GoMaR Δεκέμβριος 1, 2010 #61 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2010 τωρα φταιω εγω να το παιξω σαν εσενα και να καταλαβω 11 Γεναρη ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawNerGR Δεκέμβριος 1, 2010 #62 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2010 μην ρωτας τα ευνοητα. οι πινακες αυτοι σου δειχνουν μεχρι ποσο κοντα μπορεις να κατσεις σε μια τηλεοραση ωστε να μην χανεις καμια λεπτομερεια. δεν σημαινει οτι σε αυτην την αποσταση πρεπει να καθεσαι υποχρεωτικα..!!! ειδικα αν εχεις μεγαλη, πχ 50αρα, τηλεοραση και στα 5 μετρα να κατσεις, ευνοητο ειναι οτι θα βλεπεις μια χαρα..!!!Εντάξει για σένα μπορεί να είναι ευνόητα, αλλά εγώ ήθελα να το ακούσω κιόλας.Για αυτό και κάνουμε αυτή την συζήτηση, για να καταλήξουμε κάπου.Ούτως ή άλλως εγώ ήθελα να δω σε σχέση με τις ίντσες πόση είναι κ η απόσταση,αλλά μάλλον δεν εξαρτάται μόνο σε αυτό κ εδώ ερχόμαστε στα λόγια σου,περί νέων τεχνολογιών και παλαιών και SDTV / HDTV και μπλα μπλα μπλα...P.S.Ο ήλιος λάμπει για όλους το ίδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Δεκέμβριος 1, 2010 Author #63 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2010 τωρα φταιω εγω να το παιξω σαν εσενα και να καταλαβω 11 Γεναρη ; Xαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα παιξ' το χαχαχαχαχαχαχα 1-12-2011 ωρα 11-1 OK? :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Δεκέμβριος 1, 2010 #64 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2010 Εντάξει για σένα μπορεί να είναι ευνόητα, αλλά εγώ ήθελα να το ακούσω κιόλας.Για αυτό και κάνουμε αυτή την συζήτηση, για να καταλήξουμε κάπου.Ούτως ή άλλως εγώ ήθελα να δω σε σχέση με τις ίντσες πόση είναι κ η απόσταση,αλλά μάλλον δεν εξαρτάται μόνο σε αυτό κ εδώ ερχόμαστε στα λόγια σου,περί νέων τεχνολογιών και παλαιών και SDTV / HDTV και μπλα μπλα μπλα...P.S.Ο ήλιος λάμπει για όλους το ίδιο.κοιτα, κακα τα ψεμματα εχουμε ολοι καλομαθει -λιγουλακι-, και τι εννοω?για εμας που ειμαστε λιγο μεγαλυτεροι, πριν καποια χρονια -προ LCD, PLASMA κλπ- ειχαμε τις CRT τηλεορασεις και ολοι βολευομαστε με 20-21 ιντσες, αντε και καμμια 28-29. τωρα, που εχει εξελιχθει η τεχνολογια, εχουμε κατα κυριο λογο, ελαχιστο οριο τις 32 ιντσες και παλι δεν ειμαστε ευχαριστημενοι...!!! δεν το λεω για κακο, προς θεου. απλα βλεπεις οτι ο ανθρωπος ειναι αχορταγο ζωον! θελει το μεγαλυτερο, το δυνατοτερο, το καλυτερο. γι αυτο αλλωστε, υπαρχει και εξελιξη..! αλλιως θα ειχαμε μεινει στην εποχη του χαλκου..! συμπερασμα, κοιτα τις δυνατοτητες σου και αγορασε αυτο που μπορεις. ακρη με την αγορα δεν βγαζεις ποτε! παντα θα υπαρχει καλυτερο, μεγαλυτερο, δυνατοτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-treme Δεκέμβριος 1, 2010 #65 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2010 Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Και παλιά θέλαμε μεγάλες οθόνες αλλά ήταν ακριβές και άβολες. Το ιδανικό θα είναι ο καθένας να έχει σινεμά στο σπίτι του. Μέχρι τότε, βολευόμαστε με 50' Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Δεκέμβριος 1, 2010 #66 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2010 Πότε κυκλοφόρησε η panasonic u20? περιμένουμε καινούρια σειρά σε low-end budget? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Δεκέμβριος 1, 2010 Author #67 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2010 Ηρθε εκανα scan τα καναλια τα mpeg4 της digea αλλα λεει no video εχω ομως ηχο κανονικα στα specs λεει mpeg4/mpeg 2 τι παιζει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Δεκέμβριος 1, 2010 #68 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2010 Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Και παλιά θέλαμε μεγάλες οθόνες αλλά ήταν ακριβές και άβολες. Το ιδανικό θα είναι ο καθένας να έχει σινεμά στο σπίτι του. Μέχρι τότε, βολευόμαστε με 50'αα, δεν ειναι ε? δλδ εσυ εβρισκες 50-55" CRT πριν 10-15 χρονια? οσο για το ιδανικο, αστο καλυτερα. δεν υπαρχει τετοιο πραγμα. υπαρχει μονο ευσεβεις ποθοι και μεγαλες προσδοκιες!! ο καθενας εχει το δικο του ιδανικο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Δεκέμβριος 1, 2010 #69 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2010 Ηρθε εκανα scan τα καναλια τα mpeg4 της digea αλλα λεει no video εχω ομως ηχο κανονικα στα specs λεει mpeg4/mpeg 2 τι παιζει ? εμενα η sony τα μισα πιανει στα υπολοιπα γραφει το ονομα τους μονο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Δεκέμβριος 1, 2010 Author #70 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2010 μπας και φταει η κεραια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 1, 2010 #71 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2010 Δοκιμασε να την κουνήσεις μπας και φτιαξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Δεκέμβριος 1, 2010 Author #72 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2010 τι εννοεις να την κουνησω?να παρω service πανασονικ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Δεκέμβριος 1, 2010 #73 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2010 δοκίμασε στο σκαν άλλες χώρες .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Δεκέμβριος 1, 2010 Author #74 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2010 ολα οκ απλα αυτη τη στιγμη ειμαι στην διαδικασια στρωσιματος Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawNerGR Δεκέμβριος 2, 2010 #75 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2010 @cabdik Η πρώτη απάντηση σε αυτό το θέμα, τέτοιου είδους ήτανε, ότι δηλαδή εγώ είμαι μια 20άρα και είμαι ευχαριστημένος, αλλά εδώ είδα προτάσεις όσον αφορά την αγορά, με τα ΧΧ,ΧΧΧ λεφτά που έχει κάποιος να πάει να πάρει την καλύτερη και μεγαλύτερη που υπάρχει.Εγώ λέω πάρε μια (να κάνεις την έρευνα αγοράς σου) αλλά δεν χρειάζεται να πάρεις την καλύτερη και μεγαλύτερη που υπάρχει. Υλικά αγαθά δεν έχουν αξία. Αύριο που θα βγεί κάποιο νέο μοντέλο τεχνολογίας, πάλι θα δίνεις ΧΧ,ΧΧΧ λεφτά για να το πάρεις και σαν αποτέλεσμα να αναλώνεσαι σε ένα όργιο καταναλωτισμού.Όλοι λίγο πολύ θέλουμε το καλό, αλλά όχι απαραίτητα και το καλύτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Δεκέμβριος 2, 2010 #76 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2010 @cabdik Η πρώτη απάντηση σε αυτό το θέμα, τέτοιου είδους ήτανε, ότι δηλαδή εγώ είμαι μια 20άρα και είμαι ευχαριστημένος, αλλά εδώ είδα προτάσεις όσον αφορά την αγορά, με τα ΧΧ,ΧΧΧ λεφτά που έχει κάποιος να πάει να πάρει την καλύτερη και μεγαλύτερη που υπάρχει.Εγώ λέω πάρε μια (να κάνεις την έρευνα αγοράς σου) αλλά δεν χρειάζεται να πάρεις την καλύτερη και μεγαλύτερη που υπάρχει. Υλικά αγαθά δεν έχουν αξία. Αύριο που θα βγεί κάποιο νέο μοντέλο τεχνολογίας, πάλι θα δίνεις ΧΧ,ΧΧΧ λεφτά για να το πάρεις και σαν αποτέλεσμα να αναλώνεσαι σε ένα όργιο καταναλωτισμού.Όλοι λίγο πολύ θέλουμε το καλό, αλλά όχι απαραίτητα και το καλύτερο.δεν διαφωνω σε αυτο! αλλωστε αυτο ειναι ο στοχος. με το μπατζετ που εχεις τη δεδομενη στιγμη, να αγορασεις αυτο που βολευει εσενα. εμενα πχ δεν θα με βολευε ποτε μια 19-20αρα τηλεοραση. δεν θελω να στραβωνομαι να διαβασω υποτιτλους (γεραματα.........!), οποτε θα πρεπει παρω μια λιγο μεγαλυτερη. αν εσενα σου ελεγαν οτι στα ιδια χρηματα που πηρες την 20αρα, παιρνεις και μια 22-23", τι θα εκανες? θα επεμενες στην 20αρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawNerGR Δεκέμβριος 2, 2010 #77 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2010 Αν έβρισκα με τα ίδια λεφτά και 20άρα και 23άρα θα έπαιρνα την 23άρα, αλλά θα προσπαθούσα να βρω ακόμα την πιο οικονομική 20άρα. Δεν θα έδενα το γαιδαρο δηλαδή αν άκουγα ότι απο εκείνο το Α μαγαζί έχει την τάδε τηλεόραση.Anyway όμως, καταλάβαμε τι θέλει να πει ο καθένας απο εμάς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.