Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

εχεις μαϊμου απο κινα μαλλον. στα αυθεντικα το ξυπνητηρι ειναι θυμα του y2k+11 bug.

Απο Voda Eλλαδος το εχω. Δεν θα εκαναν μαμακια, ειδικά στην εταιρία μας που ειμαστε απο τους 'πολυ δυνατους' πελατες !

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

καλά δεν είναι αυτό το θέμα... τα ανήλικα που ξέρουν να μπουν internet ξέρουν να βρουν και NSFW είναι θέμα αρχών και επιπέδου... προσωπικά αυτή τη κουβέντα την έχω πει 5-6 φορές :p

Τόσο καιρό γκρίνιαζα που το τρένο περνάει κάθε 15 λεπτά στο τμήμα Κηφισιά - Ειρήνη. Προφανώς, άκουσαν τη γκρίνια μου εκεί στον ΗΣΑΠ, και είπαν να λύσουν το πρόβλημά μου: Από 6/1 έως 19/1 δε θα περνάει κανένα τρένο στο τμήμα Κηφισιά - Ειρήνη. Γεφύρι της Άρτας έχει γίνει η αναβάθμιση των γραμμών του ΗΣΑΠ...

Δεν γκρινιάζω για το nsfw. Για το γεγονός ότι με το που δείχνουμε ανοχή σε κάποια πράγματα, προσπαθείτε να προσδιορίσετε την ποσότητά της.

Until Apple issues an official fix for the iPhone alarm glitch, please do not open your iPhone's clock app. Doing so may void the warranty.

Έλεος;;;;;;;;

edit: Η παραπληροφόρηση της παραπληροφόρησης. Από έναν άκυρο twitterα το έφαγαν και κάποια "σοβαρά" site και μπλα μπλα μπλα..

Πάλι καλά που μπήκε σε νέο θέμα και το έχουμε κάπου εκτός από το ΠΟΘ. Σας ευχαριστούμε που μας διευκολύνετε να κάνουμε τη δουλειά μας:TD:

Κι εμένα μου αρέσει το παζάρι ρε παιδιά αλλά show mercy!

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=NRnmIV1hmT0]YouTube - No Mercy - The Stranglers[/ame]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.