cebit Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2010 Σας μεταφέρω πρόσφατη εμπειρία: Οδηγώ με 40km/h σε επαρχιακό δρόμο. Με Ανοικτές στροφές και δέντρα τριγύρω. Ανοιγοκλείνω τα μάτια με μεταβλητή συχνότητα. Voila Σας προτείνω να το δοκιμάσετε μόνοι.
rory Νοέμβριος 23, 2010 #4 Νοέμβριος 23, 2010 Voila...αμπελοφυλλα!Αυτα ειδα εγω καποτε,οταν εκανα κατι παρομοιο!
cebit Νοέμβριος 23, 2010 Author #7 Νοέμβριος 23, 2010 Ε;; Δε σε έπιασα καθόλου Δεν είμαι σίγουρος αν στο έδωσα να καταλάβεις: Το Matrix για μένα είναι το Internet και πάσης φύσεως διασυνδεδεμένο σ'αυτό δίκτυο. To αντιλαμβάνομαι ως ψηφιακή αντανάκλαση της "Πραγματικότητας κατά Μοντέλο" (Περισσότερα στο τελευταίο βιβλίο του Stephen Hawking "To μεγάλο Σχέδιο". Υπόψιν, δεν έχω χρόνο να διαφωνήσω με τους εραστές της Κβαντομηχανικής Ο βαθμός εξομοίωσης της πραγματικότητας εντός Matrix, ρυθμίζεται βάσει του νόμου του Moore. Σε μια οθόνη CRT (interlaced), παίζοντας Sega Rallly, o εγκέφαλος προσαρμόζεται στο refresh rate και μας δίνει μια προσέγγιση της τρισδιάστατης εμπειρίας (ομολογώ μου είναι, το λιγότερο, αρεστή). Με την ίδια λογική, μπορεί κανείς, να αναπαράγει αυτή την εμπειρία, προσαρμόζοντας τον ρυθμό παροχής interlaced οπτικού σήματος στον εγκέφαλο, εκτός του Matrix. Ελπίζω να έγινα κατανοητός και είμαι διαθέσιμος για κάθε είδους απορία.
Κωστάκης Νοέμβριος 23, 2010 #8 Νοέμβριος 23, 2010 Τους πράσινους δράκους στην κουζίνα τους είδες??? :P
cebit Νοέμβριος 23, 2010 Author #9 Νοέμβριος 23, 2010 τώρα αν σας πώ ότι με λένε Μορφέακαι σας γράφω από ένα άσπρο δωμάτιομε το iphone, κλειδωμένο, χωρίς να υπάρχει πόρτατί συμπέρασμα θα βγάλετε;(1) Ο τύπος είναι στο τρελάδικο.(2) Ο τύπος είναι στον λευκό οίκο.(3) Ο τύπος είναι στο τρελάδικο του λευκού οίκου..........Good luck all.
epivitor Νοέμβριος 23, 2010 #10 Νοέμβριος 23, 2010 Υπόψιν, δεν έχω χρόνο να διαφωνήσω με τους εραστές της ΚβαντομηχανικήςΓιατι ;;;Σε κυνηγανε οι πρακτορες του matrix ;;;τώρα αν σας πώ ότι με λένε Μορφέακαι σας γράφω από ένα άσπρο δωμάτιομε το iphone, κλειδωμένο, χωρίς να υπάρχει πόρτατί συμπέρασμα θα βγάλετε;(1) Ο τύπος είναι στο τρελάδικο.(2) Ο τύπος είναι στον λευκό οίκο.(3) Ο τύπος είναι στο τρελάδικο του λευκού οίκου..........Good luck all.(4) Ο τυπος παει full για ban.
Hohenstaufen Νοέμβριος 23, 2010 #11 Νοέμβριος 23, 2010 Εγώ βλέπω κύκλους[ame=http://www.youtube.com/watch?v=HKfFCWYuNDQ&feature=related]YouTube - kyklous[/ame]
Borg Νοέμβριος 24, 2010 #14 Νοέμβριος 24, 2010 χαχαχα epic :shout:κανε καμία βόλτα ... έξω από το σπίτι σου
icy20 Νοέμβριος 24, 2010 #15 Νοέμβριος 24, 2010 Πατε καλα?Παντως οταν ειναι να σου ξαναερθει η ορεξη για off matrix πες μας που θα εισαι να μην περασουμε
geogeoland Νοέμβριος 25, 2010 #19 Νοέμβριος 25, 2010 I was here! :dance3:Εννοεί οτι αν κάνεις αυτό που λέει στο πρώτο ποστ, θα σου φαίνεται σα να παίζεις sega rally σε CRT οθόνη.
Κωστάκης Νοέμβριος 25, 2010 #20 Νοέμβριος 25, 2010 Το sega rally έχει και restart, το real rally δέν έχει, αφήστε τις μαμακίες στους δρόμους
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.