Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Μα αν διαφωνείς στα βασικά, πως να υπάρξει σύνθεση απόψεων;

Σε ποια βασικά ακριβώς αναφέρεσαι;

Επειδή αυτή η βάση είναι πάνω σε ρόδες, και κάτω έχει βιδωμένο γεωτρύπανο !!

αν ειναι δυνατον.. ξεσηκωνω την μανα μου να με παει στο σχολειο.. γιατι εβρεχε... και μου λενε οτι ολοι οι καθηγητες μου λειπουν...

same here με τον πατερα!!!

Και τωρα θα διαβασω Καβαφη.... :magic:

Να και κατι καλο.

'Εχουμε Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία. (Η διαγραφή κατ' εμέ είναι σωστή.)

Πάντος το τσιράκι του γιωργάκι ήταν όλα τα χρόνια οπότε δύσκολο να απέκτησε συνείδηση τώρα.

Μαλλον του κακοφάνηκε που δεν των έκανε υπουργό.

Σε ποια βασικά ακριβώς αναφέρεσαι;

Επειδή αυτή η βάση είναι πάνω σε ρόδες, και κάτω έχει βιδωμένο γεωτρύπανο !!

Και πέρσυ έτσι ήταν η βάση, άλλα ο βο(υ)λευτής είχε ψηφίσει το μνημόνιο και όλα τα νομοσχέδια για τις περικοπές. Δεν μου φαίνεται να άλλαξε τρόπο σκέψης η κυβέρνηση άλλα ο Παπαχρήστος. (Τώρα το θυμήθηκε και αυτός....)

Τα πράγματα είναι απλά, αν συμφωνείς συνεχίζεις, αν δεν συμφωνείς αποχωρείς. 'Ολα τα άλλα είναι παπάτζες, θα αράξει τώρα ο κύριος Παπαχρήστος και δεν θα ασχολείται με τίποτα και θα περιμένει να κλείσει 8ετία στη βουλή (είναι σχεδόν 7 χρόνια βουλευτής) για να πάρει ολόκληρη την βο(υ)λευτική σύνταξη.

Και αυτή την παπάτζα ότι τον εμπιστεύτηκε ο κόσμος και είναι εκπρόσωπος τους κτλ, δεν ισχύει για κανέναν λόγο. Ο κόσμος ψηφίζει κόμματα και στην συνέχεια βουλευτές. (Εκτός αν θέλετε να με πείσετε, ότι το 2009 αν δεν κατέβαινε ο Παπαχρήστος, δεν θα έπαιρνε του ίδιους ψήφους το ΠΑΣΟΚ στην Πρέβεζα.)

Και το ξαναλέω επειδή δεν θέλετε να το καταλάβετε. Άλλο η Κοινοβουλευτική Δημοκρατία και άλλο η Δημοκρατία του 400πΧ. Δεν ανεβαίνουν στην Πνύκα και από κάτω τους ακούμε και τον παίζουμε.

Και πέρσυ έτσι ήταν η βάση, άλλα ο βο(υ)λευτής είχε ψηφίσει το μνημόνιο και όλα τα νομοσχέδια για τις περικοπές. Δεν μου φαίνεται να άλλαξε τρόπο σκέψης η κυβέρνηση άλλα ο Παπαχρήστος. (Τώρα το θυμήθηκε και αυτός....)

Τα πράγματα είναι απλά, αν συμφωνείς συνεχίζεις, αν δεν συμφωνείς αποχωρείς. 'Ολα τα άλλα είναι παπάτζες, θα αράξει τώρα ο κύριος Παπαχρήστος και δεν θα ασχολείται με τίποτα και θα περιμένει να κλείσει 8ετία στη βουλή (είναι σχεδόν 7 χρόνια βουλευτής) για να πάρει ολόκληρη την βο(υ)λευτική σύνταξη.

Και αυτή την παπάτζα ότι τον εμπιστεύτηκε ο κόσμος και είναι εκπρόσωπος τους κτλ, δεν ισχύει για κανέναν λόγο. Ο κόσμος ψηφίζει κόμματα και στην συνέχεια βουλευτές. (Εκτός αν θέλετε να με πείσετε, ότι το 2009 αν δεν κατέβαινε ο Παπαχρήστος, δεν θα έπαιρνε του ίδιους ψήφους το ΠΑΣΟΚ στην Πρέβεζα.)

Και το ξαναλέω επειδή δεν θέλετε να το καταλάβετε. Άλλο η Κοινοβουλευτική Δημοκρατία και άλλο η Δημοκρατία του 400πΧ. Δεν ανεβαίνουν στην Πνύκα και από κάτω τους ακούμε και τον παίζουμε.

O βουλευτής είναι ο εκπρόσωπος του λαού στη βουλή και όχι ο εκπρόσωπος του κόμματος στη βουλή. Ξεκινάμε από εκεί και αν το καταλάβεις προχωράμε παρακάτω.

Όσον αφορά το αν σε πείσουμε αν στην επαρχία ο κόσμος ψηφίζει πρόσωπα και όχι κόμματα, έλα μια βόλτα στην επαρχία προεκλογικά και θα δεις. Μόνο το ΚΚΕ έχει την ιδεολογία του κόμματος και όχι των προσώπων.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.