Jump to content

Πρόταση για αναβάθμιση

ExeliktikoS

Recommended Posts

Έχω το παρών σύστημα:

motherboard: ASUS P5VD2-MX

cpu: Intel Core 2 6300 (1,86)

ram: 2x512 DDR2

gpu: geForce 7600 GS

Θέλω να το αναβαθμίσω γιατι με τέτοια μνήμη είναι πεθαμένο πλέον και δεν τσουλάει..

Σκοπός μου είναι να το κάνω να έχει 4GB DDR3.

Η παρούσα μητρική δεν πάιρνει ούτε DDR3 μνήμες , ούτε καν μέχρι 4 GB.

Οπότε ξεκινώντας πρέπει να πάω για αναβάθμιση μητρικής και μνήμης.

Μέχρι 100 εβρό και για τα 2 υπολογίζω..

Λίγο που το έψαξα είδα μητρικές γύρω στα 50 εβρό και άλλα τόσα για 2 μνήμες DDR3 των 2 GB.

Μπορεί όμως κάποιος να μου προτείνει κάποια καλή μητρική για το σκοπό αυτό?

Ευχαριστώ.

Η αλλαγη απο ddr2 se ddr3 δεν σου δινει ουσιαστικα τιποτα απο επιδοσεις,σου αφερει μονο λεφτα απο την τσεπη σου.Βαλε 2 γιγα ραμ απο κανα στοκ για προσωρινη λυση και αρχισε να μαζευεις λεφτα για νεο πισι.

μωρε νεο πισι έχω πάρει ήδη εδω και 2 βδομάδεσ :dance3:

απλα θλελω να σουλουπώσω λίγο αυτό το παλιό για ειναι λειτουργίσιμο.

παντως σε ευχαριστω για την συμβουλή ddr2 vs 3

μωρε νεο πισι έχω πάρει ήδη εδω και 2 βδομάδεσ :dance3:

απλα θλελω να σουλουπώσω λίγο αυτό το παλιό για ειναι λειτουργίσιμο.

παντως σε ευχαριστω για την συμβουλή ddr2 vs 3

Αφου εχεις νεο pc τοτε απλα βγαλε τα 2x512MB και βαλε 2x2GB DDR2 και τελος. Με WIN 7 μια χαρα θα παιζει. Απ΄οτι καταλαβα το θες για δευτερο. Αλλη μια "αναβαθμιση" που θα εκανα αν ημουν στη θεση σου θα επερνα μια νεα καρτα γραφικων. Κατι με λιγοτερη καταναλωση και να μπορει να παιζει HD. Μεχρι εκει. Απο εκει και περα αντε και κανενα δισκο πιο μετα...

Κατι αλλο που παιζει ειναι αλλαγη μνημων οπως ειπα παραπανω και νεο κουτι (αναλογως την κατασταση αυτου που εχεις τωρα) και το κουμπωνουμε το μηχανημα σε μια τηλεοραση και το κανεις HTPC αλλα σερφαρεις κλπ...

τι λειτουργικο εχεις σε αυτο το πισι και τωρα πια, τι χρηση του κανεις?

αν εχεις το αλλο για παιχνιδια και αυτο το θες για χαμαλη, τοτε αλλαξε μονο μνημες σε 2χ1gb και εισαι οκ...!!!

όπως το λες..για χαμάλη το θέλω.

το κανονικό μου είναι ένα λαπτοπ , και το αλλο το εχω πχ συμβεί κάτι να μπορώ να τρέξω τα προγράμματα μου και να κάνω τις δουλειες μου.

το μονο που μπορει να χρειστεί το αλλο τωρα ειναι να το έχω σαν κατεβαστίρι.

η μητρικη του παίρνει μέχρι 2 GB. Οπότε το ερώτημα είναι 2gb αρκούν για win7?.

XP έχω μέχρι τώρα.

Κατι αλλο που παιζει ειναι αλλαγη μνημων οπως ειπα παραπανω και νεο κουτι (αναλογως την κατασταση αυτου που εχεις τωρα) και το κουμπωνουμε το μηχανημα σε μια τηλεοραση και το κανεις HTPC αλλα σερφαρεις κλπ...

το κουτί μια χαρά είναι :)

htpc? τι ειναι αυτο? :tomato:

HomeTheaterPC. Δλδ το συνδεεις με την τηλεορασαρα σου στη σαλοναρα σου και βλεπεις και γουσταρεις τις ταινιες σου και αμα θες με ασυρματο keyboard-mouse σερφαρεις απο τον καναπε σου!!! Υπαρχουν και "ειδικα" κουτια για HTPC ωστε να μην φαινεται οτι εχεις ενα PC στο σαλονι. Και υπαρχουν και κουτια με τηλεχηρηστηριο κλπ. Εξαρταται τι θες...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.