Jump to content

Ξεκαθάρισμα website ....

alambi

Recommended Posts

Kατα καιρούς όλοι μας αλλάζουμε / βελτιώνουμε / τροποποιούμε το website. Μετά από λιγο το website έχει γεμισει με αρχεία .html, .jpg, .png, .gif κλπ. που δεν χρησιμοποιούνται πιά γιατί εχουν αντικατασταθεί από άλλα νεα αρχεία.

Γνωρίζετε εάν υπάρχει καποιο πρόγραμμα που να ελέγχει το website και να φτιαχνει καποια αναφορά με τα αρχεία που δεν χρησιμοποιούνται, η να τα σβύνει αυτόματα αφού μας ζητήσει την εγκρισή μας ;;;;

Μάλλον δεν κάνεις καλό file management στο site σου... Δεν νομίζω να υπάρχει κανείς άλλος εκτός από εσένα που να ξέρει αν κάποιο HTML file δεν χρειάζεται!

Για τις εικόνες θα μπορούσες να κάνεις search τα filename τους στα αρχεία ιστοσελίδων αλλά ανάλογα το site ίσως δεν είναι 100% ασφαλής μέθοδος.

μεγαλο ρολο παιζει κ οργανωση απο την αρχη.

πχ να εχεις directories για attachments. uploads κτλ. συνηθως οι εικονες που ξεμενουν πιανουν χωρο.

τα .html εφοσον εισαι διαχειριστης θα πρεπει να ξερεις τι ειναι το καθενα.

αφού πιάσαμε τα cms να πω και γω τα δικά μου...

τις δουλειές μου προτιμώ να τις κάνω σε joomla...έχω δουλέψει και drupal και wordpress...

Έχουν διαφορετική φιλοσοφία, ειδικά το wordpress και μπορεί να είναι πιο εύκολο αλλά φυσικά αυτό αντισταθμίζεται και με την παραμετροποιησιμότητα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.