Jump to content

Πρόβλημα με εγκατάσταση windows

Sprite

Recommended Posts

Καταρχάς να πω καλησπέρα και συγχαρητήρια για το πολύ καλο φόρουμ που έχετε.

Έπειτα ας μπω στο πρόβλημα μου. Έχω ένα PC με AMD Athlon 64 X2 4400+, mobo MSI K9 Platinum, Kingston 2x2Gb Ram 800Mhz, PSU Thermaltake 550Watt.HDD Seagate Baracuda 250 Gb

Εδώ και λίγο καιρό προσπαθώ να κάνω format στον υπολογιστή με διαφορα CD με λογισμικά των Windows ΧΡ και Windows 7(γνήσια και σπασμένα)όμως δεν τα καταφέρνω.

Ενώ στα windows xp ξεκινάει να κάνει την εγκατάσταση, κάποια στιγμή βγάζει μαύρη οθόνη με μια άσπρη παύλα πάνω που αναβοσβήνει και εκεί σταματάει. Δεν κάνει τίποτα άλλο.

Και στα windows 7 αφού βγάλει το λογότυπο των windows σταματάει και δεν κάνει τίποτα.

Έχω δοκιμάσει να περάσω τα windows σε άλλον υπολογιστή και έγινε με επιτυχία όμως μόλις "ξανασυνδεσα" τον σκληρό στον υπολογιστή μου ξεκινάει να φορτώσει τα windows και ξαφνικά κάνει επανεκκίνηση..

Πλέον έχω "επελπιστει" λιγάκι διότι δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι. Τροφοδοτικό έχω δοκιμάσει άλλο. Μητρική το ίδιο. Ram πάλι έχω δοκιμάσει άλλες.

Μπορείτε να μου πείτε τι μπορεί να είναι?

Ευχαριστώ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.