Jump to content

Stinkyinkshop τιμές

greekfragma

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αν ψάχνετε για μελάνια εκτυπωτών αυθεντικά ή συμβατά κορυφαίας όμως ποιότητας (δοκιμασμένα και χωρίς καμιά διαφορά που να παρατήρησα στην εκτύπωση ή την απόδοση στο χρόνο)

τότε είστε εδώ

Printer Ink Cartridges - HP, Canon, Lexmark & Epson Ink, Brother Toner cartridge

με τον κωδικό 2010 τσιμπάτε και 10% έκπτωση για παραγγελίες άνω των 35λιρών και μέχρι 30 Νοέμβρη.

κάνοντας μια σύγκριση σε μελάνια canon και epson δεν είδα κακές τιμές....αντίθετα με το 10% και ειδικά στα δικά τους aftermarket μελάνια είναι αρκετά φθηνοί.

Επιμένω οτι τα aftermarket μελάνια τους είναι κορυφαία.

Για epson να αγοραζετε ProJet πορτοκαλι πλαισιο με ασπρα γραμματα ειναι το logo.

Ειναι κορυφη

αν μιλατε για epson πηγαινεται σε μια CISS λυση

Mαζι με τον epson 515 που postara στις προσφορες απο το amazon ερχεται και το CISS του ..για βουνα εκτυπωσεων

CISS ?? ξεστραβώστε με λίγο

Τον SX515 θα τον χρησιμοποιώ για καμια 50αριά σελίδες τον μήνα και άλλες τόσες σε φωτοτυπίες. Απλά ξέρω ότι τα μελάνια του είναι ακριβά και μετά από 4-5 μήνες και άδεια να μην είναι σου λέει το μελάνι "αλλαξέ με, πάλιωσα" και αρνείτε να τυπώσει. Για αυτό με ενδιαφέρουν τα φτηνά αναλώσιμα γιατι τα original είναι κοροϊδία να τα πετάω γεμάτα.

edit: Είδα τι είναι το CISS. Δεν νομίζω ότι μου ταιριάζει με την χρήση που θα κάνω.

Έχει δοκιμάσει κανείς CiSS σε Canon ip4600?Μερικοί λένε ότι είναι καλό άλλοι ότι έχει συνέχεια προβλήματα κ χάνεις τα λεφτά σου...

Κάποιος που να έχει δοκιμάσει θα μας διαφωτίσει!

Για τον εκτυπωτή που ανέφερα τι μελάνια προτείνετε?Θέλω 55 ευρώ για όλα με τα γνήσια!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.