Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Μα το Δία, από το μεσημέρι έχω κάνει άνω-κάτω όλα τα βιβλία του Δημοτικού, να δω μήπως ξεχνάω κάτι που θα μπορούσε να εφαρμοστεί στο τελευταίο level :p

Σε επόμενη φάση, θα ψάξω κάθε αλγόριθμο κρυπτογράφησης :p

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Δεν τη παλεύω...πρόλαβες και είδες το ποστ μου :hang3:, στην αρχή κάνω ποστ στο Πείτε ό,τι θέλετε 3.0, μετά λέω να μην το αφήσω εκεί μιας και είναι εκτός θέματος οπότε έσβησα το post και έκανα δικό του θέμα στα games, έτσι νόμιζα...τελικά το έκανα στα offtopic ....soz

link

Τελικά αύριο τι απεργίες και πορείες έχει?

Θέλω να πάω στο μοναστηράκι στη μεταφραστική του ΥΠ.ΕΞ, ντάξει, μετρό δεν παίζει, θα πάω με τα πόδια.

Θα δουλεύουν όμως αυτοί οι απατεώνες? (ερώτημα 1)

Δεν πιστεύω να πετύχω τίποτα επεισόδια στο διάβα μου!!!!! (ερώτημα 2: που θα είναι οι πορείες του ΠΑΜΕ που άκουσα στις ειδήσεις??)

Σωτήρη, δεν νομίζω να δουλεύει κανείς σήμερα... εκτός αν ΠΡΕΠΕΙ να πας για ταλαιπωρία φοβάμαι...

ΤΡΙΤΗ 14/12/2010, ώρα 1 μ.μ.

Συγκέντρωση ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ

(Προσυγκέντρωση ΑΤΕ Πανεπιστημίου & Κριεζώτου στις 12.30)

ΤΕΤΑΡΤΗ 15/12/2010, ώρα 11 π.μ.

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΣΕΕ

(Προσυγκέντρωση στο Αρχαιολογικό Μουσείο)

[hayabusa mode] :p

Η απεργία ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας είναι μόνο για Τετάρτη ή θα πιάσει και Πέμπτη?

Ρωτάω γιατί στο aia.gr έχει μία χθεσινή ανακοίνωση που λέει μόνο Τετάρτη, αλλά στο ράδιο άκουσα ΚΑΙ για Πέμπτη.

[/hayabusa mode] :p

Χαμος στους δρομους σημερα, παρα το κρυο παω με την μηχανη για δουλεια για να μην αργησω.

2 ελεγχοι ομαδας ΔΙ.ΑΣ στο δρομο ετσι για να γουσταρουμε... :triniti:

Αιντε να σε πιστεψουν τωρα οτι οντως σε σταματησαν δυο φορες και δεν κοιμοσουν στο σπιτι :wall:

Αααααιντε καλημερες!

Εμανα τοσες φορες που με εχουν σταματησει σκεφτομαι να ζητησω και καρτα μελους για να την δειχνω και να φευγω κατευθειαν :hehe:

Κ παλι θα πρεπει να σε ψαξουν για οπλα φουντες κ τα σχετικα. :shout:

Ευτυχως που αστυνομικοι της ομαδας ΔΙ.ΑΣ ειναι χαλαροι.

Ο ενας το πρωι με ρωτουσε για φορματ :hehe:

Κ παλι θα πρεπει να σε ψαξουν για οπλα φουντες κ τα σχετικα. :shout:

Ευτυχως που αστυνομικοι της ομαδας ΔΙ.ΑΣ ειναι χαλαροι.

Ο ενας το πρωι με ρωτουσε για φορματ :hehe:

Πες ότι δωροδοκούσες την ΔΙ.ΑΣ για να πατσίσεις το πρόστιμο που θα έτρωγες.

Πόδια vs αμάξι σημειώσατε 1.

Πήγα και γύρισα μοναστηράκι και τελείωσα σε 2 ώρες, όσο περίπου θέλω και με το μετρό (αφού από ηλεκτρικό τα Πα(σ)τή(τ)σια είναι αποκομμένα).

Το αμάξι δεν το σκέφτηκα καν κυρίως λόγω parking.

Επίσης δεν είχε καθόλου κίνηση η υπηρεσία.

Τελικά λένε οι απεργίες των μέσων, αρκεί να μην χρειάζεται να μετακινήσει καθημερινά για δουλειά :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.