Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Εχετε παντως υποψιν σας οτι σε τετοιες περιπτωσεις ειναι 100% νομιμο να ασκησετε βια για να αμυνθειτε ,βασει του αρθρου 22 του Ποινικου Κωδικα.Και στην περιπτωση που περιεγραψε ο φιλος Αστακος,αν και δεν την ξερω ακριβως,θα ηταν νομιμο να ασκησει βια για να αμυνθει και αργοτερα να παρει πισω ο,τι του εκλεψε ο δραστης.

Δηλ ειδικα στην περιπτωση του gregory ,οπου προκειται περι ληστειας (ΠΚ 380) κατα συναυτουργια ,υπαρχει κακουργημα και υπαρχουν μεγαλα περιθωρια αμυνας απο την πλευρα του gregory...

Χρονια πολλα παντως...

Ακομη και αν του αφησεις μονιμη βλαβη?

Οχι επιτηδες του στυλ να δαγκωσει το πεζοδρομιο αλλα αν πανω στην μανουρα τον αφησεις με ενα ματι?

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Πάντως μαχαίρια-σουγιάδες είναι απο τα πιο "εύκολα" όπλα, με την έννοια ότι ο άλλος και χωρίς να ξέρει να το χρησιμοποιεί μπορεί να σε τραυματίσει (ακόμη και σοβαρά). Άποψη μου είναι ότι ο gregory έπραξε πολύ καλά...

Παω σημερα για καφε με ενα φιλο και μια κοπελα και περναω πριν απο την τραπεζα ελπιζοντας να μου εχουν βαλει απο την acs 180Ε απο ενα κινητο που ειχα πουλησει με αντικαταβολη,γιατι ειχα ξεμεινει και απο λεφτο.τελικα δεν τα ειχα βαλει οποτε λεω απλα δεν θα παρω κατι.

παμε στην καφετερια και οταν με ρωταει η σερβιτορα της λεω οτι δεν θελω κατι και μου λεει οτι λογω ημερας πρεπει να παρω κατι (!!).λεει οτι θα επιστρεψει σε λιγο για να αποφασισουμε τι θα παρουμε.παιρνω αναποδες εγω...

επιστρεφει μετα απο λιγο,λενε οι αλλοι και της λεω οτι εγω δεν θελω κατι.μου λεει μα και μου και της λεω,ποιος ειπε οτι λογω της ημερας πρεπει να παρω κατι?και μου λεει ο υπευθυνος.της λεω λοιπον,πες το στον υπευθυνο και αν εχει θεμα ας ερθει να μου το πει και εφυγε.του το ειπε αλλα σιγα μην ερχοταν να μου πει τιποτα...

μα ειναι δυνατον να σου "επιβαλλει" ο υπευθυνος να παρεις κατι...και μπορει να σε διωξει απο το μαγαζι εαν δεν παρεις?

ελεος παντως ειναι που ειναι γεματοι σημερα,πανε να βγαλουν απο παντου...

Παω σημερα για καφε με ενα φιλο και μια κοπελα και περναω πριν απο την τραπεζα ελπιζοντας να μου εχουν βαλει απο την acs 180Ε απο ενα κινητο που ειχα πουλησει με αντικαταβολη,γιατι ειχα ξεμεινει και απο λεφτο.

Τράπεζα και αντικαταβολή? Κάτι δεν κολλάει εδώ. :fist:

Τράπεζα και αντικαταβολή? Κάτι δεν κολλάει εδώ. :fist:

η acs δεν στα δίνει στο χέρι...έχεις δυο επιλογές..

ή επιταγή και πας εθνική να εισπράξεις ή του λες το λογαριασμό σου για να σου τα βάλουν.

Παω σημερα για καφε με ενα φιλο και μια κοπελα και περναω πριν απο την τραπεζα ελπιζοντας να μου εχουν βαλει απο την acs 180Ε απο ενα κινητο που ειχα πουλησει με αντικαταβολη,γιατι ειχα ξεμεινει και απο λεφτο.τελικα δεν τα ειχα βαλει οποτε λεω απλα δεν θα παρω κατι.

παμε στην καφετερια και οταν με ρωταει η σερβιτορα της λεω οτι δεν θελω κατι και μου λεει οτι λογω ημερας πρεπει να παρω κατι (!!).λεει οτι θα επιστρεψει σε λιγο για να αποφασισουμε τι θα παρουμε.παιρνω αναποδες εγω...

επιστρεφει μετα απο λιγο,λενε οι αλλοι και της λεω οτι εγω δεν θελω κατι.μου λεει μα και μου και της λεω,ποιος ειπε οτι λογω της ημερας πρεπει να παρω κατι?και μου λεει ο υπευθυνος.της λεω λοιπον,πες το στον υπευθυνο και αν εχει θεμα ας ερθει να μου το πει και εφυγε.του το ειπε αλλα σιγα μην ερχοταν να μου πει τιποτα...

μα ειναι δυνατον να σου "επιβαλλει" ο υπευθυνος να παρεις κατι...και μπορει να σε διωξει απο το μαγαζι εαν δεν παρεις?

ελεος παντως ειναι που ειναι γεματοι σημερα,πανε να βγαλουν απο παντου...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Vm2oyynssEQ]YouTube - Thomas Matsios Vice President of PAE EDESSAIKOS[/ame]

η acs δεν στα δίνει στο χέρι...έχεις δυο επιλογές..

ή επιταγή και πας εθνική να εισπράξεις ή του λες το λογαριασμό σου για να σου τα βάλουν.

Κατάλαβα λάθος πριν. Νόμιζα κατάθεση θα κάνει ο αγοραστής. Τώρα πρόσεξα ότι εννοούσε από την acs :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.