Jump to content

Τι οθονη-τηλεοραση προτεινετε για δωματιο...?

pastelidis.n.s.

Recommended Posts

3 τηλεορασεις εχω αλλαξει και οι 3 Πανυ.

Τωρα εχω ξεμεινει με την 46G10 αλλα που θα παει θα τσιμπησω την 50αρα 3D :dance3:

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Για απόσταση μεγαλύτερη 3 μέτρων θες πάνω 32αρα? Γιατί? Για τους υπότιτλους? Τα θέματα υγείας τα έχετε σκεφτεί πέρα απο την οποιαδήποτε κ@βλα που έχετε με τα HD.

Δηλαδή αλήθεια εγώ με την 20άρα και με απόσταση μεγαλύτερη των 3 μέτρων είμαι κακομοίρης?

Για απόσταση μεγαλύτερη 3 μέτρων θες πάνω 32αρα? Γιατί? Για τους υπότιτλους? Τα θέματα υγείας τα έχετε σκεφτεί πέρα απο την οποιαδήποτε κ@βλα που έχετε με τα HD.

Δηλαδή αλήθεια εγώ με την 20άρα και με απόσταση μεγαλύτερη των 3 μέτρων είμαι κακομοίρης?

μπρος τα καλλη τι ειναι ο πονος

μπρος τα καλλη τι ειναι ο πονος

Δεν το λέω τυχαία. Είχα 32αρα σπίτι μου σε απόσταση των 3 μέτρων περίπου και το μάτι δεν μπορούσε να εστιάσει σε όλη την εικόνα σε προβολή ταινίας (σε κανα racing game όντως είναι ωραίο) με αποτέλεσμα πονοκεφάλους και ημικρανίες και έψαχνα απο που ήταν.

Οπότε έδωσα δρόμο τα κάλλη και τον πόνο και πήρα μια 20άρα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

δε νομιζω ολοι αυτοι που προτεινουν 40-50 ιντσες και αυτοι με προτζεκτορες να αναφερουν προβληματα με πονοκεφαλους και ημικρανιες..

Ειναι θεμα συνηθειας.

Μπορεί να μην το καταλαβαίνεις εκείνη τη στιγμή, αλλά μετά...

όπως και να έχει νομίζω το παιδί σου δεν θα το άφηνες να κάτσει τόσο κόντα,

γιατί να το κάνεις αυτό σε εσένα?

Είναι θέμα υγείας...

η μονη φορα που ειχα ημικρανιες και πονοκεφαλους ηταν η μοναδικη φορα που πηγα village να δω 3d cinema.

τις αλλες φορες κανενα προβλημα.

Τι να σου πω.

παιρνε egicalm :p

ελα , cool

εγω χιουμορ κανω...δε το ειπα στα σοβαρα γιαυτο και το emoticon

Καλή η καζούρα, αλλά καλό είναι πριν πάρεις κάτι να δεις και τα θέματα εργονομίας, όχι αιντε και πήραμε μια τηλεόραση και τώρα μπορώ να βλέπω την Μπάστα σε 3D.

Spawner πιστευω οτι ημικρανιες και τετοια υπαρχουν σε εναν ανθρωπου που βλεπει τηλεοραση και τα ματια του δεν βλεπουν τα πλαισια και ακομα πιο περα της τηλεορασης

τα ματια του δεν βλεπουν τα πλαισια και ακομα πιο περα της τηλεορασης

Για κάντο λίγο πιο λιανά γιατί δεν το κατάλαβα.

Γενικα μιλωντας πιο πιθανο ειναι να σε κουραζει μια λαθος ρυθμισμενη οθονη παρα το μεγεθος.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.