Jump to content

Prolimatech & Gigabyte

LLLEFTERIS

Recommended Posts

Ανοιγω αυτο το θεμα για αυτους που εχουν μητρικη Gigabyte σαν αυτη στην φωτογραφια ποιο κατω και εχουν σκοπο να παρουν την νεα Prolimatech Armageddon.

Να μην την παρουν γιατι βρισκει το εξω Headpine πανω στην μπλε ψυκτρα που εχει η μητρικη εκει που γραφει Gigabyte με αποτελεσμα να μην μπορει να πατησει σωστα!

Εκτος και αν στραβωσετε το headpine που βρισκει η στην χειροτερη περιπτωση την ψυκτρα που εχει η μητρικη που εγω σε καμια περιπτωση δεν θα το εκανα!

Αυτα για την Armageddon τωρα η Mega Shadow που εχω εγω το προβλημα της ειναι οτι ο ανεμιστηρας ειναι ακριβως πανω απο την 6 θεση μνημης και δεν μπορειτε να βαλετε μνημες με ενσωματωμενη ψυκτρα σαν αυτες.

dominator-gt.jpg.

Δειτε φωτο απο το PC μου

3025.jpg

Και εγω αυτο ηθελα να σουταρω τις 6 μνημες που εχω που ειναι στα 1333 και να βαλω 6X2GB αλλα με βλεπω τελικα να μενω στα 6GB η να κανω την μεγαλη αλλαγη και να παω σε γαργαρο νερακι. :magic:

Αν εχω καταλαβει καλα η δικια σου με την δικια μου ειναι ακριβως ιδιες μονβο που εμενα η βαση ειναι απο χαλκο?

Και εγω αυτο ηθελα να σουταρω τις 6 μνημες που εχω που ειναι στα 1333 και να βαλω 6X2GB αλλα με βλεπω τελικα να μενω στα 6GB η να κανω την μεγαλη αλλαγη και να παω σε γαργαρο νερακι. :magic:

Αν εχω καταλαβει καλα η δικια σου με την δικια μου ειναι ακριβως ιδιες μονβο που εμενα η βαση ειναι απο χαλκο?

Μπορείς να βάλεις 3χ4GB και να έχεις τα 12GB που θέλεις.

Ψυχραιμια!!! Στις Dominator GT της φωτο (εχω κι εγω τις ιδιες) απλα ξεβιδωσε τις 3 βιδες που εχουν. Βγαινει μονο το πανω μερος (το κοκκινο) ετσι μπορεις και τις βαζεις κανονικα. Κι εγω το ιδιο προβλημα ειχα και ετσι λυθηκε. Μην εχεις θεμα για θερμοκρασιες. Αλλωστε μολις το βγαλεις θα καταλαβεις οτι ειναι μονο για μοστρα!!

• 2 weeks later...

θα σου πω τι εκανε ενας φιλος μου, λαθος σωστο εσυ θα το κρινεις, εβαλε απο την αλλη μερια τον μνημων να στελνει αερα προς τα μεσα εναν ανεμηστιρα μονο και εχει 26 βαθμους σε i7 870.

εγω εχω την ud3r αυτη που διχνεις στην foto αλλα εχω kingston rams και χωραει κανονικα.

αν δεν βρεις αλλη ληση κανε αυτο που σου ειπα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.