Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Καλημέρα. Ξύπνημα πρωινό στις 6.00 για να πιούμε καφεδάκι και στις 7.15 να είμαστε εφορία για να πάρουμε το σηματακι. Δυστυχώς τα γραφεία ανοίγουν στις 7.30. Και λες οκ 15 λεπτά θα χαζεψω λίγο ΝΕΤ. Κατεβαίνοντας τις σκάλες βλέπεις άλλη ταμπελιτσα. Τα ταμεία ανοίγουν στις 8. E στα διαλα πρωί, πρωί. Τομαρια...

Και συνεχιζουμε. ΔΟΥ Καλαμαριας ωρα 7:50. Φυσικα τα γραφεια για τα σηματα δεν εχουν ανοιξει ακομα, αφου ο υπαλληλος σκεφτεται το αυτονοητο. Και να ανοιξω που θα πληρωσεις. Οποτε περιμενε μεχρι τις 8. Αλλωστε ειτε περιμενεις μπροστα στο ταμειο, ειτε μπροστα στο γραφειο ενα και το αυτο.

Και μεσα στο πληθος που αρχιζει να μαζευεται έχουμε και τους εξυπνους:

Εχω τον παππου αρρωστο στο σπιτι, μπορω να περασω... Εχω αφησει το παιδι μονο στο αυτοκινητο να περασω(εδω σηκωνει χειροκροτημα, λογω ηθοποιϊας και μονο).

-Εχω ραντεβου στο γιατρο, βιαζομαι.. μπορω να περασω. Στην τελευταια δεν αντεξα... η απαντηση δοθηκε.

Εχετε ραντεβου στο γιατρο ειπατε; ΝΑΙ,ΝΑΙ... Αφου δεν σας ενδιαφερει εσας να ερθετε πιο νωρις για να μην αργησετε στο ραντεβου, γιατι να ενδιαφερει ολους τους υπολοιπους;

Λιγο κοκκινησε, λιγο κιτρινισε η θειτσα... και πηγε πισω στην ουρα.

Και μεσα σε ολο αυτο, οταν αρχισαν να φωναζουν για να δωσουν το χαρτι της πληρωμης, κανενα μοσχαρι (γιατι τετοιοι ειμαστε) δεν σκεφτηκε να πει στο κυριο με τις πατεριτσες να περασει πρωτος.... (τελικα τον περασα).

Σε συνεχεια λοιπον αυτου του ποστ να αλλαξω την ρητορικη ερωτηση. Μπορούμε σαν λαός να ειμαστε προβατα και μοσχαρια μαζι;

Απαντηση: ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Kανεις ομως δεν μας υποχρεωσε να παμε σημερα ,που ειναι η τελευταια μερα που μπορουμε να τα πληρωσουμε σε τραπεζες και ταχυδρομεια.

Θα μπορουσαμε να ειχαμε παει μια βδομαδα πριν ( βασικα απο 1/11/10 μπορουσες να τα πληρωσεις)

(βαζω και τον εαυτο μου μεσα - πριν λιγο τα πληρωσα στο ταχυδρομειο)

Kανεις ομως δεν μας υποχρεωσε να παμε σημερα ,που ειναι η τελευταια μερα που μπορουμε να τα πληρωσουμε σε τραπεζες και ταχυδρομεια.

Θα μπορουσαμε να ειχαμε παει μια βδομαδα πριν ( βασικα απο 1/11/10 μπορουσες να τα πληρωσεις)

(βαζω και τον εαυτο μου μεσα - πριν λιγο τα πληρωσα στο ταχυδρομειο)

Αυτο ισχύει σίγουρα για τα τέλη κυκλοφορίας?

Τα δικα μου τα πληρωσα εχθες.

Αυτα που πηγα να πληρωσω σημερα ειναι για αυτοκινητο φιλου ο οποιος ειναι κατοικος εξωτερικου και απλα εχω το αυτοκινητο του εδω για οταν ερχεται για τις διακοπες του.

Τελος, αν δεν κανω λαθος μεχρι το τελος του ετους μπορεις να πληρωσεις παντου. Μετα απο 1/1 που διπλασιαζεται το ποσο (αν δεν παρει παραταση), μονο εφορια.

Οσο για το 1/11 που ειπες.

Αρχες Νοεμβρη στο ταχυδρομειο. Μπαινει η κοπελα μεσα, κοσμος καθολου. Περιμενει με το χαρτακι της να εμφανιστει το νουμερο στον πινακα.

Ερχεται η σειρα της και η απαντηση ηταν: Δεν εχουμε σηματα ακομα. Ξεφτιλα? ΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ.

Ο father που παρακολουθει ειδησεις ανελοιπως ετσι μου ειπε σημερα.

Απο αυριο θα πρεπει να πας εφορια.

Τωρα το χαρτι απ τα τελη γραφει πανω οτι μπορει να πληρωθει απο 01/11/10 - 31/12/10

σε τραπεζες κλπ.

Τι να πω dunno - εχω να δω ειδησεις κατι χρονια...

Οσο για το 1/11 που ειπες.

Αρχες Νοεμβρη στο ταχυδρομειο. Μπαινει η κοπελα μεσα, κοσμος καθολου. Περιμενει με το χαρτακι της να εμφανιστει το νουμερο στον πινακα.

Ερχεται η σειρα της και η απαντηση ηταν: Δεν εχουμε σηματα ακομα. Ξεφτιλα? ΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ.

Zαχαρια το χω καταλαβει οτι δε ζουμε σε ενα ιδανικο κοσμο xD

Τραγικο το περιστατικο.

Ρωτησα κι αλλο κοσμο και μου ειπαν οτι μπορεις (θεωρητικα) να τα πληρωσεις σε τραπεζες κτλπ μεχρι 31/12/10

Συμπερασμα : ο father μου ειπε οτι ειναι μεχρι σημερα , γιατι αν μου ελεγε οτι ειναι μεχρι τις 31/12 , ξερει οτι θα

πηγαινα να τα πληρωσω οχι την τελευταια μερα...αλλα στο τελευταιο δευτερολεπτο :smoke:

σημερα ηρθε ειδοποιηση να πληρωσω το σημα.

Ευτυχως που δεν πηγα, σαν πολιτισμενος ανθρωπος να φροντισω την υποχρεωση μου το προηγουμενο διαστημα σε καποια εφορια γιατι θα περιμενα τρελη ουρα.

επισης νομιζω οτι τα greeklish επιβαλλονται οπου δεν υποστηριζονται ελληνικα.

βλεπω το προγραμμα απο τα ψηφιακα καναλια στην τηλεοραση και γραφει the man who returned from the heat!

o ανθρωπος που γυρισε απο τη ζεστη με τον κωνστανταρα, αντε να καταλαβεις αν ειναι ελληνικο η ξενο αυτο που παιζει αν δεν το βαλεις.ή το αλλο το μεσημεριανο watch them, δεστε τους.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.