andreas19 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2010 Καλησπερα συμφουρουμιτες! Μιας και σκεφτομαι να αγορασω το Sony Vaio SZ71ΧΝ θα ηθελα να μαθω αν μελλοντικα μπορω να βαλω ενα σκληρο δισκο ssd για να κανω το λαπτοπ να ..φυσαει! Επειδη δεν γνωριζω ποιες ειναι οι προυποθεσεις για να δεχτει το λαπτοπ ssd,θα ηθελα τα φωτα σας για αλλη μια φορα!Και αν δεχεται,μεχρι ποσα giga μπορει να σηκωσει?(ουτως ή αλλως λογω τιμης στον 80αρη θα παω.) εδω θα δειτε το λαπτοπ:Google θενξ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Νοέμβριος 23, 2010 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2010 παίρνει κανονικά οποιονδήποτε 2.5'' sata ssd ανεξαρτήτου χωρητικότητας Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Νοέμβριος 23, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2010 Ωραια. οποτε το μονο που απομενει ειναι να το αγορασουμε κιολας για να τελειωνουμε με αυτο το θεμα..θενξ! Edit:αν τον βαλω τον ssd υπαρχει πιθανοτητα να μην τον δεχεται και να παει αχρηστος? ρωταω γιατι ειναι και ακριβη η αγορα του. και αν τον δεχθει που θα ειναι πιο γρηγορο το laptop? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Νοέμβριος 23, 2010 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2010 Edit:αν τον βαλω τον ssd υπαρχει πιθανοτητα να μην τον δεχεται και να παει αχρηστος? ρωταω γιατι ειναι και ακριβη η αγορα του. και αν τον δεχθει που θα ειναι πιο γρηγορο το laptop? Ολοι οι SATA SSD των 2.5 ιντσων ταιριάζουν στο λαπτοπ που θελεις να αγορασεις. Το λαπτοπ θα ειναι πιο γρηγορο παντου, οταν προκειται για φορτωμα στη μνημη RAM απο το δισκο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrCrowley83 Νοέμβριος 23, 2010 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2010 Μαζι με το ssd παρε και εναν εξωτερικο γιατι χλωμο σε κοβω για μεγαλο ssd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BStath Νοέμβριος 23, 2010 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2010 Μαζι με το ssd παρε και εναν εξωτερικο γιατι χλωμο σε κοβω για μεγαλο ssd.^^ ναι και ups γιατί η ΔΕΗ δεν πάει καλά τώρα τελευταία και κάποιο καλό antivirus γιατί με τον παλιο-νοτιά που έχουμε τόσο καιρό έχουμε γεμίσει μικρόβια. τι άλλο θα διαβάσουμε ακόμα !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Νοέμβριος 23, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2010 Μαζι με το ssd παρε και εναν εξωτερικο γιατι χλωμο σε κοβω για μεγαλο ssd. Δυο 2.5''αρηδες του 1 τερρα ο καθενας μας κανει?? αφου εχω ρε παιδες εξωτερικους(τους παραπανω που ανεφερα),εγω για ssd μιλαω για το λειτουργικο συστημα ουσιαστικα για να πηγαινει πιο γρηγορα. ΥΓ Πανω σε ups τα εχω τα λαπτοπ μου..ειμαι καλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BStath Νοέμβριος 23, 2010 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2010 μια χαρά, ασπιρινη πήρες προληπτικά ? Στο ερώτημά σου σου απάντησαν οι προηγούμενοι, εγώ μόνο να σου πώ και να σου προτείνω ότι αν σου περισσεύουν λίγα χρήματα παραπάνω, να πάρεις έναν Samsung 470series 128GB SSD από Γερμανία. Διάβασε αν θές το thread εδώ να καταλάβεις γιατί σου τον προτείνω : http://www.thelab.gr/skliroi-diskoi-elegktes-kai-optikes-syskeyes/samsung-470-ssd-82798.html Έβαλα έναν γρήγορο SSD στο δικό μου λαπτοπ και πραγματικά είναι σαν να δουλεύω σε άλλο μηχάνημα, δεν ανοιγω πια το desktop (4πύρηνο με μπολικη ram και σε πολλά MHz) παραμόνο για κανα παιχνιδάκι. Απλά ρίξε και ένα email στην Sony να ρωτήσεις αν χάνεται η εγγύηση (αν έχεις ακόμα) του φορητού κάνοντας αλλαγή στον δίσκο μόνος σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Νοέμβριος 24, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 ναι οντως πολυ καλος ο δισκος που μου προτεινες! ναι χανεται η εγγυηση και ληγει σε ενα 8μηνο απο τωρα. το πολυ πολυ να τον παρω,τον βαζω στο desktop και αργοτερα του κανω και μια ξεναγηση προς λαπτοπ μερια!:magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLLEFTERIS Δεκέμβριος 2, 2010 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2010 Αντρικο θα βγαλεις τον δικο σου θα τον βαλεις στο συρταρι αν χτυπα ξυλο παθει κατι το φορητο βαζεις ξανα πανω της Σονυ τον δισκο και το πας μεσω εγγυησης για επισκευη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Δεκέμβριος 2, 2010 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2010 Αντρικο θα βγαλεις τον δικο σου θα τον βαλεις στο συρταρι αν χτυπα ξυλο παθει κατι το φορητο βαζεις ξανα πανω της Σονυ τον δισκο και το πας μεσω εγγυησης για επισκευη. Το ιδιο σκεφτομουν Λευτερη να εκανα,αλλα θα περιμενω λιγο ακομα να πεσουν οι τιμες και μετα θα σε επισκεφτω παλι για την βοηθεια σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.