unstoppable Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2004 Αλλο ενα κορυφαιο game:D:magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Απρίλιος 8, 2004 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2004 Ήρωας του παιχνιδιού είναι ο Halford? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Απρίλιος 8, 2004 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2004 Ενας τυπος που πεταει παλουκια ειναι. Παντως ειναι πολυ καλοδουλεμενο και ελαφρυ. Μονο μνημη θελει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Απρίλιος 8, 2004 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2004 Εχω παιξει το demo και ειναι κορυφη.Ασχετο αλλα το ειδα και σε ενα μηχανημα με Fx5200 και σε 800*600 με ολα full εκτος απο ΑΑ&ΑF πηγαινε κυριλε. Πραγματικα αξιολογο παιχνιδι.Δοκιμαστε τα physics p.x ριχτε κανα παλουκι σε καρο.Βγαζουν πολυ γελιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Απρίλιος 8, 2004 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2004 Ρε συ Helly οταν ειναι το παλουκι στο οπλο φαινεται σαν μολυβι ενω οταν το ριχνεις το γινεται δεντρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick47 Απρίλιος 13, 2004 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2004 Οι απαιτήσεις είναι πολύ υψηλές Minimum: - OS: Windows 98SE/ME/2000/XP - CPU: 1.5 GHz Pentium III or AMD Athlon processor - RAM: 384 MB - CD-ROM/DVD-ROM: 8X speed - Hard Drive Space: 1.2 GB available - Video: 64 MB DirectX 8.1 card with hardware Transform & Lighting support (NVIDIA GeForce2 GTS or better) - Sound: DirectX 8.1b or better compatible - Input: Keyboard and mouse Recommended: - OS: Windows XP - CPU: 2.4 GHz Pentium 4 or AMD Athlon processor - RAM: 512 MB - CD-ROM/DVD-ROM: 8X speed - Hard Drive Space: 1.2 GB available - Video: 128 MB DirectX 9 card, NVIDIA GeForce FX 5700 or better - Sound: DirectX 8.1b or better compatible - Input: Keyboard and mousehttp://www.painkillergame.com/content/en/faqs/faqs2.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Απρίλιος 13, 2004 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2004 Ασε τι λενε οι απαιτησεις. Τρεχει πολυ χαλαρα. Τουλαχιστο το demo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Απρίλιος 13, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2004 ..........και η Final παει μια χαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Απρίλιος 13, 2004 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2004 Unsto δεν ξερω αν το εχεις παιξει αλλα εμενα μου θυμιζει ενα αλλο κορυφαιο το Undying. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas578 Απρίλιος 13, 2004 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2004 Καλο ακουγεται το παιχνιδι , σε σχεση με το Far Cry που παιζω τωρα τη λεει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Απρίλιος 13, 2004 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2004 Καμια σχεση...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Απρίλιος 13, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2004 Στυλ Serious Sam ειναι (αλλα πολυ ποιο σκοτεινο), Το Undying δυστηχως δεν ετυχε να το παιξω στην τελικη εκδοση (μονο το Demo ειχα δει λιγο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Απρίλιος 13, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2004 To παιχνιδι δυστηχως ειναι αρκετα ευκολο(τουλαχιστον στην αρχη που ειμαι εγω) οποτε καλο ειναι να το παιξεται στο επιπεδο "nightmare"(και εκει δεν εχει μεγαλη δυσκολια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Απρίλιος 13, 2004 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 19:22] To παιχνιδι δυστηχως ειναι αρκετα ευκολο(τουλαχιστον στην αρχη που ειμαι εγω) οποτε καλο ειναι να το παιξεται στο επιπεδο "nightmare"(και εκει δεν εχει μεγαλη δυσκολια) Σωστος Η ατμοσφαιρα του μοιαζει με το Undying ,αλλά γενικα σαν παιχνδι ειναι πολυ πιο κοντα στο Serious Sam ,φυσικα πολυ ανωτερο το painkiller. To far cry ειναι εντελως διαφορετικο παιχνιδι.Στο far cry πρεπει να κανεις κατι,ενω το painkiller ειναι kill em all.Φοβερο το far cry ,αλλά εμενα μου αρεσε περισσοτερο το painkiller. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Απρίλιος 13, 2004 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2004 Εμενα μου αρεσε περισσοτερο και απο τα δυο το undying παντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Απρίλιος 14, 2004 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2004 Αρχική απάντηση από kallileo [Χθες, στις 20:17] Εμενα μου αρεσε περισσοτερο και απο τα δυο το undying παντως. Και εμενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 16, 2004 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2004 Το painkiller το demo που έπαιξα ήταν πολύ καλό. Το Undying το ξεκίνησα, αλλά το παράτησα γιατι με αγρίευε Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Απρίλιος 16, 2004 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2004 Αρχική απάντηση από astrolabos Το painkiller το demo που έπαιξα ήταν πολύ καλό. Το Undying το ξεκίνησα, αλλά το παράτησα γιατι με αγρίευε Τι σε αγριευε ρε αγριε????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Απρίλιος 17, 2004 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2004 To painkiller δεν το επαιξα ακόμα. To undying ήταν καλουτσικο (η αρχη ελεγε πολύ) το serious sam κορυφαίο. Πολυ χλωμο να μου αρεσει περισσότερο απο το ss αλλα ξέρω ότι θα μου αρεσει γενικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 17, 2004 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2004 Αρχική απάντηση από kallileo Τι σε αγριευε ρε αγριε????? To όλο σκηνικό, δε ξέρω. Πάντως το θέμα είναι ότι δεν μπόρεσα να το παίξω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.