freestyler7 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2010 Age of Empires III - Games For WindowsΔεν είναι fake. Είναι μέρος του daily deal της MS για να προωθήσει το windows live platform υποθέτω.Day7 - Games For Windows
HotPeanut Νοέμβριος 21, 2010 #2 Νοέμβριος 21, 2010 Εδώ έπρεπε να το ποστάρεις --> http://www.thelab.gr/ti-pou-poso/prosfores-katastimatwn-diavaste-prota-to-arxiko-post-74391.html
SirDiman Νοέμβριος 21, 2010 #3 Νοέμβριος 21, 2010 ΛυπούμαστεΛυπούμαστε. Αυτή η προσφορά ισχύει μόνον για μέλη με χρυσή συνδρομή Xbox LIVE.Αν το παει ετσι δεν προκειται να κανει κατι απεναντι στο Steam.
louis_gas Νοέμβριος 21, 2010 #4 Νοέμβριος 21, 2010 Μπορεις να παραγγειλεις απο Ελλαδα? Εκει που παω να βαλω τα στοιχεια μου για την πιστωτικη μονο United States μου εχει..
Volrath Νοέμβριος 21, 2010 #5 Νοέμβριος 21, 2010 Λυπούμαστε. Αυτή η προσφορά ισχύει μόνον για μέλη με χρυσή συνδρομή Xbox LIVE.Does...not...compute...Games for windows ??? Xbox Live
freestyler7 Νοέμβριος 21, 2010 Author #6 Νοέμβριος 21, 2010 Μπορεις να παραγγειλεις απο Ελλαδα? Εκει που παω να βαλω τα στοιχεια μου για την πιστωτικη μονο United States μου εχει.. Κάπου διάβασα οτι ένας πέρασε τον περιορισμό χρησιμοποιώντας τον gfwl client αντί για web. Τελικά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο η όλη δουλειά. Αν τελικά το καταφέρει κανείς ας μας ενημερώσει για να προλάβουμε τις προσφορές των επόμενων ημερών.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.