stratosk9 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2010 Γεια σας παιδια,ειμαι ενα καινουργιο μελος και θα ηθελα τα "φωτα" σας σε ενα προβληματακι που εχω :help: στην εγκατασταση ενος surround 5+1.Η μητρικη μου ειναι GA-P55-UD3L/GA-P55-US3L.Δεν βλεπει ολα τα ηχεια,μονο τα 3.
tsakali Νοέμβριος 21, 2010 #2 Νοέμβριος 21, 2010 Γεια σας παιδια,ειμαι ενα καινουργιο μελος και θα ηθελα τα "φωτα" σας σε ενα προβληματακι που εχω :help: στην εγκατασταση ενος surround 5+1.Η μητρικη μου ειναι GA-P55-UD3L/GA-P55-US3L.Δεν βλεπει ολα τα ηχεια,μονο τα 3. Λοιπών γεια σου, αν κ θα ήταν καλύτερα να γίνεις ποιο συγκεκριμένως μάλλον κατάλαβα ποιο είναι το πρόβλημα σου. Θα πας στον Πίνακα ελέγχου-> Διαχείριση ήχου HD θα επιλέξεις την ρύθμιση 7.1 κ θα ξετικάρεις την επιλογή (Πίσω ζεύγος). και θα ενεργοποιήσεις την (Σύνδεση DTS). 99,9% Θα δουλέψει. Αλήθεια ποια ηχεία έχεις?
stratosk9 Νοέμβριος 21, 2010 Author #3 Νοέμβριος 21, 2010 Τι πρεπει να περιγραψω για να γινω ποιο κατανοητος?Εχω επισης WINDOWS 7 kai οσο για τα ηχεια δεν ειναι κατι ιδιαιτερο,καποια CAMBRINGE SOUNDWORKS τα οποια δουλευαν μια χαρα σε προηγουμενα WINDOWS που ειχα.Αυτεσ οι επιλογες στις ρυθμησεις του πινακα ελεγχου νομιζω οτι δεν υπαρχουν.Ελπιζω να βοηθησα και να βρουμε μια λυση.Ευχαριστω και περιμενω...
tsakali Νοέμβριος 22, 2010 #5 Νοέμβριος 22, 2010 Ανυσηχω που δεν απανταει κανεις!!!!!:hm: Δοκίμασες αυτό που σου είπα?
dmarccos Νοέμβριος 22, 2010 #6 Νοέμβριος 22, 2010 Αν έχεις περάσει τους οδηγούς της Realtek για τον ήχο, τότε μέσα στον πίνακα ελέγχου θα υπάρχει ένα εικονίδιο με όνομα Realtek HD Audio Manager. Μέσα από εκεί θα κάνεις τις ρυθμίσεις που λέει ο φίλος tsakaliΒεβαιώσου πως έχεις συνδέσει στις σωστές υποδοχές της μητρική τα κανάλια των ηχείων
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.