PClord Οκτώβριος 2, 2012 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2012 Καλησπέρα,έχω πρόβλημα με το laptop μου Aspire 7720g με την κάρτα γραφικών,το πήγα για καθάρισμα επειδή ζεσταινόταν και όταν το πήρα δεν έμπαινε στα windows,άνοιγε μόνο με ασφαλή λειτουργία.έκανα format 2 φορές, και τις δύο φορές όταν έβαζα τους drivers για την κάρτα γραφικών μου παρουσίαζε πάλι το ίδιο πρόβλημα και έμπαινε πάλι μόνο με ασφαλή λειτουργία.Υποθέτω πως είναι από αυτό,γιατί όταν τους κάνω απεγκατάσταση δουλεύει κανονικά.Υπάρχει κάποια ιδέα για να λύσουμε αυτό το πρόβλημα; Ποιά Windows έχεις στο laptop; Αν μιλάς για Windows7-Windows Vista : -βγάλε τους drivers σε ασφαλή -μπες κανονικά και κάνε ανανέωση στο Windows Update -στις προαιρετικές ενημερώσεις θα σου βγάλει τον driver που προτείνει η microsoft για την κάρτα σου, τσέκαρε μόνο τον driver από τις προαιρετικές ενημερώσεις - ξε-τσεκαρε ό,τι έχει στις σημαντικές ενημερώσεις -πάτα "ΟΚ" και "Εγκατάσταση ενημερώσεων" Δες τι θα γίνει και αν θα επιδιορθωθεί το πρόβλημα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.