aelmon Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2010 για πρωτη φορα ασχολιθικα με oc επεξεργαστη εχω τον i7 930, με μητρικη rampage II extreme και ram dominator Gt@2000τον επεξεργαστη τον εφτασα απολυτα σταθερο(τρεχω το stability test του everest 2 ωρες και δεν εχω κανενα προβλημα) στα 4.1Mhz(196Χ21) με ρευμα (CPU voltage) 1.31 και θερμοκρασια το ανωτατο 55 βαθμουςκαλα ειναι; εχετε να μου προτινετε κατι καλυτερο; καποια αλλαγη που ο επεξεργαστης θα εχει ιδια αποδοση αλλα θα "κουραζετε" λιγοτερο;εχετε να μου προτινετε και καποιο αλλο stability test; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Νοέμβριος 22, 2010 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2010 stability test πολλά ...πρώτα από όλα θα τρέξεις το πιο σκληροπυρηνικό το linx που ας πούμε ότι ελένχει τον cpu και τις ram ... σημείωση οι θερμοκρασίες θα είναι κάπως xtreme ... μην φοβηθείς και μην τον αφήσεις να περάσει πάνω από 65-70c στο everest εκεί που λέει cpu . επίσης οι θερμοκρασίες που θα δεις στο linx δεν πρόκειται να τις πιάσει ποτέ σε καθημερινή χρήση ούτε σε επεξεργασία βίντεο,gaming κλπακόμα θα βάλεις στο linx full ram και 5 ή 10 loupesαν δεις μεγάλες θερμοκρασίες και το σταματήσεις υπάρχει το prime 95 και βρίσκεις την 34bit έκδοση η την 64bit ανάλογα με το λειτουργικό σου ... για να διαπιστώσεις ότι ο cpu είναι stable θα βάλεις small fttps ,,, και θα το αφήσεις 30 λεπτά να τρέχει ή παραπάνω.... αν σου βγάλει error πας και ανεβάζεις το ρεύμα του cpu αν είναι stable πρέπει και δεν σε ενοχλούν οι θερμοκρασίες αυτές μπορείς να ξεκινήσεις να κατεβάζεις το ρεύμα μέχρι να τρώει όσο το δυνατόν λιγότερο .μπλε οθόνες, freeze το pc πάει να πει ότι θέλει ρεύμαΥΓ . τα παραπάνω τα κάνεις με δική σου ευθύνη ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aelmon Νοέμβριος 22, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2010 ευχαριστω πολυ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Νοέμβριος 22, 2010 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2010 Τι ψύξη έχεις?Επίσης μέχρι και 80 να δεις σε LinX δεν υπάρχει πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Νοέμβριος 22, 2010 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2010 υπαρχει περιπτωση μετα απο 10 loupes σταθεροτητας στο LinX να crash-αρει σε real life συνθικες? ειτε σε game ειτε σε οτιδηποτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Νοέμβριος 22, 2010 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2010 20 loops να τρέχεις.Και άμα τα περάσεις δεν υπάρχει περίπτωση να κρασάρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.