Jump to content

OC 6870

MrCrowley83

Recommended Posts

Χαιρετω τους συμφορουμιτες και μπαινω κατευθειαν στο ψητο

Πηρα την Sapphire 6870! Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Το θεμα ειναι οτι δεν μου καθεται στο oc. Μεχρι στιγμης εχω δοκιμασει με το trixx και το msi afterburner. Στο afterburner δεν μου ανοιγει να πειραξω ρευμα στο trixx ομως με αφηνει κανονικα. Να πω οτι το trixx ειναι της Sapphire. Οπου και να την δοκιμασα δεν καθεται. Οταν την ανεβαζω και τρεχω το kombustor στο stability test κολαει to pc και μετα αναγκαστικα hard reset. Stock η καρτα ειναι 900/1150. Εχει δοκιμασει κανενας με την ιδια καρτα να κανει oc? Απο ψαξιμο στο net βρηκα πολλους συνδιασμου που καθεται καλα αλλα σε εμενα δεν:wall::wall::wall::wall:

Καμια βοηθεια?

η 6870 δεν εχει και πολλα περιθωρια. εχω διαβασει οτι παει μεχρι περιπου 950, ισως και λιγο ακομα. αλλα απο εκει και περα, εξαρταται και σε τι κομματι θα πεσεις..!! αν εχεις πεσει σε "κακο" κομματι μπορει να μην ανεβαινει ουτε 1hz...!!!

η 6870 δεν εχει και πολλα περιθωρια. εχω διαβασει οτι παει μεχρι περιπου 950, ισως και λιγο ακομα. αλλα απο εκει και περα, εξαρταται και σε τι κομματι θα πεσεις..!! αν εχεις πεσει σε "κακο" κομματι μπορει να μην ανεβαινει ουτε 1hz...!!!

Ετσι ειναι, γυρω στα 950 να περιμενεις ισως και με λιγη ταση, αλλιως για παραπανω θα χρειαστει να δωσεις αρκετη ταση και χωρις μεγαλο κερδος σε MHz, για καθε μερα δηλαδη δεν εχει νοημα.

Επισης θα σου προτεινα να μη δοκιμαζεις με kombustor/furmark, αλλα κατεβασε το OCCT και κανε gpu test με ελεγχο artifacts. Αν θες δηλαδη πραγματικα "σωστο" OC, αμα θες για benchmarks καλο ειναι και το furmark. Αλλα πχ σε gtx460 που ειχα παλιοτερα, εβγαζα furmark 10ωρα στα 860 πυρηνα, αλλα ειχε και λιγα artifacts που δε τα διεκρινες ευκολα, με το OCCT βρηκα οτι 100% χωρις artifacts ηταν στα 805....χαοτικη διαφορα νομιζω...

970 στον πυρηνα για καθε μερα, με το trixx, χωρις να πειραξω την ταση.

Δεν εχω δοκιμασει κατι αλλο, εκτος το autotune του ccc, που μου crashαρε το συστημα και χρειαστηκε να κανω cold reboot, για να μπω παλι στα windows.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.