Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

το ότι σου έκανε τη ζημια πάει στα κομμάτια...πες ήταν βράδυ, λίγο κάτι του ξέφυγε ξερω 'γω, μπορω να το δικαιολογήσω. το ότι δεν άφησε ένα σημείωμα για να σε καλύψει η ασφάλεια του νομίζω είναι το χειρότερο και δείχνει την τεράστια έλλειψη παιδείας που υπάρχει...

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Κάποιος πανηλήθιος χτύπησε το πίσω αριστερά μέρος του προφυλακτήρα μου σε μια προσπάθεια να παρκάρει/ξεπαρκάρει, χθες το βράδυ, σε κεντρικότατο δρόμο. Σήμερα το πρωί αντιλήφθηκα.

Ευτυχώς η ζημιά δεν είναι μεγάλη αλλά πόσο στόκος μπορεί να είναι κανείς;;;;;

Πώς τους αφήνουν να οδηγάνε;

Θα είχε αθηναϊκές πινακίδες:hehe:

Εβγαλα απο το lightning fast MacBook Pro μου τον σκληρό δίσκο, μονο για να διαπιστώσω οτι δούλευε στις 5400...

Του πέταξα εναν OCZ Vertex Turbo επάνω και κάνει εγκατάσταση. Λέτε να το δέσω απο πουθενά μήν πετάξει..;

Εβγαλα απο το lightning fast MacBook Pro μου τον σκληρό δίσκο, μονο για να διαπιστώσω οτι δούλευε στις 5400...

Του πέταξα εναν OCZ Vertex Turbo επάνω και κάνει εγκατάσταση. Λέτε να το δέσω απο πουθενά μήν πετάξει..;

Βάλε μια αγκυρούλα για καλό και για κακό, vertex είν' αυτός - ποτέ δε ξέρεις. :p

Σωρεία παραβάσεων της εργατικής νομοθεσίας οδήγησαν στον θάνατο έναν 44χρονο Αιγύπτιο ο οποίος εργαζόταν στις υπηρεσίες καθαρισμού υαλοπινάκων στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων του υπουργείου Εργασίας.

Cosmo.gr - Νεκρός ανασφάλιστος εργάτης στο... υπουργείο Εργασίας

Ελλάς το μεγαλείο σου!!

Δε πιστεύω να χρειάζεται. Τα macbook δεν είναι αυτά από κάτι-alloy, με το οποίο φτιάχνουν τα αεροπλάνα-διαστημόπλια-υποβρύχια και τα STEYER του ελληνικού στρατού; Αν ναι, δεν έχεις τπτ να φοβηθείς.

Τώρα το πιο αργό πράγμα στο laptop θα είναι το λειτουργικό... :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.