Jump to content

7 θα πάρει το σαραβαλάκι;

fonzi

Recommended Posts

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

στην περίπτωση μου το ήθελα για συμβατότητα με το δίκτυο. ολα win 7 και βρήσκανε όλοι-όλα.

δεν χρειάζεται να έχεις 15 εκδόσεις απο κάθε πρόγραμμα.

remote desktop..

καλύτερη πασιέτζα.. :dance3::dance3:

Ωραία. Ξεκινάω εγκατάσταση με το 1 γιγα μνήμη και θα δω πως παει. αν χρειαστεί του βάζω 2 γιγα.

Λέω να περάσω τα 7 professional (x86) english που τα έχω γνήσια μπροστά μου και μετά να μετατρέψω σε ελληνικό το interface.

Εχω και 7ρια ελληνικά γνήσια 32μπιτα και 64μπιτα αλλά αυτά θα τα περάσω κάποια στιγμή στο δικό μου κύριο μηχάνημα που έχει: 6600 στα 2,4 2 γιγα ραμ, δυνατή κάρτα γραφικών, raid 2x500 και βιστα 32μπιτα. Μάλλον τα 64μπιτα θα βάλω εκεί φαντάζομαι...

Νόμιμα-γνήσια. Οχι για συγκεκριμένη μητρική. Απλά έτυχε να έχω και την αγγλική βερσιον.

Κι εγώ έχω 4 Wiin7 γνήσια (αγορασμένα από ΠΛΑΙΣΙΟ) αλλά μόνο τα 2 είναι Retail και μπορώ να τα εγκαθιστώ σε όποιο PC θέλω.

Τα άλλα 2 είναι ΟΕΜ και δεν ενεργοποιούνται σε άλλη κάρτα εκτός από αυτήν που ήταν εγκατεστημένα όταν αγόρασα τα PC (εγκαθίστανται αλλά δεν ενεργοποιούνται).

Τα δικά σου τι γράφουν;

Aντιστοιχούν σίγουρα στη retail έκδοση που λες (δεν τα έχω μπροστά μου στο χώρο που είμαι αυτή τη στιγμή αλλά δεν συνοδεύουν κάποιο μηχάνημα). Είναι ελεύθερα για εγκατάσταση.

Αλλά το θέμα είναι μην τα "κάψω" σε μηχάνημα που δεν δουλεύουν ΟΚ και μετά δεν με αφήνει να τα εγκαταστήσω αλλού αφού θα έχει χρησιμοποιηθεί το serial number...

Μια χαρά θα είσαι και με το 1gb ram αλλά θα περισσεύει λίγη σχετικά μνήμη και δεν θα μπορείς να φορτώσεις πολλές εφαρμογές. (δεν σε πολυνοιάζει για την χρήση που το θές βέβαια)

Από εκεί και μετά το ποιό πιθανό είναι να σου τερματίζει συχνά πυκνά ο επεξεργαστής και να σου «φαίνεται» αργό το μηχάνημα.

μήπως όμως δεν υπάρχουν οδηγοί για τα 7 για το υλικό λόγω παλαιότητας; ή τα 7 ενσωματώνουν καλούς σχετικά οδηγούς για τα πάντα;

εννοώ κυρίως κάρτα ήχου και δικτύου.

Για την κάρτα γραφικών θα βάλω catalyst

Αλλά το θέμα είναι μην τα "κάψω" σε μηχάνημα που δεν δουλεύουν ΟΚ και μετά δεν με αφήνει να τα εγκαταστήσω αλλού αφού θα έχει χρησιμοποιηθεί το serial number...

Είπαμε άμα είναι Retail δεν "κλειδώνουν". Τα βγάζεις από το ένα μηχάνημα και τα βάζεις σε άλλο όσες φορές θέλεις.

Αυτό που λες παραπάνω συμβαίνει μόνο στις εκδόσεις OEM και DSP.

μήπως όμως δεν υπάρχουν οδηγοί για τα 7 για το υλικό λόγω παλαιότητας; ή τα 7 ενσωματώνουν καλούς σχετικά οδηγούς για τα πάντα;

εννοώ κυρίως κάρτα ήχου και δικτύου.

Για την κάρτα γραφικών θα βάλω catalyst

Δεν θα έχεις πρόβλημα, προχώρα...

Μιας όμως και θα το έχεις το μηχάνημα μόνο για ΙΕ και office γιατί ΔΕΝ δοκιμάζεις να τους φορτώσεις ένα ubuntaκι 10.04 π.χ. ;;;; :rubik:

Έκανα το ίδιο σε ένα semponάκι περίπου ιδίων δυνατοτήτων με το δικό σου και πάει πάρα πολύ καλά.

Θα το χρησιμοποιεί άσχετο με τους υπολογιστές άτομο. Που να μπλέξω με ubuntu...

Λοιπόν ακόμα δεν πρόλαβα να εγκαταστήσω τα 7.

Πάντως έχω 2χ512 πολύ γρήγορες μνήμες και σε άλλο μηχανάκι έχω περίσευμα 2χ1 γιγα με νορμαλ timings. Λέτε να βγάλω τις γρήγορες και να βάλω τις μεγάλες;

Θα το χρησιμοποιεί άσχετο με τους υπολογιστές άτομο. Που να μπλέξω με ubuntu...

Λοιπόν ακόμα δεν πρόλαβα να εγκαταστήσω τα 7.

Πάντως έχω 2χ512 πολύ γρήγορες μνήμες και σε άλλο μηχανάκι έχω περίσευμα 2χ1 γιγα με νορμαλ timings. Λέτε να βγάλω τις γρήγορες και να βάλω τις μεγάλες;

ειναι σαν να εχεις 30 ατομα να μεταφερεις ,να διαθετεις μια φερραρι και ενα λεωφορειο και να αναρωτιεσαι με τι να κανεις την μεταφορα..

προφανως και θα βαλεις ποσοτητα! timings δεν εχουν σημασια...

Βαλτα άφοβα χωρίς να αλλάξεις απολύτως τίποτα.... Όλα θα είναι 100% ok. Από ότι έχω καταλάβει τα 7 είναι ποιο lite ακόμη και από τα xp.... τα έχω κ σε πολύ μικρότερο pc, με τη μόνη διαφορά είχε 1.5g ram. Πιστεύω πως θα είσαι αρχηγός... Win7 όσο για antivirus avast :T:

Αν οι μνήμες ταιριάζουν και έχει και ο υπολογιστής φυσικά 4 slots μνήμης, μπορείς να βάλεις και τα 4 dimms στον εν λόγω υπολογιστή.

Μπορείς να διαβάσεις τα χαρακτηριστικά του κάθε ζευγαριού και να μας τα γράψεις για να δούμε αν ταιριάζουν; Τα γράφουν σε μία ετικέτα στην άκρη-άκρη.

Αν ταιριάζουν θα έχεις 3GB RAM και τα Win7 θα "πετάνε". :yu::yu:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.