη ακριβώς εννοούσα....anyway για να γίνω σαφής είμαι υπέρ τις άποψης έξω από τις σχολές τα κομματικά.... καθηγητρόνια και μαθητούδια

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.