Jump to content

τι γινεται...πολυ περιεργο...

hyperion

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα...εχω εναν απλο σκληρο δισκο seagate με το πιο προσφατο firmware, sata2, σε κανονικη διαταξη...τον τελευταιο καιρο, χωρις λογο, ο υπολογιστης αργουσε 30 επιπλεον δευτερολεπτα να φτασει στην επιφανεια εργασιας, καθως αργουσε τραγικα στην υποδοχη των windows 7...αλλαξα 20 φορες το overclocking μου και τιποτα δεν ωφελησε...τρελαθηκα...

αλλαξα θεση στο σατα, στην αρχη δουλευε, εως οτου περασουν τους οδηγους του σκληρου τα windows...παλι τα ιδια...ετσι μου εκοψε και απενεργοποιησα τη χρηση του disk cache απο τα windows...ετσι 2 μερες τωρα ο υπολογιστης μου ανοιγοκλεινει σφαιρα οπως οταν τον πρωτοπηρα...τι μπορει να συμβαινει..?? χαλασε ο δισκος..?? χρειαζονται format τα windows..?? καποια εξηγηση..?? να εχω κλειστο το diskcache για να μην χανω επιδοσεις, ενω κανονικα "δινει".?:hang3:

Γιατί δεν κατεβάζεις τα δοκιμαστικά προγράμματα της seagate για να δεις αν φταίει όντως ο σκληρός; Πιο σύντομο είναι και θα έχεις μια σαφέστερη εικόνα του προβλήματος.

το εκανα και τα περασα ολα επιτυχως...τελικα το συνεχιζει...τι να πω...σιγουρα ειναι ο σκληρος δισκος...αλλα γιατι με καθυστερει τοσο...τι να κανω δε ξερω...μισο λεπτο επιπλεον αδικα χανω καθε φορα...ουφ...θα το σπασω...μου την δινει στην αρχη βλεπω 15δευτ. το μαυρο και αλλα 15 δευτ. το μπλε των windows 7 ultimate...:wall:

αυτο εγινε ξαφνικα πριν 1 μηνα...να τα φτυνει το τροφοδοτικο, μηπως..??:fist::getlost:

Παρομοια προβληματα ειχε ενας γνωστος και με αλλαγη του σκληρου παιζει μια χαρα.:T:

χμ...να φτασω στο σημειο να τον αλλαξω δηλαδη...αν εχει προβλημα θα φαω και αδικο φορματ...ισως παρω συμπληρωματικο αλλον εναν αλλης εταιριας φυσικα, ή καλυτερα κανεναν SSD για λειτουργικο...αλλα τι και αυτο 7 μηνες και να τα παιξει ο σκληρος, ειναι για σφαλιαρες η κατασταση...αλλα δεν παει αλλο...κανενα error δεν εχω...

και δεν μπορω τεχνικα να το εξηγησω...μου εκανε εντυπωση καθε φορα που αλλαζω θεση ΣΑΤΑ παιζει τελεια...μολις περαστει ο οδηγος ΤΕΛΟΣ...καθε εκκινηση +μισο λεπτο...υπαρχει τροπος να "σκοτωσω τον οδηγο", και να παιζει απλα σα συμβατη συσκευη.?:nothing:

Θα σου έλεγα να ξεκινούσες από Event Viewer για να δεις αν γίνεται time out κανένας driver ή ο,τιδήποτε άλλο μπορεί να υπολειτουργεί/χτυπάει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.