aelmon Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2010 καλησπερα εχω την μητρικη rampage II extreme με επεξεργαστη i7 930εκανα oc τον επεξεργαστη αλλα δεν μπορω νε βρω πως κλεινω μεσα απο το bios το Intel Turbo Mode Techεψαξα ολες τις καρτελες αλλα δεν το λεει πουθενα μηπως ειναι με αλλο ονομα; οποιος μπορει ας μου πει σε ποια καρτελα θα το βρω για να το απενεργοποιησωευχαριστω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmarccos Νοέμβριος 22, 2010 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2010 Σε αυτή τη καρτέλα είναι, κάτω κάτω (Extreme tweaker > CPU Configuration) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aelmon Νοέμβριος 22, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2010 μπηκα στο μενου που μου ειπες εχει ολες τις επιλογες ακριβως ιδιες με τις δικες σου μονο που λειπει το Intel Turbo Mode Tech...δεν το εμφανιζει μηπως πρεπει να κανω καποια ρυθμιση για να εμφανιζετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Νοέμβριος 22, 2010 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2010 μήπως δεν έχεις την τελευταία έκδοση bios και με ένα update να βγαίνει; κοίτα στο changelog αν το γράφει στις αλλαγές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aelmon Νοέμβριος 22, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2010 την τελαυταια εχω το εχω ελενξει...οσο το Intel Turbo Mode Tech ειναι enable μου διμιουργει σοβαρο προβλημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmarccos Νοέμβριος 22, 2010 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2010 Το SpeedStep Tech τι το έχεις;Γιατί διαβάζω πως "Intel Turbo Mode requires SpeedStep to be enabled on the Rampage II Extreme" Link to comment Share on other sites More sharing options...
aelmon Νοέμβριος 22, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2010 enable το εχω και αυτο αλλα και παλι δεν εμφανιζετε...μονο το Intel C-state tech εχω disable που ετσι ηταν απο την αρχη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.