Jump to content

gta iv and 4870x2 ερωτηση

auditt

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα παιδια στο GTA IV Episodes From Liberty City

στις ρυθμισεις για την καρτα γραφικων μου βλεπει μονο το 1giga μνημης της καρτας

απο οσο ξερω ομως η 4870χ2 εχει 2 giga μνημης!

χρειαζεται να κανω κατι ωστε να αναγνωριζει το παιχνιδι το αλλο 1 giga μνημης???

ευχαριστω προκαταβολικα Ανδρεας

αρα στην ουσια δεν ειναι 2 gb μνημη η καρτα!

οποτε δεν μπορω να βαλω και max τις ρυθμισεις αφου δεν φτανει 1 gb μνημη!

σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση

νομίζω πως αν χρησιμοποιείς και τους 2 πυρήνες στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα αντιμετωπίσεις και μικροκολλήματα [αυτό έπαθα με τις 5770]. όσο ωραίο και αν είναι , είναι πολύ κακογραμμένος ο κώδικας του :wall:

πως γινετε ομως γενικα να ρυθμισω τηνη καρτα μου να χρησιμοποιει και τους δυο πυρινες??

απο drivers εβαλα του ατiman τους 10.4 b

νομιζω αρχικα μετα την εγκατασταση χρησιμοποιει και τους 2 πυρηνες

και κανοντας disable το AI μεσα στις ρυθμισεις του ccc χρησιμοποει μονο τον ενα

Περνα το τελευταιο patch του παιχνιδιου και βλεπει κανονικα τα 2 GB.

Τουλαχιστον στην 5970.

Σε τι αναλυση παιζεις;

Δεν κρινεται απαραιτητο παντως να απενεργοποιησεις τον ενα πυρηνα, παιζει μια χαρα σε 5970, 1920*1200 τα παντα high/very high και τα sliders στα 50 απο 100.

Περνα το τελευταιο patch του παιχνιδιου και βλεπει κανονικα τα 2 GB.

Τουλαχιστον στην 5970.

Σε τι αναλυση παιζεις;

Δεν κρινεται απαραιτητο παντως να απενεργοποιησεις τον ενα πυρηνα, παιζει μια χαρα σε 5970, 1920*1200 τα παντα high/very high και τα sliders στα 50 απο 100.

η κάρτα σου έχει 2+2? γιατί αλλιώς 1+1=1

Με ποιο patch βλέπει 2GB στην 5970;

Είσαι σίγουρος; Αν θες, δώσε ένα screenshot (δεν έχω το PC με την 5970 εύκαιρο για να το δοκιμάσω τώρα), γιατί έψαχνα πολύ καιρό να το ρυθμίσω να τα βλέπει.

η κάρτα σου έχει 2+2? γιατί αλλιώς 1+1=1

Exei 1+1 .

=1 οπως πολυ σωστα λες.

Παρ'ολ'αυτα στα graphic settings του GTA4, ολα τερμα, μου λεει

Resource usage 1584/2000 MB.

Code επειδη δεν το ειχα εγκατεστημενο και το εβαλα τωρα, το παραπανω που αναφερω ειναι χωρις κανενα απολυτως patch ή update. Clean install απο το dvd σε win7 ult με 10.10 catalyst.

Screenshot δεν μπορω να φερω ρε γμτ. Κανω printscreen και μου φερνει μονο μαυριλα.

Ωχ!!! αν τραβάει τόσο την έκατσα!:shutup:

άμα βάλεις anisotropic 2x τραβάει λιγότερη μνήμη στην κάρτα γραφικών η δεν παίζει ρόλο;

Παραδοξως δεν παιζει ρολο στην μνημη της καρτας γραφικων το setting του anosotropic.

(οχι οτι ξερω ακριβως τι κανει δλδ )

Exei 1+1 .

=1 οπως πολυ σωστα λες.

Παρ'ολ'αυτα στα graphic settings του GTA4, ολα τερμα, μου λεει

Resource usage 1584/2000 MB.

Code επειδη δεν το ειχα εγκατεστημενο και το εβαλα τωρα, το παραπανω που αναφερω ειναι χωρις κανενα απολυτως patch ή update. Clean install απο το dvd σε win7 ult με 10.10 catalyst.

Screenshot δεν μπορω να φερω ρε γμτ. Κανω printscreen και μου φερνει μονο μαυριλα.

Προφανώς στην ουσία το 1584/2000 είναι 792/1000 + 792/1000. δηλαδή 792 mb πραγματικής μνήμης

μ@!@$!α του gta , προφανώς το δείχνει έτσι για τους ανθρώπους που δεν ξέρουν απο sli cf, να μην μπερδεύονται και λένε ότι μα η κάρτα μου (ή οι κάρτες μου) έχει 2 gb μνημης γιατί βλέπει μονο το ένα κλπ

Oχι δεν ειναι x2. Απλα υπερβαινει το ουσιαστικα 1 GB διαθεσιμης μνημης.

Τωρα πως το διαχειριζεται αυτο δεν ξερω.

Προφανως και ειναι λαθος του GTA.

Απλα επιβαιωνει ακομα μια φορα ποσο λιγο το προσεξαν για το pc.

Αν πατησεις την επιλογη "auto configure" σε παει στα 986/2000 για optimum gaming :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.