Jump to content

Οι ΑΤΙ δεν κανουν για games??

nikolakias

Recommended Posts

Καλα ρε παιδια, δεν σας εχει τυχει ποτε να πατε σε καποια απο τις μεγαλες αλυσιδες

τεχνολογιας και ενω ξερετε κατι τις γι'αυτο που ψαχνεται, να μιλατε με εναν πολιτη και

να αναρωτιεστε τι μας λεει το ατομο................

Δεν μου φενεται περιεργο το γεγονος αυτο....στην Ελλαδα ζουμε!!!!!!:T:

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply
Αυτη ηταν η κουβεντα απο εναν τεχνικο του πλαισιου!

Πως μερικα παιχνιδια υποστηριζουν Nvidia και οχι ΑΤΙ και τρεχουν πολυ καλυτερα.

Ολη αυτη η συζητηση ηταν για αυτο τον λογο--> http://www.thelab.gr/kartes-grafikon/ati-5770-cod4-provlima-86276.html

Και τελικα μου ειπανε πως η καρτα δεν εχει απολυτος τιποτα!!!:whip:

Τελικα η καρτα δεν ειχε τιποτα.Εκανα το εξης: περασα Win 7 32 Bit και δουλεψε τελεια θα ελεγα και με τους οδηγους αυτους που εχει μεσα το cd :dance3:

Τελικα η καρτα δεν ειχε τιποτα.Εκανα το εξης: περασα Win 7 32 Bit και δουλεψε τελεια θα ελεγα και με τους οδηγους αυτους που εχει μεσα το cd :dance3:
Θα ελεγα οτι,,

Το μονο σιγουρο ειναι οτι η καρτα σου οντως δεν εχει τιποτα. Τα συμπτωματα μιας καρτας σε βλαβη ειναι διαφορετικα απο αυτα που μας περιγραφεις.

Προτασεις,,

1. Βαζεις τα παντα στο συστημα σου στα default (cpu, μνημες, τασεις κ.λ.π).

2. Ελενχεις εαν εχουν εγκατασταθει αυτοματα ενημερωσεις στα windows (καλο ειναι να μην υπαρχει καμια).

3. Φορτωνεις drivers 10.4

4. Ελενχεις εαν εχεις φορτωσει σωστα τους drivers του chipset της μητρικης.

5. Ελενχεις τους drivers της καρτας ηχου (καλο ειναι να εχεις τους πιο προσφατους)

6. ....Ευχομαι να μην εχεις 64 bit λειτουργικο....

7. Μην ανχωνεσαι, το ανχος μας ωθει να κανουμε λαθη..

Ενώ δεν έχω ATΙ έχω πολλούς φίλους που χρησιμοποιούν εδώ και χρόνια μόνο αυτήν την μάρκα και δεν έχουν κανένα παράπονο, αυτό που ακόμα και εμένα με νευριάζει είναι ότι σε αρκετά παιχνίδια έχουν το λογότυπο της nvidia και αυτό γίνετε μόνο και μόνο επειδή πέφτουν χρήματα από πίσω.

υπαλληλος με γνωσεις = μεγαλυτερος μισθος..!!!!!:)

Σωστόοοοοοοος ο παίχτης

Επίσης στη σχολή μας λέγανε αυτός που ξέρει ζητάει όσα θέλει

Αυτός που δεν γνωρίζει παίρνει ελάχιστα ή όσα του δίνουν

Εγω μπορω να σου πω για το 6 οτι υπαρχει προβλημα με τους αδηγους σε 64 bit Win 7 το οποιο αντιμετωπισα ο ιδιος.

Εγώ έχω 64 bit από τα vista το μόνο prob που είχα ήταν στο uninstall των drivers πιο παλιά

Καλα ρε παιδια, δεν σας εχει τυχει ποτε να πατε σε καποια απο τις μεγαλες αλυσιδες

τεχνολογιας και ενω ξερετε κατι τις γι'αυτο που ψαχνεται, να μιλατε με εναν πολιτη και

να αναρωτιεστε τι μας λεει το ατομο................

Δεν μου φενεται περιεργο το γεγονος αυτο....στην Ελλαδα ζουμε!!!!!!:T:

Πριν μερικές μέρες είμουνα σε ένα απο αυτά τα καταστήματα και ρώτησα τον υπάλληλο με ποιά κάρτα της nvidia είναι αντίστοιχη η ati 6870. Ξέρετε τι απάντηση πήρα:

gtx580!! :slap:

Βαλτός απο την ατι θα ήταν για να πουλήσουν 6870 :hehe::hehe:

Θα μπορούσες να μας εξηγήσεις γιατί δεν πρέπει να κάνουμε τις αυτόματες ενημερώσεις και γιατί δεν είναι καλό να έχουμε 64βιτ λειτουργικό?

Προσωπικά με την 5870 ούτε πρόβλήμα έχω δεί στα win 7 64bit ούτε με τις αυτοματες ενημερώσεις. Και κάνω σχεδόν καθημερίνα! Την τελευταία φορά μάλιστα μεσω του windows update πέρασα τους τελευταίους drivers για την 5870.

Off topic,,

Δεν ξερω γιατι, εφοσον δεν αφησα καν να εννοηθει κατι τετοιο, υπηρξε μια γενικευση στην μη χρηση 64 bit λειτουργικου η στις ενδεχομενες "αδυναμιες" του.

Το ποστ μου ηταν σαφες και αφορουσε την συγκεκριμενη περιπτωση και μονο του προβληματος στο COD4, το οποιο ΔΕΝ παιζει σωστα σε 64 bit λειτουργικο (και οχι κατα την αποψη μου).

Για τις αυτοματες ενημερωσεις και προβληματα που δημιουργουν συγκεκριμενες απο αυτες εχω μιλησει στο νημα των drivers.

Η αποψη μου δε οτι οι αυτοματες ενημερωσεις πρεπει να απενεργοποιουνται αμεσως και να επιλεγουμε εφοσον θελουμε και εφοσον ξερουμε συγκεκριμενες και μεμονομενες ενημερωσεις θα ισχυει παντα..

Και παιρνουν και φωτια. Εγω παντως ασφαλισα το σπιτι μιας και εχω.

Εγω μολις εσβησα την φωτια που προκαλεσε ο AMD μου... Ευτυχως που εχω καρτα Nvidia και περιοριστηκε καπως...

:slap::slap::slap::slap::slap::slap::slap::slap::slap::slap:

:clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap:

Αυτη ηταν η κουβεντα απο εναν τεχνικο του πλαισιου!

Πως μερικα παιχνιδια υποστηριζουν Nvidia και οχι ΑΤΙ και τρεχουν πολυ καλυτερα.

Ολη αυτη η συζητηση ηταν για αυτο τον λογο--> http://www.thelab.gr/kartes-grafikon/ati-5770-cod4-provlima-86276.html

Και τελικα μου ειπανε πως η καρτα δεν εχει απολυτος τιποτα!!!:whip:

Πίσσα και πούπουλα.... Να τους χαίρεται το Πλαίσιο αυτούς τους τεχνικούς.... Έψαξε πολύ για να τους προσλάβει;

Καλά εσύ είσαι και τυχερός. Τουλάχιστον σου πρότεινε προϊόντα ίδιας κατηγορίας και έχεις παράπονο;

Εγώ τι να πω που η πωλήτρια ήθελε να μου πουλήσει αυτό το τανκ για αντλία.:p

έχει δίκιο ο πωλητής του πλαίσιο. απλά και στα ίσια, δεν κάνουν, μόνο αυτός ξέρει πόσο έχει πονέσει το κεφάλι του από πελάτες που του σπάνε τα @@ κάθε μέρα από παράπονα.

Tip: κάντε ένα gallop σε διάφορα labs τέτοιων μαγαζιών, και μάθετε πάνω στα γραφικά από ποιές κάρτες έχουν το χειρότερο feedback από καταναλωτές, και συνδιάστε το αυτό μαζί με τις ποσότητες που πουλάει η μία και τις ποσότητες που πουλάει η άλλη...

ααα btw μην ξεχάσω... ανακοίνωσε o πάστας (fudge) τις τιμές των νέων amd xD , oh, είναι κατά τι φθηνότερες από τα goblins (green) , λέτε να σημαίνει κάτι αυτό :smoke:

• 2 weeks later...
Εχω απορια για το 2 και το 6( εαν μπορεις να μας πεις τους λογους?)

Για το 2 δεν απάντησε κανένας , και λέω να πάρω την πρωτιά ... :smoke:

Μα για να εγκατασταθούν όλες οι αναβαθμίσεις για Framework 2.0 + .

Ο οδηγός είναι η μισή χαρά , το καθαρό απροβλημάτιστο Framework 2.0 είναι η άλλη μισή χαρά .

Απο εκεί βγήκε και το : Δυο χάρες και μια τρομάρα .. :dance3:

κατι αλλο εννοουσε ο τεχνικος νομιζω,μην δαγκωνετε...στα πλαισια μαρκετινγκ και οι 2 εταιριες (κοκκινη και πρασινη) εχουν επαφες με παιχνιδοεταιριες...Η νβιντια ειχε κανει πχ το the way its meant to be played αν θυμαστε μια περιοδο.Δεν ξερω βεβαια αν γινονται ακομη αυτα,αλλα πχ αν μια εταιρια γραφικων δινει τσαμπε χαρντγουερ και διευκολυνσεις σε μια παιχνιδοεταιρια ε φανταζομαι θα θελει ενα ανταλλαγμα...Η αν θυμαστε μερικες μηχανες παιχνιδιων γουσταραν τις πρασινες καρτες πιο πολυ απο τις κοκκινες η το αντιθετο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.