Jump to content

KVM Switch Problem

icy20

Recommended Posts

Παιδια θα τρελαθω...Πειτε και εσεις τη γνωμη σας...

Λοιπον.

Εχω εδω και 2 χρονια περιπου ενα kvm switch της aten με dvi - usb.

Επειδη η οθονη μου εχει μονο HDMI & VGA την εχω τοσο καιρο με hdmi - dvi adaptor πανω στο kvm και τα γνωστα μετα...

Καθε καποιους μηνες (μια φορα μου το ειχε κανει 2 φορες σε 2 μηνες, τωρα ειχε να το κανει κανενα 6μηνο τουλαχιστον) ξαφνικα πατωντας το κουμπακι αλλαγης pc ναι μεν αναβε το κουμπακι 2 και το πληκτρολογιο και mouse δουλευαν στο αλλο pc αλλα η οθονη ηταν καρφωμενη στο πρωτο pc!!!!Εδειχνε κανονικα.Δεν ηταν κολλημενη εικονα (το εβλεπα απο πραγματα που κατεβαζα που αλλαζε το ποσοστο κανονικα).

Τωρα εχω καταντησει να παιζω keyboard-mouse με το kvm αλλα την οθονη να βαζω αλλο καλωδιο ξεχωριστο κατευθειαν στο 2ο pc!!!Τι γινεται ρε γμτ...

ΥΓ Α ξεχασα να πω οτι τις αλλες φορες το ειχα ξαναδοκιμασει μετα απο κατι μερες και επαιζε κανονικα για μηνες μεχρι που το ξαναεκανε παλι το ιδιο!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.