chriac Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2010 Παιδιά καλημέρα έχω το εξής πρόβλημα: Όταν πάω να ανοίξω το MICROSOFT OFFICE OUTLOOK 2007 μου βγάζει το παρακάτω παράθυρο την πρώτη φορά μου έβγαλε το παράθυρο που φαίνεται στην πρώτη εικόνα και στην συνέχεια έκλεισα το πρόγραμμα. Στην συνέχεια κάθε φορά που πάω να το ανοίξω μου βγάζει μόνο το δεύτερο παράθυρο (δεύτερη κατά σειρά φωτο) και δεν μπορώ να έχω καθόλου πρόσβαση στα email είτε στις ιδιότητες του προγράμματος μήπως από εκεί μπορούσα να κάνω κάτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
johzaf Νοέμβριος 24, 2010 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 Έχουν καταστραφεί οι προσωπικοί φάκελοι του outlook μία λύση είναι εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriac Νοέμβριος 27, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2010 Παιδιά έκανα απεγκατάσταση το kaspersky και τώρα όλα εντάξει αλλά το αρχείο Outlook.pst το έχει αποθηκεύσει στα Εγγραφα μου και όχι στην διεύθυνση C:\Documents and Settings\user\...\Outlook.pst γίνεται με κάποιον τρόπο να το αλλάξω ή δεν υπάρχει πρόβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Νοέμβριος 27, 2010 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2010 Δεν υπάρχει πρόβλημα εκεί που είναι.Αν το γράψεις και σε ένα dvd ή κάνα usb μπορείς να το μεταφέρεις και να το ρίξεις σε άλλη εγκατάσταση κιόλας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriac Νοέμβριος 29, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2010 Δεν υπάρχει πρόβλημα εκεί που είναι.Αν το γράψεις και σε ένα dvd ή κάνα usb μπορείς να το μεταφέρεις και να το ρίξεις σε άλλη εγκατάσταση κιόλας.OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.