Jump to content

Προβλημα εγκαταστασης surround

stratosk9

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παιδια,ειμαι ενα καινουργιο μελος και θα ηθελα τα "φωτα" σας σε ενα προβληματακι που εχω :help::help: στην εγκατασταση ενος surround 5+1.Η μητρικη μου ειναι GA-P55-UD3L/GA-P55-US3L.Δεν βλεπει ολα τα ηχεια,μονο τα 3.

Γεια σας παιδια,ειμαι ενα καινουργιο μελος και θα ηθελα τα "φωτα" σας σε ενα προβληματακι που εχω :help::help: στην εγκατασταση ενος surround 5+1.Η μητρικη μου ειναι GA-P55-UD3L/GA-P55-US3L.Δεν βλεπει ολα τα ηχεια,μονο τα 3.

Λοιπών γεια σου, αν κ θα ήταν καλύτερα να γίνεις ποιο συγκεκριμένως μάλλον κατάλαβα ποιο είναι το πρόβλημα σου.

Θα πας στον Πίνακα ελέγχου-> Διαχείριση ήχου HD θα επιλέξεις την ρύθμιση 7.1 κ θα ξετικάρεις την επιλογή (Πίσω ζεύγος). και θα ενεργοποιήσεις την (Σύνδεση DTS). 99,9% Θα δουλέψει. Αλήθεια ποια ηχεία έχεις?

Τι πρεπει να περιγραψω :hmm: για να γινω ποιο κατανοητος?Εχω επισης WINDOWS 7 kai οσο για τα ηχεια δεν ειναι κατι ιδιαιτερο,καποια CAMBRINGE SOUNDWORKS τα οποια δουλευαν μια χαρα σε προηγουμενα WINDOWS που ειχα.Αυτεσ οι επιλογες στις ρυθμησεις του πινακα ελεγχου νομιζω οτι δεν υπαρχουν.Ελπιζω να βοηθησα και να βρουμε μια λυση.Ευχαριστω :T: και περιμενω...

Ανυσηχω που δεν απανταει κανεις!!!!!:hm::hm::hm:

Δοκίμασες αυτό που σου είπα?

Αν έχεις περάσει τους οδηγούς της Realtek για τον ήχο, τότε μέσα στον πίνακα ελέγχου θα υπάρχει ένα εικονίδιο με όνομα Realtek HD Audio Manager. Μέσα από εκεί θα κάνεις τις ρυθμίσεις που λέει ο φίλος tsakali

Βεβαιώσου πως έχεις συνδέσει στις σωστές υποδοχές της μητρική τα κανάλια των ηχείων

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.