nikolakias Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2010 Αυτη ηταν η κουβεντα απο εναν τεχνικο του πλαισιου! Πως μερικα παιχνιδια υποστηριζουν Nvidia και οχι ΑΤΙ και τρεχουν πολυ καλυτερα. Ολη αυτη η συζητηση ηταν για αυτο τον λογο--> http://www.thelab.gr/kartes-grafikon/ati-5770-cod4-provlima-86276.html Και τελικα μου ειπανε πως η καρτα δεν εχει απολυτος τιποτα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIGJOHN13 Νοέμβριος 24, 2010 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 Αυτη ηταν η κουβεντα απο εναν τεχνικο του πλαισιου!Πως μερικα παιχνιδια υποστηριζουν Nvidia και οχι ΑΤΙ και τρεχουν πολυ καλυτερα. Ολη αυτη η συζητηση ηταν για αυτο τον λογο--> http://www.thelab.gr/kartes-grafikon/ati-5770-cod4-provlima-86276.html Και τελικα μου ειπανε πως η καρτα δεν εχει απολυτος τιποτα!!! Ο <<Τεχνικος>> αυτος δουλευει ακομα στο Πλαισιο...???????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Νοέμβριος 24, 2010 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 ο τεχνικός που στο είπε αυτό είναι όχι για αλλά για :hang3:. Δε λέω μπορεί η κάρτα να έχει απλά πρόβλημα ασυμβατότητας με τη μητρική (συμβαινει αν και όσο περνάει ο καιρός πιο σπάνια), αλλά αυτή η απάντηση είναι απαράδεκτη... Δε μου λες εσύ δοκίμασες την κάρτα σε άλλο pc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIGJOHN13 Νοέμβριος 24, 2010 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 ο τεχνικός που στο είπε αυτό είναι όχι για αλλά για :hang3:.Δε λέω μπορεί η κάρτα να έχει απλά πρόβλημα ασυμβατότητας με τη μητρική (συμβαινει αν και όσο περνάει ο καιρός πιο σπάνια), αλλά αυτή η απάντηση είναι απαράδεκτη... Δε μου λες εσύ δοκίμασες την κάρτα σε άλλο pc? Νομιζω οτι ο <<<<<<<ΤΕΧΝΙΚΟΣ>>>>>>>>>> πρεπει να μπαινει με πολλα εισαγωγικαα!!!!!!! χαχαχαχα τι τεχνικος κ @@@@@@ εγω ειμαι αστροναυτης τοτε κ δεν το ξερω!!!! ελεοςςς δηαλδη ελεοςςς!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalos Νοέμβριος 24, 2010 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 Χωρις να θελω να παρω το μερος του τεχνικου, ,μηπως ειπε οτι καποια παιχνιδια οπως τα call of duty ειναι nvidia optimιzed ,τρεχουν δηλαδη καλυτερα στις nvidia ? (οπως υπαρχουν και ΑΤΙ optimized πχ bad company2)Γιατι κατι τετοιο ισχυειτωρα αν εχει προβλημα η καρτα και δεν την εχουν αλλαξει ακομα αυτο ειναι ενα θεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolakias Νοέμβριος 24, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 Οχι δεν την εχω δοκιμασει σε αλλο μηχανημα.(δεν υπαρχει η δυνατοτητα) Πραγματικα δεν ξερω τι να πω.Ηταν πολυ φτηνη η δικαιολογια.Μου ειπανε πως τρεχουν ενα πολυ βαρυ προγραμμα για να δουν αν εχει κατι η καρτα αλλα για να ειμαι ειλικρηνης δεν τους εμπιστευομαι.Η μητρηκη μου ειναι αρκετα καλη πιστευω μιας και σηκωνει Χ2 καρτες γραφικων. Θα τη παρω αυριο και θα δοκιμασω πιο παλιους οδηγους(αν και δεν νομιζω να αλλαξει κατι ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolakias Νοέμβριος 24, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 Χωρις να θελω να παρω το μερος του τεχνικου, ,μηπως ειπε οτι καποια παιχνιδια οπως τα call of duty ειναι nvidia optimιzed ,τρεχουν δηλαδη καλυτερα στις nvidia ? (οπως υπαρχουν και ΑΤΙ optimized πχ bad company2)Γιατι κατι τετοιο ισχυειτωρα αν εχει προβλημα η καρτα και δεν την εχουν αλλαξει ακομα αυτο ειναι ενα θεμαΘα ελεγα πως αυτο ειπε ο τεχνικος.Απλα το ειπα εδω για επιβεβαιωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Νοέμβριος 24, 2010 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 ιδου το χάλι της Ελλάδας να μπαίνει σε θέση τεχνικού ο κάθε ανίδεος μόνο και μόνο επειδή είχε κάποιο μέσο να άλλος ένας λόγος που αυτή η χώρα δεν μπορεί να πάει μπροστά στον τεχνολογικό τομέα :clap: για να μην πούμε για κάτι άλλα(για κάτι rma και κάτι δικιολογίες του ....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Νοέμβριος 24, 2010 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 Επίσης οι AMD ζεσταίνονται και είναι ασύμβατοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadCatMk21416003342 Νοέμβριος 24, 2010 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 Επίσης οι AMD ζεσταίνονται και είναι ασύμβατοι.Και παιρνουν και φωτια. Εγω παντως ασφαλισα το σπιτι μιας και εχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Νοέμβριος 24, 2010 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 Θα ελεγα πως αυτο ειπε ο τεχνικος.Απλα το ειπα εδω για επιβεβαιωσητι πράματα είναι αυτά αφού εσένα δεν είχε χαμηλή απόδοση, κόλαγε όλο το pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolakias Νοέμβριος 24, 2010 Author #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 Θα τη παρω αυριο και θα δω.Αν δεν βγαλω ακρη θα παω το μηχανημα εκει για να το δουνε με τα ματια τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolakias Νοέμβριος 25, 2010 Author #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2010 τελικα δεν αλλαξε τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Νοέμβριος 25, 2010 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2010 Να τολμήσω να ρωτήσω σε ποιο πλαίσιο πήγες? Απλα επειδή εδώ στο Ηράκλειο Κρήτης ο "τεχνικός" δεν ξέρει την διαφορά SATA/IDE σκληρών και καλωδίων..2 φορές πήγε ένας κολλητός μου για να πάρει μία φορά σκληρό και μια φορά καλώδιο IDE, και τις 2 φορές ο "τεχνικός" του έδωσε το sata πρώτα και μετά από πολύ ώρα και τις 2 φορές πολύ εκνευρισμένα τον άφησε να ψάξει μόνος του και να βρει αυτο που ήθελε.. δεν νιώθει ο τύπος.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolakias Νοέμβριος 25, 2010 Author #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2010 Να τολμήσω να ρωτήσω σε ποιο πλαίσιο πήγες? Απλα επειδή εδώ στο Ηράκλειο Κρήτης ο "τεχνικός" δεν ξέρει την διαφορά SATA/IDE σκληρών και καλωδίων..2 φορές πήγε ένας κολλητός μου για να πάρει μία φορά σκληρό και μια φορά καλώδιο IDE, και τις 2 φορές ο "τεχνικός" του έδωσε το sata πρώτα και μετά από πολύ ώρα και τις 2 φορές πολύ εκνευρισμένα τον άφησε να ψάξει μόνος του και να βρει αυτο που ήθελε.. δεν νιώθει ο τύπος..Στο κεντρο της Αθηνας ειναι το καταστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Νοέμβριος 25, 2010 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2010 εγω λεω ας αφησουμε ησυχο τον τεχνικο και την τελικη αποφαση να την παιρνουμε εμεις για το τι θελουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek1974 Νοέμβριος 25, 2010 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2010 Με κάτι τέτοιους τύπους είναι να γελάς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathid90 Νοέμβριος 25, 2010 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2010 καλά ρε παιδιά είστε σοβαροί ? εννοείτε ότι δεν κάνουν για παιχνίδια, στο πλαίσιο τις έχουν απλά για να γεμίζουν τα ράφια.. :dance3::dance3:όπως και να έχει μην τα βάζεις με τον συγκεκριμένο υπάλληλο μιας και το πλαίσιο φροντίζει να πάρει υπαλλήλους με λίγες γνώσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Νοέμβριος 26, 2010 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2010 το πλαίσιο φροντίζει να πάρει υπαλλήλους με λίγες γνώσεις. υπαλληλος με γνωσεις = μεγαλυτερος μισθος..!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyperion Νοέμβριος 26, 2010 #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2010 ισχυει το τοπικ..ειναι αληθεια.. ειναι για εργασιες και για σχεδιασμο...χαχαχαχα...!!! α ρε...ετσι...αυτος ο υπαλληλος, πρεπει να εχει nvidia geforce3 στο pc του ακομα...ουτε ξερει απο τεχνολογια...στανταρ..!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.