Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

μιας και ειμαι βαθια χωμενος στο χριστουγεννιατικο πνευμα...ενα τραγουδακι για αυτες τις ημερες.

Alternative version...:p

(εχει και στιχους απο κατω)

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=R2ncqIlF7AI[/ame]

Η ερώτηση είναι καθαρά ρητορική.

Η κανονική ερώτηση είναι:

Πόσο ΒΛΑΜΕΝΟΙ είμαστε σαν λαός...

Λίγο μουντό το σημερινό Δευτεριάτικο πρωϊνό και έχω βγει έξω να πληρώσω τα τέλη κυκλοφορίας.

Στην Περαία Θεσσαλονίκης λοιπόν που μένω όλες οι τράπεζες είναι μαζεμένες κοντά η μία στην άλλη με μέγιστη απόσταση μεταξύ τους 1 λεπτό με το αυτοκίνητο και 3-4 το πολύ με τα πόδια.

Παρκάρω λοιπόν κάπου και ξεκινώ με τα ποδαράκια να μπω στη πρώτη τράπεζα για να πληρώσω τα τέλη και να πάρω το νέο σηματάκι 2011.

Περνώ έξω από την πρώτη και βλέπω μέσα να περιμένουν περι τα 25 άτομα, οι περισσότεροι από αυτούς με το χαρτί των τελών στο χέρι. Δεν κάνω τον κόπο καν να μπω μέσα.

Συνεχίζω στην επόμενη και παρατηρώ το ίδιο σκηνικό μόνο που τώρα επειδή η τράπεζα είχε και μηχάνημα με νουμεράκια, μερικοί περιμένουν απ' έξω καπνίζοντας... αλλά πάλι με το χαρτί των τελών στο χέρι (οι περισσότεροι από αυτούς).

Τρίτη τράπεζα το ίδιο σκηνικό με τη 2η. Οι περισσότεροι με το χαρτί στο χέρι, τα άτομα περισσότερα αυτή τη φορα (καμιά 50αρια) να περιμένουν με το νουμεράκι τους...

Οι τράπεζες που ανέφερα είναι αντίστοιχα η Eurobank, η Πειραιώς και η Εθνική.

Ακριβώς δίπλα από την Πειραιώς που πέρασα είναι η Γενική Τράπεζα. Άδεια τελείως... Σκέφτομαι "μπα... δεν θα πληρώνεις τέλη εδώ" και κάνω την εξής σπουδαία για τα ιστορικά δεδομένα κίνηση... μπαίνω και ρωτώ... Σήματα έχετε;.... Φυσικά μου απαντάει... Και μένω λίγο μακ@κας.... όχι γιατί ρώτησα το αυτονόητο αλλά γιατί δεν περίμενε κανένας άλλος μπροστά από μένα...

Αναρωτιέμαι πόσο δύσκολο ήταν για τους υπόλοιπους που θα φάνε περίπου μισή ώρα από τη ζωή τους να περιμένουν στην ουρά, να ρωτούσαν ή να σκεφτόντουσαν το αυτονόητο...

Αυτό όμως που δεν μπορώ να χωνέψω με τίποτα είναι.... το πόσο πρόβατα μας έχουν κάνει....

Στη συγκεκριμένη περιπτωση με τις τράπεζες βλεπεις ποσο μεγαλη ειναι η δυναμη της μαζας και τη ψυχολογία της.

Βλέποντας κάποιος τις ουρες θα παει και αυτος εκεί γιατι στο πισω μέρος του μυαλου του θα εχει σκεφτεί οτι κάποιος πριν απο αυτον θα εχει ρωτήσει σε εκείνη την τράπεζα αν δινουν σηματα.

Εφόσον δεν υπήρχε κανείς να περιμένει δεν θα εμπενε στον κοπο να μπει μεσα.

πριν λίγο ήρθαν κάτι πραματάκι τα οποία τα είχα παραγγείλει μέσω ebay στις 16/10. στο μεταξύ, την περασμένη εβδομάδα παρέλαβα το replacement που είχε στείλει ο πωλητής κάπου στις αρχές του μήνα γιατί φανταστήκαμε ότι το πρώτο δεματάκι θα είχε χαθεί :p

Να δω τι θα τα κάνω τώρα :hehe:

THE PACKAGE IS DELAYED DUE TO CIRCUMSTANCES BEYOND UPS' CONTROL

Leave your myth in greece ..μπιατς!!!

Ενα αντιστοιχο δεμα οχι με ups περιμενει ο αγγελος αυτην την εβδομαδα..:p

Eνα αλλο δεμα ..το ψαχνω τωρα//

και τελος ενα αλλο δεμα δεν εφτασε ποτε ...να δω τι θα γινει τωρα με refund!!!

Και μετα σου λεει αν πιστευουμε στον santa.Σιγα μη παει τιποτα στον προορισμο του εκεινος!!

ναι και εγώ περίμενα απο DHL γερμανίας ένα δέμα. Στο site έγραφε ότι ήρθε Ελλάντα αλλά δεν μπορεί να παραδοθεί .... παίρνω τηλ DHL Ελλάντας.... μου λένε πήγε ελτά.. παίρνω ελτά. Τους λέω έχω τον αριθμό δέματος με ακριβές λόγια μου λέει αυτό: " Δεν με νοιάζει τι έχεις έλα εδώ να διαβάσεις το βιβλίο αν δεν γράφει το όνομα σου δεν το έχω...." μετά απο πολύ μπλαμπλα πάω απο εκεί... Πραγματικά τέτοια γράμματα δεν έχω ξαναδεί στην ζωή μου......δεν έβγαλα άκρη τους είπα " με δημόσιους υπάλληλους εξυπηρέτηση δεν περίμενα.... " και έφυγα. πήρα τηλ στα κεντρικά των ελτά που και με ενημέρωσαν ότι είναι στις ταχυμεταφορές ελτα... πήρα τηλ και εκεί και τελικά αφτοί το έχουν... θα πάω το απόγεμα να το πάρω....

ΑΥΤΑ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.