breakdown Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2010 Καλησπερα,εχω το εξης θεμα,εχω βαλει στο pc ta logitech z5500 αλλα οταν τα βαζω να ακουω μουσικη συνηθως καθομαι στο καναπε μου που ειναι τουλαχιστον 5 μετρα μακρια,για να μην σηκωνομαι καθε φορα να αλλαζω τα τραγουδια υπαρχει καποιο usb receiver με controller για να χειριζομαι το winamp απο αποσταση?Π.χ. Το razer πληκτρολογιο εχει τα functions next stop play etc,θα μπορουνε να υπαρχει ενα τετοιο controller με αυτες τις λειτουργιες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Νοέμβριος 22, 2010 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2010 Εάν παίζει iphone στο σπίτι, μπορείς να το κάνεις με αυτό: Mobile Mouse for the iPhone, iPod & iPad Link to comment Share on other sites More sharing options...
breakdown Νοέμβριος 22, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2010 δυστυχως φιλε δεν παιζει iphone Link to comment Share on other sites More sharing options...
morpheus Νοέμβριος 22, 2010 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2010 Πέρα απο ασυρματο πληκτρολόγιο ή τηλεχειριστήριο , αν έχεις κινητό με bluetooth και bluetooth στο pc υπάρχουν σχετικά προγραμματακια, πχ Bluetooth Remote Control - Free software downloads and software reviews - CNET Download.com Download Phone Remote Control (former Bluetooth Remote Control) 5.2 RC1 Free Trial - This is a bluetooth remote controller for PC - Softpedia Link to comment Share on other sites More sharing options...
breakdown Νοέμβριος 22, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2010 Πέρα απο ασυρματο πληκτρολόγιο ή τηλεχειριστήριο , αν έχεις κινητό με bluetooth και bluetooth στο pc υπάρχουν σχετικά προγραμματακια, πχ Bluetooth Remote Control - Free software downloads and software reviews - CNET Download.com Download Phone Remote Control (former Bluetooth Remote Control) 5.2 RC1 Free Trial - This is a bluetooth remote controller for PC - SoftpediaΘα το δοκιμασω φιλε να δω αν μου κανει,thanks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluesattack Νοέμβριος 22, 2010 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2010 Kαι κατι σαν αυτο ισως...(αν το υποστηριζει και το λειτουργικο σου)TRUST NB-5100P MULTIMEDIA REMOTE CONTROL - REMOTE CONTROL - E-SHOP.GR Link to comment Share on other sites More sharing options...
breakdown Νοέμβριος 22, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2010 Kαι κατι σαν αυτο ισως...(αν το υποστηριζει και το λειτουργικο σου)TRUST NB-5100P MULTIMEDIA REMOTE CONTROL - REMOTE CONTROL - E-SHOP.GRΔυστυχως το συγκεκριμενο ειναι trial,βρηκα αυτο,SmartTouch: Control your PC using your Nokia 5800 XpressMusic | SymbianWorld - your S60 and Symbian resource for News, Applications and more ερχεται αυριο το bluetooth receiver για να το δοκιμασω,εχω σταθερο pc :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Νοέμβριος 22, 2010 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2010 δεν ξέρω αν δουλεύει σε Winamp αλλά λογικά δουλεύει γιατί δουλεύει σε windows media player , media player classic , itunes windows media center . μάλιστα ειδικεύεται σε WMC.έχει και χειρισμό ποντικιού. Λειτουργεί σε Win7. Υπάρχουν και φτηνότερα στο e-bay αλλά αυτό έχει καλή κατασκευή.http://cgi.ebay.com/Window-Vista-XP-Media-Center-Wireless-PC-Remote-Control-/280591460887?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item41548dea17EDIT/PS :έχω δοκιμάσει και λογισμικό μέσο bluetooth αλλά είναι ταλαιπωρία λίγο και τρώει πολύ μπαταρία . Link to comment Share on other sites More sharing options...
breakdown Νοέμβριος 23, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2010 έχω δοκιμάσει και λογισμικό μέσο bluetooth αλλά είναι ταλαιπωρία λίγο και τρώει πολύ μπαταρία .Πραγματι....πηρα σημερα απο το e-shop ενα bluetooth adapter για το pc εβαλα το καταλληλο λογισμικο σε pc και κινητο και κατεβαζει το κωλο του απο μπαταρια....,Γινεται να το επιστρεψω και να παρω τα χρηματα πισω η να παρω κατι αλλο με κοντρολ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Νοέμβριος 23, 2010 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2010 σε e-shop όχι μόνο multirama αυτά τα κόλπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
breakdown Νοέμβριος 24, 2010 Author #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 Ouch....πονεσε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reaper Νοέμβριος 24, 2010 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 δεν ξέρω αν δουλεύει σε Winamp αλλά λογικά δουλεύει γιατί δουλεύει σε windows media player , media player classic , itunes windows media center . μάλιστα ειδικεύεται σε WMC.έχει και χειρισμό ποντικιού. Λειτουργεί σε Win7. Υπάρχουν και φτηνότερα στο e-bay αλλά αυτό έχει καλή κατασκευή.Window Vista XP Media Center Wireless PC Remote Control - eBay (item 280591460887 end time Nov-23-10 10:17:59 PST)sorry για το off topic, αλλα το εχεις δοκιμασει με VLC ή GOM player να μου πεις αν παιζει??? το μονο που με ενδιαφερει ειναι το fast forward και play-stop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Νοέμβριος 24, 2010 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 μόλις δοκίμασα σε VLC αρχικά το fast-forward δεν δουλεύει. η εντολή που δίνει είναι ctrl+shift+f οπότε το όρισα απο τα hotkeys και δουλεύει μια χαρά. GOM δεν έχω sorry αλλά αν δέχεται hotkeys λογικά θα δουλεύει Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Νοέμβριος 24, 2010 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 Θα σου πρότεινα το Logitech ΜΧ Air αλλά από ότι βλέπω έχει ανεβεί πολύ η τιμή του. Κάποια στιγμή είχε 50€. Αν το βρεις σε αυτή την τιμή ή μεταχειρισμένο νομίζω είναι ότι καλύτερο για μουσική και ταινίες.edit: Υπάρχει και το Microsoft Notebook Presenter Mouse 8000 αν σου αρέσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deNordic Δεκέμβριος 2, 2010 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2010 Έχω κατεβάσει το Winamp Pro 5 και δεν μπορώ να κάνω resize με τον κέρσορα το main window. Το playlist μια χαρά το μεγαλώνει/μικραίνει σέρνοντας τον κέρσορα. Ξέρει κανείς τι σκάλωμα έφαγε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Δεκέμβριος 2, 2010 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2010 λογικά είναι το DOUBLE που λέει . επίσης λάθος θέμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.