Jump to content

Τι οθονη-τηλεοραση προτεινετε για δωματιο...?

pastelidis.n.s.

Recommended Posts

Χελοου, τι θα μου προτεινατε για monitor-tv με αποσταση θεασης κοντα στα 3,5 μετρα...

Θα μπει στον τοιχο με βαση...

Με ενδιαφερει κατα κυριο λογο για ταινιες και μετα για τηλεοραση....

Θα θελα να ειναι Full HD

Τωρα ειναι δικο σας δεν εχω καποια προτιμηση...αλλα θα μπορουσατε να μου πειτε εσεις το ιδανικο μεγεθος?

Ποσο 24/26/27/32/40/50 δεν ξερω εσεις θα κρινετε?

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

να στο πω απλα

παιρνεις 32αρα,θα πεις wow , φοβερη σα σινεμα (λεμε τωρα)....μετα απο 1 μηνα την καλοκοιτας και λες , ρε γμτ σα μικρη δε πεφτει στον χωρο ;

πας σε 42αρα κ λες , ωπα εδω ειμαστε.Το ιδανικο μεγεθος.Ειναι τεραστια!σα σινεμα (ναι λεμε τωρα) μετα απο 1 μηνα παλι τα ιδια.Αχ να ειχα μια 50αρα...

Και τελος οι 80Inches που βγαζει ο προτζεκτορας , τις συνηθιζεις:p

Αντικειμενικα και οχι υποκειμενικα τωρα.

Ευχαριστη προβολη θα εχεις απο 40 κ πανω

Το ιδανικο μεγεθος για 3 μετρα αποσταση, ειναι τηλεόραση 50 ιντσων αν και εφοσον θελεις να βλεπεις πραγματικό Full HD (για να ξεχωρίζει το HD απο το Full HD).

Για 3.5 μετρα δηλαδη θελεις 55αρα τουλάχιστον.

Απο εκει και πέρα, ειναι και θέμα τσέπης, αντίληψης, πηγής κτλ.

Δεν μπορείς δηλαδή σε κάποιον που δεν βλέπει τη διαφορά ανάμεσα σε DVD και Full HD να του πεις οτι πρεπει να αγοράσει 50αρα τηλεόραση για 3 μέτρα αποσταση θεασης.

Ούτε σε καποιον που στο 80% των περιπτωσεων θα βλεπει τηλεόραση.

Ιασωνα αυτο που λες ειναι θεμα λοξας ανθρωπου δηλαδη το ποσο αρκεισαι με αυτα που εχεις....

Προσωπικα 32'' μου φαινονται υπερ αρκετες για τα 3-3,5 μετρα που θα βλεοπω...απλα ανοιξα το θεμα να ακουσω γνωμες....

Για δωστε μοντελα...?

Δεν ειναι μικρη γιατι εχω συνηθισει στις μικρες... στο κατω κατω δεν χωραει κιολας οποτε...

Δηλαδη αν εχω 50αρα στο δωματιο στο σαλονι τι να βαλω 80?

αν εντελει βλεπεις ταινιες στο σαλονι ..ναι ..καλυτερα να βαλεις εκει την μεγαλυτερη.

Οτιδηποτε μοιαζει υπεροβλικο απο τα γραφομενα των αποπανω...ειναι απλα η πραγματικοτητα.

Στην πραξη μονο ο χωρος σου θα περιορισει τις οποιες διαστασεις.

Θα το διαπιστωσεις ....μετα την αγορα.

Εχω στο δωματιο 40αρα ...και αν και ξερω οτι ειναι οριακα μικρη για αυτο που θα θελα(47-50) αποσταση 3μ περιπου...απλα δεν μπορω να βαλω μεγαλυτερη.Οκ..μεχρι 42 αν ειναι σλιμ (oxi στο παχος...κυριως στη μεγαλη διασταση με ενδιεφερε)

τα πάντα είναι θέμα απόστασης θέασης, χώρου και τσέπης.

Αν είσαι στα 3.5μέτρα για FullHD ταινίες και τηλεόραση θες plasma και θες 50άρα plasma.

Αν η τσέπη και ο χώρος δεν επιτρέπουντ την 50άρα τότε πας στην αμέσως μικρότερη.

Αυτη ειχα βαλει στο ματι....

Gomar θα εδινες αν ειχες πιστωτικο στο πλαισιο....σωστα?

Τελικα κατεληξα σ αυτη...

Mπηκα avclub.gr και εκει την βγαζουν πολυ καλη...

Πηγα πλαισιο την ειδα λιγο....μου αρεσαν τα χρωματα της...ολα πολυ καλα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.