Herc Νοέμβριος 24, 2010 #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 Σε ενα μηχανακι που το θες για ιντερνετ και word, τι θα κανεις παραπανω με τα 7, η τι θα σου προσφερουν που δεν το κανεις με το XP SP3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbasilis Νοέμβριος 24, 2010 #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 στην περίπτωση μου το ήθελα για συμβατότητα με το δίκτυο. ολα win 7 και βρήσκανε όλοι-όλα. δεν χρειάζεται να έχεις 15 εκδόσεις απο κάθε πρόγραμμα.remote desktop.. καλύτερη πασιέτζα.. :dance3::dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Νοέμβριος 24, 2010 Author #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 Ωραία. Ξεκινάω εγκατάσταση με το 1 γιγα μνήμη και θα δω πως παει. αν χρειαστεί του βάζω 2 γιγα.Λέω να περάσω τα 7 professional (x86) english που τα έχω γνήσια μπροστά μου και μετά να μετατρέψω σε ελληνικό το interface. Εχω και 7ρια ελληνικά γνήσια 32μπιτα και 64μπιτα αλλά αυτά θα τα περάσω κάποια στιγμή στο δικό μου κύριο μηχάνημα που έχει: 6600 στα 2,4 2 γιγα ραμ, δυνατή κάρτα γραφικών, raid 2x500 και βιστα 32μπιτα. Μάλλον τα 64μπιτα θα βάλω εκεί φαντάζομαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Νοέμβριος 24, 2010 #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 Από τους καλύτερους πελάτες της Msoft πρέπει να είσαι τόσα λειτουργικά. Πες μας τελικά αν άντεξε το "σαραβαλάκι". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stallone Νοέμβριος 24, 2010 #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 Λέω να περάσω τα 7 professional (x86) english που τα έχω γνήσια μπροστά μου και μετά να μετατρέψω σε ελληνικό το interface. Είναι έκδοση Retail ή έχουν "κλειδώσει" σε άλλη μητρική; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Νοέμβριος 24, 2010 Author #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 Είναι έκδοση Retail ή έχουν "κλειδώσει" σε άλλη μητρική;Νόμιμα-γνήσια. Οχι για συγκεκριμένη μητρική. Απλά έτυχε να έχω και την αγγλική βερσιον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stallone Νοέμβριος 24, 2010 #27 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 Νόμιμα-γνήσια. Οχι για συγκεκριμένη μητρική. Απλά έτυχε να έχω και την αγγλική βερσιον.Κι εγώ έχω 4 Wiin7 γνήσια (αγορασμένα από ΠΛΑΙΣΙΟ) αλλά μόνο τα 2 είναι Retail και μπορώ να τα εγκαθιστώ σε όποιο PC θέλω.Τα άλλα 2 είναι ΟΕΜ και δεν ενεργοποιούνται σε άλλη κάρτα εκτός από αυτήν που ήταν εγκατεστημένα όταν αγόρασα τα PC (εγκαθίστανται αλλά δεν ενεργοποιούνται).Τα δικά σου τι γράφουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Νοέμβριος 24, 2010 Author #28 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 Aντιστοιχούν σίγουρα στη retail έκδοση που λες (δεν τα έχω μπροστά μου στο χώρο που είμαι αυτή τη στιγμή αλλά δεν συνοδεύουν κάποιο μηχάνημα). Είναι ελεύθερα για εγκατάσταση.Αλλά το θέμα είναι μην τα "κάψω" σε μηχάνημα που δεν δουλεύουν ΟΚ και μετά δεν με αφήνει να τα εγκαταστήσω αλλού αφού θα έχει χρησιμοποιηθεί το serial number... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Νοέμβριος 24, 2010 #29 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 Μια χαρά θα είσαι και με το 1gb ram αλλά θα περισσεύει λίγη σχετικά μνήμη και δεν θα μπορείς να φορτώσεις πολλές εφαρμογές. (δεν σε πολυνοιάζει για την χρήση που το θές βέβαια)Από εκεί και μετά το ποιό πιθανό είναι να σου τερματίζει συχνά πυκνά ο επεξεργαστής και να σου «φαίνεται» αργό το μηχάνημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Νοέμβριος 24, 2010 Author #30 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 μήπως όμως δεν υπάρχουν οδηγοί για τα 7 για το υλικό λόγω παλαιότητας; ή τα 7 ενσωματώνουν καλούς σχετικά οδηγούς για τα πάντα;εννοώ κυρίως κάρτα ήχου και δικτύου.Για την κάρτα γραφικών θα βάλω catalyst Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 24, 2010 #31 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 Κατά 95% θα τα βρουν όλα τα 7, εκτός αν έχεις καμιά πολύ περίεργη κι ιδιαίτερη κάρτα ήχου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Νοέμβριος 24, 2010 Author #32 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 Αυτό είναι ακριβώς: Newegg.com - ASUS Pundit-R Intel Pentium 4 / Celeron Intel Socket 478 ATI 9100IGP (RS300) ATI Radeon 9100 BareboneΗ ASUS σταματάει στα ΧΡ την υποστήριξη (το 2005). Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 24, 2010 #33 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 Δε νομίζω ότι θα αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stallone Νοέμβριος 25, 2010 #34 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2010 Αλλά το θέμα είναι μην τα "κάψω" σε μηχάνημα που δεν δουλεύουν ΟΚ και μετά δεν με αφήνει να τα εγκαταστήσω αλλού αφού θα έχει χρησιμοποιηθεί το serial number...Είπαμε άμα είναι Retail δεν "κλειδώνουν". Τα βγάζεις από το ένα μηχάνημα και τα βάζεις σε άλλο όσες φορές θέλεις.Αυτό που λες παραπάνω συμβαίνει μόνο στις εκδόσεις OEM και DSP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Νοέμβριος 25, 2010 #35 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2010 μήπως όμως δεν υπάρχουν οδηγοί για τα 7 για το υλικό λόγω παλαιότητας; ή τα 7 ενσωματώνουν καλούς σχετικά οδηγούς για τα πάντα;εννοώ κυρίως κάρτα ήχου και δικτύου. Για την κάρτα γραφικών θα βάλω catalyst Δεν θα έχεις πρόβλημα, προχώρα... Μιας όμως και θα το έχεις το μηχάνημα μόνο για ΙΕ και office γιατί ΔΕΝ δοκιμάζεις να τους φορτώσεις ένα ubuntaκι 10.04 π.χ. ;;;; Έκανα το ίδιο σε ένα semponάκι περίπου ιδίων δυνατοτήτων με το δικό σου και πάει πάρα πολύ καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Νοέμβριος 26, 2010 Author #36 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2010 Θα το χρησιμοποιεί άσχετο με τους υπολογιστές άτομο. Που να μπλέξω με ubuntu...Λοιπόν ακόμα δεν πρόλαβα να εγκαταστήσω τα 7. Πάντως έχω 2χ512 πολύ γρήγορες μνήμες και σε άλλο μηχανάκι έχω περίσευμα 2χ1 γιγα με νορμαλ timings. Λέτε να βγάλω τις γρήγορες και να βάλω τις μεγάλες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Νοέμβριος 26, 2010 #37 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2010 Θα το χρησιμοποιεί άσχετο με τους υπολογιστές άτομο. Που να μπλέξω με ubuntu...Λοιπόν ακόμα δεν πρόλαβα να εγκαταστήσω τα 7. Πάντως έχω 2χ512 πολύ γρήγορες μνήμες και σε άλλο μηχανάκι έχω περίσευμα 2χ1 γιγα με νορμαλ timings. Λέτε να βγάλω τις γρήγορες και να βάλω τις μεγάλες;ειναι σαν να εχεις 30 ατομα να μεταφερεις ,να διαθετεις μια φερραρι και ενα λεωφορειο και να αναρωτιεσαι με τι να κανεις την μεταφορα..προφανως και θα βαλεις ποσοτητα! timings δεν εχουν σημασια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Νοέμβριος 26, 2010 #38 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2010 Ψηφίζω και εγώ υπέρ της ποσότητας. Πρόσφατα ανέβηκα από τα 4 στα 8GB και η διαφορά είναι αισθητή. Σαν να ξεμπούκωσε ο κινητήρας ένα πράμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakali Νοέμβριος 26, 2010 #39 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2010 Βαλτα άφοβα χωρίς να αλλάξεις απολύτως τίποτα.... Όλα θα είναι 100% ok. Από ότι έχω καταλάβει τα 7 είναι ποιο lite ακόμη και από τα xp.... τα έχω κ σε πολύ μικρότερο pc, με τη μόνη διαφορά είχε 1.5g ram. Πιστεύω πως θα είσαι αρχηγός... Win7 όσο για antivirus avast Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stallone Νοέμβριος 26, 2010 #40 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2010 Πάντως έχω 2χ512 πολύ γρήγορες μνήμες και σε άλλο μηχανάκι έχω περίσευμα 2χ1 γιγα με νορμαλ timings. Λέτε να βγάλω τις γρήγορες και να βάλω τις μεγάλες; Αν οι μνήμες ταιριάζουν και έχει και ο υπολογιστής φυσικά 4 slots μνήμης, μπορείς να βάλεις και τα 4 dimms στον εν λόγω υπολογιστή. Μπορείς να διαβάσεις τα χαρακτηριστικά του κάθε ζευγαριού και να μας τα γράψεις για να δούμε αν ταιριάζουν; Τα γράφουν σε μία ετικέτα στην άκρη-άκρη. Αν ταιριάζουν θα έχεις 3GB RAM και τα Win7 θα "πετάνε". :yu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.