Matias_GR Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2010 To πλαίσιο για μια ακόμα φορά με κρεμάει κ με στέλνει gigabyte αν θέλω να αλλάξω τ καινούρια μου mobo!Τα φώτα σας...Ποιοσ γνωρίζει οτιδήποτε για τ διαδικασία γιατί δεν βρίσκω any form να συμπληρώσω για ευρώπη(μόνο για US)Έχω στείλει κ περιμένω απάντηση αλλά γενικά κάποιος που το έχει ξανα κάνει ας κάνει ένα κόπο να με ενημερώσει σχετικά!Ευχαριστώ παίδες!
MrCrowley83 Νοέμβριος 21, 2010 #2 Νοέμβριος 21, 2010 Συγνωμη αλλα γιατι σε στελνει gigabyte? Εγγυηση δεν ειχε κανονικα το προιον? Αυτοι γιατι δεν στην αλλαζουν? Με ποια δικαιολογια?
Trollarw Νοέμβριος 21, 2010 #3 Νοέμβριος 21, 2010 Ντροπή τους πρέπει να επιμείνεις , δεν μπορούν να σε κρεμάνε έτσι, μένεις χωρίς υπολογιστή για τόσες μέρες...σου δίνουν εγγύηση.... αυτά δεν γίνονται ρε παιδιά ... έλεος... άκου εκει τον στέλνουν στην gigabyte, μη σου πω που έπρεπε να τους στείλεις εσύ... Το ξέρεις ότι αν τα στείλεις στη GB θα πληρώσεις ένα κάρο μεταφορικά, και θα πρέπει να περιμένεις κανά μήνα το λιγότερο να σου τα φέρουν? Αύριο πρωί πρωί , θα πας σε ένα πλαίσιο, και ξέρεις... απείλησε τους με καταγγελία στο inka, και ζήτα και τον διευθυντή του υποκαταστήματος αν δεν γίνει τπτ. Έλεος δεν γίνεται να πληρώνουμε τα κέρατά μας στο hobby μας και μετά να το παίζουν κινέζοι, ντροπή, εγώ θα πρότεινα όλοι από το lab όποιος γουστάρει να στείλουμε καμια μαζική επώνυμη καταγγελία στο ιν.κα εναντίον της Πλαίσιο Computers, μήπως και συνέλθουν εκεί. Αμαν.
Matias_GR Νοέμβριος 21, 2010 Author #4 Νοέμβριος 21, 2010 Θα ξαναπεράσω φίλε αλλά δεν νομίζω να βρω άκρη...Τι να σας πω έτσι όπως μου μίλησε ο τεχνικός άρχισα κ εγω να αναρωτιέμαι κατά πόσο φταίω εγώ κτλ κτλ...Τι να πω...θα ξαναδοκιμάσω!Με το serial number απο το κουτί μπορούν να βρουν τ αγορά μου?(γιατί δεν μπήκα στο κόπο να ψάξω για απόδειξη απο τ στιγμή που μου το έβγαλαν εκτός εγγύησης)...Πάντως απο gigabyte όποιος ξέρεις ας μου πει να τα έχω υπόψιν γτι δεν θα βγάλω άκρη με αυτούς κ το ξέρουμε όλη μας...Ο λόγος είναι στραβά PIN,δεν αναγνώριζε μια DDR(σε ένα socket)...και μετά έγινε μια ******* κ πήγε off η mobo τελείως!
Trollarw Νοέμβριος 21, 2010 #5 Νοέμβριος 21, 2010 Θα ξαναπεράσω φίλε αλλά δεν νομίζω να βρω άκρη...Τι να σας πω έτσι όπως μου μίλησε ο τεχνικός άρχισα κ εγω να αναρωτιέμαι κατά πόσο φταίω εγώ κτλ κτλ...Τι να πω...θα ξαναδοκιμάσω!Τι ακριβώς σου είπε ο τεχνικός? Του την άφισες να την δει , και την επόμενη μέρα έβγαλε το χρησμό της Πυθας " Στείλτο στην GB" Είσαι σίγουρος ότι πράγματι είναι στραβωμένα τα pins από δικό σου λάθος ? Τι **** έγινε και χάλασε τελείως η κατάσταση? Υπάρχει περίπτωση να το έκανε αυτός ή μπαααα ?Και πάλι δεν έπρεπε να σε αφήσουν τόσο ξεκρέμαστο... έλεος
jax7480 Νοέμβριος 21, 2010 #6 Νοέμβριος 21, 2010 E-shopιζει και το Πλαισιο πλεον.... στραβα πινς, το μαθαμε το παραμυθι.Την επομενη φορα για επιστροφη μητρικης, θα παω με υπευθυνη δηλωση που θα υπογραψει αυτος που θα παραλαβει οτι η μητρικη δεν εχει τιποτα και οτι απο την ωρα της παραδοσης σε αυτους φερουν ολες τις ευθυνες για οτι συμβει.
Trollarw Νοέμβριος 21, 2010 #7 Νοέμβριος 21, 2010 E-shopιζει και το Πλαισιο πλεον.... στραβα πινς, το μαθαμε το παραμυθι.Την επομενη φορα για επιστροφη μητρικης, θα παω με υπευθυνη δηλωση που θα υπογραψει αυτος που θα παραλαβει οτι η μητρικη δεν εχει τιποτα και οτι απο την ωρα της παραδοσης σε αυτους φερουν ολες τις ευθυνες για οτι συμβει.ναι έλεος με τα τραβά pins στις cpu ... κλασσικό e-shop.... εε ρε μαύρισμα που θέλουν...
Matias_GR Νοέμβριος 21, 2010 Author #8 Νοέμβριος 21, 2010 H ****:Έβγαλα τα εξαρτήματα για να τ ξαναστήσω για να δω μπας κ δεν είχα βάλει κάτι καλά.Σύνδεσα το τροφοδοτικό και ξαφνικά δεν άναβε...Άναβε ένα κόκκινο led κ μετά έπεφτε το ρεύμα κ μετα ξανα το ίδιο(auto on,off)Ο τεχνικός μου είπε πως έκανα λάθος τ σύνδεση το καλωδίων..όμως το ερώτημα είναι πως τ πρώτη φορά δούλευε κανονικά κ μετά τα έπαιξε μολις το ξανα συναρμολόγισα...!Τα pin ήταν απο τ με πρόβλημα,καθώς κ το θέμα με τς μνήμες...Κ μάλιστα μου είπαν πως και απο gigabyte δεν ξέρουν αν μπορούν να κάνουν τίποτα αλλά γενικά διαβάζω πως εκεί τα αλλάζουν με τ μια...οπότε πάω εκεί!Τι να πω...δεν θα ξανασχοληθώ μαζι τους...μέσα στη εβδομάδα θ παω να πάρω το μηχανμα κ θα ξεκινήσω διαδικασία για το RMA απο gigabyte....άλλωστ PC έχω οπότε ........υπομονή!Άπλως πληροφορίες για να ξεκινήσω κανεις....?
Matias_GR Νοέμβριος 21, 2010 Author #9 Νοέμβριος 21, 2010 κουράστικα πραγματικά.... Έχω τόσο καιρο φοιτητής προσπαθώ να φτιάξω το PC κ με πρίζουν κ αυτοι! Θα μιλήσω κατευθείαν με αυτούς θα τ στείλω κ θα περιμένω... Ελπίζω να μου στείλουν άλλη... αλλιώς θα κλαίω 300e....
jax7480 Νοέμβριος 21, 2010 #10 Νοέμβριος 21, 2010 Ποια ακριβως καλωδια σου ειπε ο τεχνικος οτι συνδεσες λαθος?
Matias_GR Νοέμβριος 21, 2010 Author #11 Νοέμβριος 21, 2010 τροφοδοσίας...ο υπολογιστής όμως δούλευει δυο μέρες με πρόβλημα στς DDR βεβαίως βεβαίως...!χωρίς να έχει καιεί τίποτα!!και το σύνδεσα κ τ επόμενη φορά στο ίδιο!(τροφοδοσία τς CPU)...
FrOsT Νοέμβριος 21, 2010 #12 Νοέμβριος 21, 2010 Πως είναι δυνατόν να συνδέσεις το καλώδιο τροφοδοσίας λάθος;Το πλαστικό που περιβάλει τα Pins (24pin και το 8pin) είναι σε διάφορα σχηματάκια και δεν νομίζω να μπορεί να μπει ανάποδα.
jax7480 Νοέμβριος 21, 2010 #13 Νοέμβριος 21, 2010 Οχι μονο δεν μπαινει αναποδα... αλλα ακομα και να προσπαθησεις να το βαλεις λαθος, βαζοντας μονο τα μισα pins παλι δεν μπαινει το καλωδιο. Ειτε στο 24πιν, ειτε στο 8πιν.
Matias_GR Νοέμβριος 21, 2010 Author #14 Νοέμβριος 21, 2010 δεν ξέρω παίδες!!!ΑΝΤΕ Κ το έβαλα λάθος!!!!ΠΩΣ εγινε κ δούλεψε?έκανα εγκατασταση windwos 7 μεχρι κ starcraft έπαιξα...Κ δεν έβγαζε τίποτα...:///τες..κανεις info gigabyte's RMA..
Jiggabyte Νοέμβριος 21, 2010 #15 Νοέμβριος 21, 2010 Για να είμαστε ακριβοδίκαιοι,στο άλλο thread δεν είπες πως εσύ είχες στραβώσει έστω και λίγο κάποια pin στο CPU socket ?
Matias_GR Νοέμβριος 21, 2010 Author #16 Νοέμβριος 21, 2010 Είπα πως ΜΠΟΡΕΙ να τα έχω στραβώσει...Με βοήθησε τεχνικός(φίλος) στη εγκατάσταση και σήμερα που ήρθε κ του είπα τι έγινεμου είπε πως τα pins ήταν έτσι απο τ αρχή..!Κ πως πίστευς πως δεν θα είχαμε πρόβλημα..Όπως κ δν είχαμε στη αρχή...αλλά μετά που κάηκε προσπαθούσα να το φτιάξω προσπάθησα δλδ να τα ισιώσω όπως λέω κ στο άλλο thread,όμως ΟΟΟΛΑ αυτά αφού είχε χαλάσει...κ επίσης εγώ μιλούσα για τα "βουναλάκια" του επεξεργαστή όχι το socket τς mobo.Η mobo είχε πεθάνει όταν άγγιξα τα pins...
Helly Νοέμβριος 21, 2010 #17 Νοέμβριος 21, 2010 Φιλε μου απο το τροπο που μιλας, εχω την εντυπωση οτι εισαι αρχαριος γενικα με θεματα hardware και συναρμολογησης.Αν δε εχει προκληθει κατι απο δικη σου υπαιτιοτητα(η του τεχνικου φιλου σου) δυναμαι να συμπερανω οτι ο τεχνικος στο πλαισιο που απευθυνθηκες το καταλαβε Χρησιμοποιησε τη τακτικη του "βγαζω" την ουρα μου απεξω και αφηνω τον κακομοιρη να τα βγαλει περα μονος του(και παραλληλα γλιτωνω ενα ακομα RMA για τα αφεντικα).Προφανως πιστεψε οτι θα εισαι τοσο θυμα που και να μην εκανες την ζημια με το τροπο που σου μιλησε και μονο θα το πιστεψεις.
ARMAGEDDON Νοέμβριος 22, 2010 #18 Νοέμβριος 22, 2010 πήγαινε και κάνε τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο στο πλαίσιο άμα χρειαστείς βοήθεια είμαστε εδώ . πες του ότι το μάθαμε το παραμύθι με τα στραβά πινς και όλα τα φόρουμ δεν σας έχουν με καλό μάτι και τα ξέρουν όλα !!! ... αυτό ισοδυναμεί με λιγότερους πελάτες δηλαδή λιγότερα κέρδη . και ότι όλοι σας κράζουν , θέλετε να γίνω ακόμα ένας που όταν ακούει πλαίσιο να φεύγω τρέχοντας λόγο της κακής εξυπηρέτησης ... και σε αυτά τα πράματα όπως είπα και στο άλλο θέμα εσύ ο πελάτης τα κάνεις όλα σωστά και πάντα έχεις δίκιο (και ας έχεις κάνει λάθος που στην προκημένει περίπτωση δεν έφταιγες) ... και κάτι ακόμα γιατί παίρνετε από το stock ? τα λεφτά που γλιτώνεις τα τρως μετά σε ταλαιπορεία όπως καλή ώρα εδώ ... φιλικά Νίκος
Trollarw Νοέμβριος 22, 2010 #19 Νοέμβριος 22, 2010 λοιπόν και κάτι άλλο σχετικό άσχετο με το θέμα αυτό, ένας γνωστός μου αγόρασε κατι κάρτες γραφικών από το πλαίσιο πριν αρκετό καιρό βέβαια, και όταν τις άνοιξε ήταν σκονισμένα τα ανεμιστηράκια δεν είχαν ζελατίνες οι κάρτες και μάλιστα έλειπαν και τα cd - drivers των καρτών, βέβαια οι κάρτες δούλευουν κανονικά χωρίς πρόβλημα, αλλά η αγορά ήταν μέσω internet το προιον μου είπε πως δεν ήταν bulk ή εκθεσιακό κομάτι, ήταν από αυτά που έχουν σε μεγάλες ποσότητες και λένε "άμεσα διαθέσιμο"Οταν τους πηρε στο τηλέφωνο και τους τα είπε , αυτοί του λέγανε ιστορίες για αγρίους , τύπου στείλτο μας πίσω και εαν είναι ελατωματικό το προιόν θα σου το αλλάξουμε...φυσικά δεν έκανε τπτ από όλα αυτά για τη χρειάζοταν την κάρτα άμμεσα το παιδί οπότε δεν έκανε τπτ.εντάξει εαν δίνουν και παλιά/μεταχειρισμένα και τα δίνουν για κανουρια επειδή ο άλλος αγοράζει μέσο internet και είναι φοιτητής επαρχία και δεν μπορεί να δει το προιον στο μαγαζί δεν είναι σωστό να τον κοροιδεύει έτσι το πλαίσιο, αν είναι να γίνοντε αυτά τα πράγματα καλύτερα να το κλείσουν, εγώ λέω για μαζική καταγγελία ιν,κα ... όλο ακουω και ακούω αρνητικά για αυτό το μαγαζί...δεν ήταν έτσι παλιότερα...έλεος.
LLLEFTERIS Νοέμβριος 22, 2010 #20 Νοέμβριος 22, 2010 Προσοχη με τις Gigabyte και γενικα με το πλαστικο που εχουν πανω στην βαση του επεξεργαστη γιατι σε φιλο τεχνικο δυο φορες που πηγε να τα βγαλει για να βαλει επεξεργαστη ειχαν πιασει ποδαρακια και τα σηκωσαν.1366 ηταν οι μητρικες και μια σαν αυτη που εχει το παλικαρι εδω.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.