fonzi Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2010 Εχω ένα asus barebone Asus Pundit Reviews με celeron 2.4 και 1 GB RAM. Σκληρός 160GB και κάρτα γραφικών onboard που τρώει περίπου 100ΜΒ μνήμη RAM.Με windows XP SP1 που τα έχουν παίξει εντελώς...Λέω να βάλω 7 ή βιστα (γνήσια 32μπιτα ή 64μπιτα) αλλά δεν ξέρω αν θα τα σηκώσει.Εφαρμογές θα τρέχει κυρίως word και ΙΕ. Ποιά λέτε να βάλω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 23, 2010 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2010 64bit δε μπορεί να πάρει αλλά 7 32bit δε θα έχει πρόβλημα. Μόνο αν το δεις να ζορίζεται να αφαιρέσεις όλα τα visual εφέ από τα παράθυρα κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stallone Νοέμβριος 24, 2010 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 Για 64-bit ξέχνα το. Σου συνιστώ να βάλεις τα Win7 32-bit αλλά αφού προσθέσεις ακόμη 1GB RAM. Δηλ. σύνολo 2GB. Με 1GB δεν θα είσαι και τόσο άνετος. Με 2GB θα "πετάνε". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herc Νοέμβριος 24, 2010 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 Τον λογο που θελεις να βαλεις τα 7 δεν καταλαβαινω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Νοέμβριος 24, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 Τον λογο που θελεις να βαλεις τα 7 δεν καταλαβαινω.δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος.Απλώς έτσι κι αλλιώς θα περάσω πάλι λειτουργικό και σκέφτομαι ποιό βολεύει να μπει. Το κόστος δεν είναι θέμα. Μπορώ να περάσω XP SP3, VISTA, 7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Νοέμβριος 24, 2010 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 Για 64-bit ξέχνα το. Σου συνιστώ να βάλεις τα Win7 32-bit αλλά αφού προσθέσεις ακόμη 1GB RAM. Δηλ. σύνολo 2GB. Με 1GB δεν θα είσαι και τόσο άνετος. Με 2GB θα "πετάνε". Εφόσον τα 7άρια πάνε νερό σε atom, σε οτιδήποτε και να τα βάλεις θα πετάνε! Αν έχει ssd πάνω, ακόμα και με 1GB το σύστημα πετάει. Been there, done that*. dirt2 νερό, με 1GB ram και pagefile στον vertex. Game installation σε 1TB WD :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrCrowley83 Νοέμβριος 24, 2010 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 Win 7 32bit με 1GB RAM και εισια μια χαρα. Αφαιρεσε και τα visual και εισαι τζαμι!!!:dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stallone Νοέμβριος 24, 2010 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 Εφόσον τα 7άρια πάνε νερό σε atom, σε οτιδήποτε και να τα βάλεις θα πετάνε!Αν έχει ssd πάνω, ακόμα και με 1GB το σύστημα πετάει. Been there, done that*.dirt2 νερό, με 1GB ram και pagefile στον vertex. Game installation σε 1TB WD :dance3:Αυτός όμως μίλάει για σαραβαλάκι υπολογιστή με intel celeron 2,4GHz. Όχι με ssd και παπάδες.Και η gpu του δεσμέυει και 100MB από την μνήμη.Θα boot-άρει; Ή θα φωνάξει τον Μπουτάρη; (δήμαρχος Θεσσαλονίκης). :banging::banging::banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Νοέμβριος 24, 2010 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 Μια χαρά θα μπουτάρει.Προχώρα άφοβα στην εγκατάσταση.Εάν όμως υπάρχει η δυνατότητα να εγκαταστήσεις ακόμα 1 dim 1Gb Ram, τότε ακόμα καλύτερα.Και φυσικά όπως όλοι λένε, εάν δεις πως ψιλό ζορίζεται λίγο, απενεργοποίησε τα Visual Effect (Aero κλπ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Νοέμβριος 24, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 Τα visual effects θα τα απενεργοποιήσω έτσι κι αλλιώς.Δυστυχώς χρειάζομαι 2χ1GB RAM διότι έχει 2 μόνο θέσεις και έχω 2χ512 πάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phant0m Νοέμβριος 24, 2010 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 Βαλε ακόμα 1G μνήμη τουλάχιστον, όπως λένε τα παιδιά, ειδάλλως θα λεγα καλύτερα να μείνεις σε ΧΡ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Νοέμβριος 24, 2010 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 μην αλλαζεις τπτ. βαλε τα 7 32bit και εισαι οκ. http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/products/system-requirements Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Νοέμβριος 24, 2010 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 Θα boot-άρει; Ή θα φωνάξει τον Μπουτάρη; (δήμαρχος Θεσσαλονίκης). Χαχαχαχ..epic:dance3:ον τοπικ..φιλε μπορεις να βαλει 7 αλλα για celeronακο (1 cpu - 1 thread )εινα βαρια ...Με κανα anvtivirus πανω θα γονατίσει ...Σου προτεινω XP SP3 ...Ειδικά αν ο HDD ειναι IDE θα ταλαιπωρηθείς πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Νοέμβριος 24, 2010 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 Αυτός όμως μίλάει για σαραβαλάκι υπολογιστή με intel celeron 2,4GHz. Όχι με ssd και παπάδες.Και η gpu του δεσμέυει και 100MB από την μνήμη.Θα boot-άρει; Ή θα φωνάξει τον Μπουτάρη; (δήμαρχος Θεσσαλονίκης). :banging::banging::banging:Ξαναλέω, εφόσον παίζουν νερό σε ATOM που είναι χειρότερος απο Athlon XP, τότε θα παίζουν ακόμα και σε celeron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLLEFTERIS Νοέμβριος 24, 2010 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 Σε Atom πανε νερο αλλα με το που βαλεις ενα Office και ενα Antivirus παει τα ζωα μου αργα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Νοέμβριος 24, 2010 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 Και φταίνε τα 7άρια για αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Νοέμβριος 24, 2010 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 εχω διαβασει περιπτωσεις που σε αναλογα πισι εχουν βαλει ακομα και τα 7 64bit, και ειχα παραξενευτει, αλλα απο οτι μου ειχε πει ενα παιδι, τα 64bit κανουν πολυ καλυτερη διαχειριση μνημης ακομα κι απο τα 32bit. μου το ειχε εξηγησει και με τεχνικους ορους που εγω δεν θυμαμαι...!!!σαφως ομως τα 64αρια δουλευουν πολυυυ καλυτερα με αρκετη μνημη..!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stallone Νοέμβριος 24, 2010 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 εχω διαβασει περιπτωσεις που σε αναλογα πισι εχουν βαλει ακομα και τα 7 64bit, και ειχα παραξενευτει, αλλα απο οτι μου ειχε πει ενα παιδι, τα 64bit κανουν πολυ καλυτερη διαχειριση μνημης ακομα κι απο τα 32bit. μου το ειχε εξηγησει και με τεχνικους ορους που εγω δεν θυμαμαι...!!!Ο επεξεργαστής που έχει το παιδί δεν υποστηρίζει λειτουργικό 64-bit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbasilis Νοέμβριος 24, 2010 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 φίλε έχω βάλει σε p4@3.00 s478 με 756RAM και onboard καρτα γραφικών win 7 32 και δουλεύουν μια χαρά. Δεν θα έχεις πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Νοέμβριος 24, 2010 #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 Ο επεξεργαστής που έχει το παιδί δεν υποστηρίζει λειτουργικό 64-bit.το καταλαβα. γι αυτο ειπα σε "αναλογα μηχανηματα", εννοειται που υποστηριζουν 64βιτ. οπως καποιοι pentium...!edit: ο απο πανω με επιβεβαιωνει..!!! απλα στους celeron, για να βγουν και πιο φθηνοι, εκοβαν την υποστηριξη 64βιτ ή απλα ειναι απο τις παλιοτερες γενιες που δεν υποστηριζαν καθολου!anyway, με τα 32βιτ, θα ειναι μια χαρα..!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.