Jump to content

Τι λειτουργικό έχει το κινητό σας;

TheLab

Τι λειτουργικό έχει το κινητό σας;  

1.548 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Win Mob 6.5 Pro-Omnia 2

Aν και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος θελω να παω σε iphone γιατι με το jailbreak θεωρω οτι μπορει να γινει οτι πιο κορυφαιο μπορεις να εχεις στην τσεπη σου..

Motorola V360i... Δεν είναι τίποτα το σπουδαίο αλλά κάνει την δουλειά του, και ειλικρινά... δεν μου περισσεύουν για smartphone. Αν το mobile internet ήταν φτηνό και flatrate, και εννοώ πραγματικά flatrate, θα θεωρούσα ότι άξιζει να δώσω τόσα λεφτά. Aλλά για την ώρα το Motoπαντοφλάκι την κάνει μια χαρά την δουλειά του.

samsung galaxy S gt9000 με froyo 2.2 (android) / htc td2 (win mob 6.3 νομιζω) ...

προσπαθω να αντισταθω στα iphonia :) αν και απο τη χρηση του iphone 3gs της συζυγου ειμαι εντυπωσιασμενος για το ποσο stable και γρηγορο ειναι σε σχεση με τα αλλα smartphones που εχω ή εχω δοκιμασει....

Maemo, το οποίο είναι ουσιαστικά ένα busybox linux και maemo λέγεται το frontend...

Αλλά τρέχει και meego, android, ubuntu, debian, windows 3.1, windows 95 κτλ...

Εμένα που έχει Windows Mobile 3, τί να ψηφίσω; Μήπως να είχε επιλογή Windows Mobile γενικά και όχι συγκεκριμένα την έκδοση 6;

symbian

αλλά σκέφτομαι να επιστρέψω στα κλασικά τηλεφωνάκια

ντριν ντριν μπλα μπλα ναφ honey τοοουυυυτ

iOS και δε νομίζω πλέον να μπορώ να γυρίσω σε απλή συσκευή χωρίς browser.

το bada OS τι ειναι ;

ειχα επιλεξει κανενα και τωρα μου εχει με italic το bada os...

Το bada OS είναι στα νέα Samsung Wave. Μάλλον οφείλεται στο ότι άλλαξα την σειρά που εμφανίζονται, κι απλά είναι αρκετά χαζό και σου δείχνει εκεί που ήταν το Κανένα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.